Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от bisqo »

За Езерово може да пробвате на силиконова царевичка, може да я дипнете в някъв лют дип, така % на малките шарани би трябвало значително да падне.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

chestarfield написа:
Асене, просто не се налагаше да разпъваме, защото бяхме на отсрещния бряг .
Пак връзки си пуснал ам. :mrgreen:.
Тогава нямам идея :!: :?: :idea: не съм бил от другата страна :oops: .
Бе,те връзките ги махни, ама за да идеш до там с кола си е направо чудо :rolleyes:
Мойта мина през ада :lol:
Днес я закарах на сервиз да и огледат окачването, че имах най-малко 5 удара , а преди Тополово скочих и в дупката до лозята им.
Джантата се сви като кюфте паднало от балкон :lol:

Но..... днес я изправиха за 5 мин., сложиха и пак гумата, а в сервиза човека се чуди за какво му карам колата- никакви поражения или хлабини.
Че и на мивка я водих...

Бахти и астрата.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Бахти и астрата.
То за твойта Астра документален филм можи да се снима :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:и аз съм пресъствал на два три офроуда с нея и ми е настръхвала косата.
Горката какво имала да пати.
Тва за селиконовата царевичка найстина е така,преди година две ощи като не беше на мода даваше на Езерово добър резултат на нея.
На сметало и на джапанка също съм имал удари там. :rolleyes:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

И аз оня ден ядох к-ра на Марица.За да спестя път,минах през един черен изоставен път около километър,но целия обрасъл с тръни около метър.Уж карах бавно,но отстрани се ужули цялата,и не само това.Отдолу толко се беше изтъркала от тия тръни,че сутринта резервара таеше на капки от две места.Сигурно е имал някви язвички,та трънките ги отвориха и довършиха.Оправих го, и сложих една предпазна ламарина отдолу под резервара.И сега пей сърце,през трънки вече минавам от втора нагоре :lol: .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

chestarfield написа:Тва за селиконовата царевичка найстина е така,преди година две ощи като не беше на мода даваше на Езерово добър резултат на нея.
На сметало и на джапанка също съм имал удари там. :rolleyes:
Миналата година по това време като ходих на една опт пръчките бях със силиконова, случайност или не двете шаранчета(1-1,5кг), които се излъгаха бяха точно на силиконката без дипове без нищо.
Изображение
Незнанието не е извинение.
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Тази събота бях на Леново излезе каракуда дребна,костур и 2малки шаранчета ама хвъряш вадиш на дънна с фидер и пружина нищо не удари. :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Днеска с мойта дружка решихме да изпробваме една нова дестинацийка :wink: ще е назова с инциалите секретен 5, тъй като язовирчето е малко и местата са много огрничени за риболов, найстина незнам как се казва понеже не съм знаел че има изобщо язовир там. :rolleyes:
Ще пусна снимки но моля който го познае да си запази репликите за себе си или се интерисува ще му кажа на лични,понеже доста хора тука само консумират без да споделят с нас нищо.
Инак 5 кинта такса буфалото не се плаща,шаро на 5 кинта.
на мен много ма искефи риболова днеска понеже такива мутирали караконджори дори на Брягово и на Черногорово са рядкост, а ние за 3-4 часа направихме по 10-15 кила риба :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Пак моля за дискретност от колегите, на ЛС няма проблем.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Асене,на пераджийте пак им запали чергата :lol: .Найстина едри каракуди,пък и ако са сладки и не дъхат,няма грешка.Работата може да иде към буркани,от моя страна де :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
edinak22
новобранец
новобранец

Мнение от edinak22 »

