Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба в Марица ?
Модератор: sapuna
Бяла риба в Марица ?
Отдавна ми е интересно има ли бяла риба по река Марица? чел съм че в далечното минало е била много разпространена там? Хващал ли е някой?
- krokibg
- учете се от него
В р.Марица има достатъчно храна и за белите риби и за сомовете и арамията.Арамията е в изобилие и има риби по 12-13 кг но взимат изключително рядко.Защо да няма и бяла риба
Има я но небара защото е заситена.Някой ходел ли е на тематичен риболов за бяла риба по Марица??? .....не мисля.Всички хванати в Марица са уловени инцидентно.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
баща ми хвана последния пат на р. Марица една сулка кам 400 гр на воблер... от тогава и аз не сам ходел там да риболувам но аз сам лубител само на уклея и тея дето се хващат по лесно... само единпат на яз. Средец искарах щука 2 кг тфа е наи големия ми успех и един колега които ми е сасед изкара една мн голяма щука по дулевската река (Средецка област) от когато изтарваха язовира има и мн едри сулки но те не удрят често... тфа е кото мога да споделя аз 

баща ми хвана последния пат на р. Марица една сулка кам 400 гр на воблер... от тогава и аз не сам ходел там да риболувам но аз сам лубител само на уклея и тея дето се хващат по лесно... само единпат на яз. Средец искарах щука 2 кг тфа е наи големия ми успех и един колега които ми е сасед изкара една мн голяма щука по дулевската река (Средецка област) от когато изтарваха язовира има и мн едри сулки но те не удрят често... тфа е кото мога да споделя аз