Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мач риболов на шаранчета
-
- новобранец
Мач риболов на шаранчета
Здравейте, колеги!
За първи път се решавам да пусна тема тук, защото не ми е много ясно как се качват снимки и ще моля да ми простите невежеството
И така с малко предистория ще започна. Един моя приятел с който почти винаги съм за риба ми съобщи на 24 вечерта, че на 26 заминавал за Англия. На другия ден бях на работа и ми беше малко тъпо, но реших да го изпратя подобаващо. Накарах го в деня преди да замине, а той тръгваше вечерта, да отидем за риба. След работа отидох и купих коноп, зряла царевица, сладка царевица, жито, пелети и му казах че заминаваме за шарани. Пристигнахме рано рано и захранихме с гореспоменатата манджа. Ловихме на мач и много странно риболова ни започна чак в 9 и нещо. Дръпнахе по 1 риба и после аз извадих 3 поредни а той откачи 2. Беше му много тъпо, че трябва да тръгваме, а се изложи в сравнение с мен ( винаги сме в надпревара ). Казах му че не тръгваме без да извади риба и глътнах ключовете
След половин час плувката му замина..... засичане и рибата беше в кепа. Бях забравил да следя моята въдица от радост и по едно време си чувам аванса! скачам, засичам..... и след малко и аз кепчосах един шаро. И така със 7 риби, които веднага върнахме в язовира, си тръгнахме от доволни в 2 часа по живо по здрaво.

мое величество

ето го и братото

пак аз заскубал поредната риба

и двамата правим по една снимка с шаранче ... след това с крайния резултат...

рибките пак във водата и дим да ни няма, че сме за малко
Дано ви е било занимателно и дано съм се справил, че да не ме е срам пак да поствам риболовните си приключения!
За първи път се решавам да пусна тема тук, защото не ми е много ясно как се качват снимки и ще моля да ми простите невежеството

И така с малко предистория ще започна. Един моя приятел с който почти винаги съм за риба ми съобщи на 24 вечерта, че на 26 заминавал за Англия. На другия ден бях на работа и ми беше малко тъпо, но реших да го изпратя подобаващо. Накарах го в деня преди да замине, а той тръгваше вечерта, да отидем за риба. След работа отидох и купих коноп, зряла царевица, сладка царевица, жито, пелети и му казах че заминаваме за шарани. Пристигнахме рано рано и захранихме с гореспоменатата манджа. Ловихме на мач и много странно риболова ни започна чак в 9 и нещо. Дръпнахе по 1 риба и после аз извадих 3 поредни а той откачи 2. Беше му много тъпо, че трябва да тръгваме, а се изложи в сравнение с мен ( винаги сме в надпревара ). Казах му че не тръгваме без да извади риба и глътнах ключовете

мое величество

ето го и братото

пак аз заскубал поредната риба

и двамата правим по една снимка с шаранче ... след това с крайния резултат...

рибките пак във водата и дим да ни няма, че сме за малко

Дано ви е било занимателно и дано съм се справил, че да не ме е срам пак да поствам риболовните си приключения!
-
- научил се да хвърля
Re: Мач риболов на шаранчета
Браво! Чудесен излет.
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , определено няма за какво да се срамуваш , репортажа ти е много хубав , а и рибите са си на ниво ! Продължавай в същия дух ! Успехи !!!
П.П. Великден отдавна мина пък пръстите ви са червени все едно сте боядисвали яйца вчера
(макар , че се сещам май за причината )
П.П. Великден отдавна мина пък пръстите ви са червени все едно сте боядисвали яйца вчера

-
- фен клуб-скобар
Идеално. Кефи ме как се гъне въдицата. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- новобранец
Забравих да ви кажа най важното! Рибите ги ловихме с много голям пиниз
Установихме, че взима много по-добре на две царевички, едната от които е ароматизирана със степче ягода, отколкото само на натурална 

-
- сериозен играч
Супер шарковци
Предполагам че и адреналина е бил на макс

Предполагам че и адреналина е бил на макс

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Браво! Хубав репортаж! Изпратил си го подобаващо. Ще има за какво да мисли докато се върне. 

Колкото повече толкова повече!

-
- вече хвърля и на тежко
много хубави рибоци, ма кажи на братото да зашие гащите, че....

bigfish133 написа:Колега , определено няма за какво да се срамуваш , репортажа ти е много хубав , а и рибите са си на ниво ! Продължавай в същия дух ! Успехи !!!

-
- ще става разбирач
Честит ти първи репортаж.И ако искаш да знаеш беше ни занимателно 

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Кефа е бил пълен.Къде сте ги наскубали така добре,ако не е тайна.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