Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шаран по това време
Модератор: sapuna
Шаран по това време
Как мислите, на каква стръв трябва да гоня шарана по това време на годината- предвидил съм нещо евентуално за събота, но се колебая за примамката (ще ловя на малък гьол, блатисто място с растителност по дъното) 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- ще става разбирач
- ribarq
- сериозен играч
Аз направих миналия ден един експеримент на нашия яз. и удари един шаран на торен червеи около 3кг и още един кам 1,5кг и доста малки около 400гр! излизат и дреболии на сладка консервирана царевица ! предварително мястото съм го захранвал около 1 седмица ! със сладка царевица-домашно приготвени смески миш маш-последния ден на захранването добавих малко ароматизатор за захранка на RECORD ! след обед м/у 5 и 6и 30 бяха 2та по сериознички удара а времето беше спокойно ! слънчево а водата огледало ! лових ги на плувка и учудващо дълбочина 180-см !
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе колеги,преди няколко дни ходих пак да си избирам воблерче за пъстърва и си харесах едно плуващо 3 санта със средно голяма лопатка и окраска на балканска пъстърва.Викам да ми го изкара от витрината да го видя,тя вика"Той тоя воблер е за шаран!".Баси...аве кажете някой от вас чувал ли е за шаран на подобен воблер?Каква друга риба може да се излъже?
Знам едно язовирче на няколко километра от Велики Преслав и след 2-3 седмици ще отидем да го пробваме,мисля да е на дъно,обаче още се чудя за монтажа,стръвта ще е млечна царевица,или ако не намеря-от консерва.Вуйчо ми колкото пъти ходеше миналата година,толкова повече шарани носеше,че и аз се зарибих да пробвам...
Знам едно язовирче на няколко километра от Велики Преслав и след 2-3 седмици ще отидем да го пробваме,мисля да е на дъно,обаче още се чудя за монтажа,стръвта ще е млечна царевица,или ако не намеря-от консерва.Вуйчо ми колкото пъти ходеше миналата година,толкова повече шарани носеше,че и аз се зарибих да пробвам...
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За такива постове мисля , че администратора може да помисли за създаване на подфорум "Миш-Маш"Абе колеги,преди няколко дни ходих пак да си избирам воблерче за пъстърва и си харесах едно плуващо 3 санта със средно голяма лопатка и окраска на балканска пъстърва.Викам да ми го изкара от витрината да го видя,тя вика"Той тоя воблер е за шаран!".Баси...аве кажете някой от вас чувал ли е за шаран на подобен воблер?Каква друга риба може да се излъже?