Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Ново паничарево е в списъка със забранените язовири, а Суходол е под аренда и не знам как стои въпроса с нощувките. Може би яз. Порой отговаря на вашия риболов. Нивото в момента е високо и има подходящи места със сянка за бивак. Шаран е малко вероятно да удари, но другите видове, които ще търсите са налице.
- sa4kov
- научил се да хвърля
rumci написа:Ново паничарево е в списъка със забранените язовири, а Суходол е под аренда и не знам как стои въпроса с нощувките. Може би яз. Порой отговаря на вашия риболов. Нивото в момента е високо и има подходящи места със сянка за бивак. Шаран е малко вероятно да удари, но другите видове, които ще търсите са налице.
Предполагам говориш за този язовир ?

А имаш ли представа пази ли се този язовир, частен ли е и т.н. , и като си закупя билет от Рибното в Бургас ще ми свърши ли работа за този водоем или трябва и още нещо ,защото бях чул за някви язовири в Айтоско които трябва освен този билет да имаш и такъв от местното рибно стопанство и прочие...
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Това е язовира. Билет от ИАРА е напълно достатъчен.
- sa4kov
- научил се да хвърля
rumci написа:Това е язовира. Билет от ИАРА е напълно достатъчен.
ОК , благодаря за полезната информация

Наслука на всички !
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- kristian91
- новобранец
И сега какво , да ходя на яз.Порой да си плащам ли че не ми стана ясно ??
Кое не ти е ясно колега? Имаш ли билет от ИАРА валиден към днешна дата?kristian91 написа:И сега какво , да ходя на яз.Порой да си плащам ли че не ми стана ясно ??
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- kristian91
- новобранец
Нямам и никога не съм имал , пък сам ходил няколко пъти на яз.Ахелой без такива билети!
Не ми е ясно трябва ли да изкарам билет ако ще ловя на яз.Порой?
Не ми е ясно трябва ли да изкарам билет ако ще ловя на яз.Порой?

- sa4kov
- научил се да хвърля
Идеята за яз.Порой нещо не се прие радушно... мястото било фул с хора през уикенда , както и с мрежи... така ,че май ще палим за Малко Шарково 
ПП: @kristian91 тва значи ,че ловиш риба като бракониер

ПП: @kristian91 тва значи ,че ловиш риба като бракониер

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, къде се намира това място?navi72 написа:снощи на айтос два шарана по 1.800 и две платики за гинес
- sa4kov
- научил се да хвърля
Колеги , днес чух следната информация: "Любителския риболов на яз. Ясна Поляна си е РАЗРЕШЕН , просто има двама пъпеша от ВиК които обикалят от време на време с лодка и се опитва да изгонят хората , а нямат право да го правят , каза ми го отговорника на района от ИАРА , каза имам ли проблем да му звънна пак"
Цитирам по памет разговора си с вуйчо ми... но информацията е достоверна на 100% ,а и миналия уикенд са били там за риба
Вие си преценете дали информацията е вярна... и дали ще повярвате, това чух
ПП: Получих и интересна информация за Тунджата и за някакъв вир около Елхово на който доста сериозно се хваща риба. Някой да знае нещо по въпроса
Цитирам по памет разговора си с вуйчо ми... но информацията е достоверна на 100% ,а и миналия уикенд са били там за риба

ПП: Получих и интересна информация за Тунджата и за някакъв вир около Елхово на който доста сериозно се хваща риба. Някой да знае нещо по въпроса

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- glarusa
- кандидат преподавател
Има си издадена заповед,че вододайните зони са забранени за всякакъв риболов и бивакуване,не виждма как отговорника на ИАРА говори подобни неща!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- учете се от него
Явно пак си има наши и ваши
и Ставри, кога законите са били за всички бе братле.
И аз чух че местните само се поздравявали с махане с ръце с лодката обикаляща по язовира, ма кат не съм от тях

И аз чух че местните само се поздравявали с махане с ръце с лодката обикаляща по язовира, ма кат не съм от тях

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- glarusa
- кандидат преподавател
Колегата както с еизрази аз разбирам,че язовира законно си е разрешен за риболов!Затова казах,че си има издадена заповед за вододайната зона...Това ,че винаги има някои по-равни от другите не го оспорвам!Но лично за мене си,не бих си рискувал задника,заради едната риба...сега дай след ония краде примерно и ние ли да крадем! Всичко си е до човека! 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
-
- учете се от него
Думата ми беше че въпреки забраната пак има мушмуроци дето си ходят за риба, пък ние само си чешем езиците.
Аз също никога няма да отида за риба там докато е забранено, дори и след поканата от местните горски
Аз също никога няма да отида за риба там докато е забранено, дори и след поканата от местните горски

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- sa4kov
- научил се да хвърля
glarusa написа:Колегата както с еизрази аз разбирам,че язовира законно си е разрешен за риболов!Затова казах,че си има издадена заповед за вододайната зона...Това ,че винаги има някои по-равни от другите не го оспорвам!Но лично за мене си,не бих си рискувал задника,заради едната риба...сега дай след ония краде примерно и ние ли да крадем! Всичко си е до човека!
Колега , много добре го каза - "вододайната зона" , но явно има И зона която е разрешена там,а и ние не сме местни , от Бургас сме си ,за това и не става дума за местни хора в случая...а тия с лодката са от ВиК

Та като прескочим тази тема.... някой ще ми каже ли нещо за това , имате ли онфо - "Получих и интересна информация за Тунджата и за някакъв вир около Елхово на който доста сериозно се хваща риба. Някой да знае нещо по въпроса

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!