Вчера бях на Леново,ако не броя дребните костури,каракуди и шаранчета,пълен валат,костурите са по малки от цирона,язовира пукаше от рибари и всички прибират дребната риба да не са валат,срамота,догодина нанаи,от едър шаран и помен няма ,мое мнение не си губете времето там .Асене ,не се познаваме лично(ще ми бъде драго) не сам сигурен мисля че се засякохме на прута преди 3 седмици аз бях с оранжево бмв ,доидох на оглед,та ще може ли инфо за язовира,благодаря предварително и поздрави и на слука на всички :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Асене,на пераджийте пак им запали чергата
Да се порадват хората че все ощи има такива гьолове с арни караконджори :lol: пък ако пусна днешните снимки с бат Бойко и караконджорие утри няма да мога да одговоря на личните, днеска съм получил само 13 :rolleyes: Пък уж никой не чете нащи теми :lol:
Проверено рибата поне на мен не ми меришише, едни арни филета декостирах днеска, ближех кокалите като сладоледени пръчки. :lol: :drinkers:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

няма начин някой да не познае гьола и да не стане всеизвестен...този митичен гьол....обвит в тайнство и мистерия...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

няма начин някой да не познае гьола и да не стане всеизвестен...този митичен гьол....обвит в тайнство и мистерия...
Е няма начи да не се познае или разчуе :P но поне ощи да три дена да му се насладя ми стига.
Пък и току що е пуснат на такса, някой можи да си помисли че му права реклама знам ли. :D
Доста хора консумират и пренареждат Уикендите си благодарение на нас.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Извинете ме ако обидя някой ама раздела в който пишете е "Информация за водоемите",и информацията която давате "ходих на един язовир , хванах 15 кила риба ама няма да ви кажа кой е щото ще ми хвнете рибата " според мен е напълно безсмислена.Пишете също ,че много "консуматори" четяли форума и като отидите пак за вас нямало да остане риба,ами и вие все пак сте разбрали от някой за еди кой си водоем и вие също минавате в категорията "консуматори" като не споделяте,и това , че ще отговаряте само на лични е само една "вратичка" която си оставяте да кажете после ,че все пак давате някаква информация.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Извинете ме ако обидя някой ама раздела в който пишете е "Информация за водоемите",и информацията която давате "ходих на един язовир , хванах 15 кила риба ама няма да ви кажа кой е щото ще ми хвнете рибата " според мен е напълно безсмислена.Пишете също ,че много "консуматори" четяли форума и като отидите пак за вас нямало да остане риба,ами и вие все пак сте разбрали от някой за еди кой си водоем и вие също минавате в категорията "консуматори" като не споделяте,и това , че ще отговаряте само на лични е само една "вратичка" която си оставяте да кажете после ,че все пак давате някаква информация.
Винаги ще има недоволни. Така, влез и ми поразгледай тамите приятел преди да съдиш предварително, да видиш недавам ли инфо.
Оделен въпрос е аз каде ще реша да побликувам темата, както гледаш има и снимки на язовира така че пали колата като мен, обиколи 150 килкометра на разузнаване, и като хваниш някаде риба ела се похвали.
И другия път като идеш гледай през папура колегите как хващат.
Секи си запазва своята неприкосновенност на темите ,ако бях е пуснал в моя риболовен излет да е види цяла България е друго, Аз пуснах темата в Асеновград и регион тема създадена от мен, да информирам нашите си хора, и който има желание да получи инфо каде се намира язовира.
А не Хиените дето само консумират от нас инфо да се възползват на готово като теб включително, за три години колко инфо си дал ти с твойте 9 мнения :lol: че имаш претенций ние какво пишем.В темата реално пишат и дават инфо само има няма 20 човека, забелижи колко души са влизали в темата за две три години 26530 души от който 90% са консуматори на инфо с по едно две мнения за 3 -4 години, така че сори,когато си прециня,и на когото си прециня на него давам инфо.
Каква ми е ползата от теб да ти отварям очите при положение че отсреща не съм получил и едно благодарствено слово, че съм те светнъл за някой неща.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

А ,сега разбрах ,че раздела е само за '' Ваши" хора и ако си прочетеш повечето мнения тук са повечето за "Моят риболовен излет"и няма значение колко мнения имам ,щото мога да напиша и 1500 от типа, " браво, евала най -добрия ,най-големия най,най......
Благодаря ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”