Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ръжево Конаре - вятър и някое рибе.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Ръжево Конаре - вятър и някое рибе.
Здравейте всички!Днес,както бях замислил,в 7 ч. се паркирах на брега на баластриерите в с.Ръжево Конаре.Имаше 2-3 по-ранобудни и от мен.Реших да избера втората дупка,тоест,да заложа на сигурно,макар,че много ме блазнеше мисълта да пробвам третата.Но........живот и здраве и тя ще си мине по реда.Времето беше чудесно .......или по-точно щеше да е чудесно ако не беше гадния вятър,който не спря да духа през цялото време и ми разваляше удоволствието от плувкаджийския риболов.Ето водоема

Вълнението ме накара да отделя повече внимание на фидера

Понеже риболова на този водоем често е непредвидим и рибите-доста капризни,бях им приготвил една доста апетитна манджа

Мондиал-универсал,млян коноп,бисквитена галета,една запарка от кюспе и едро смляно царевично брашно и бял червей за мезе.
Рибките не закъсняха да уважат трапезата,която им бях приготвил.Естествено - обичайните заподозрени

Чаушан също има в изобилие - ако търсите точно такъв риболов,може да се направи количество.

На фидера излизаха каракуди-шамарчета.

Естествено,има и от тия досадници - имах случай да хващат червея във въздуха.И за беля,трябва да се правя на хирург-гълтат чак до стомаха.

Имах и приятна изненада - ей тоя хлапак.

Сигурно беше умрял от глад ......че беше налетял на 2 бели червейчета на кука 16.
Това е ........получи се много приятен риболов ......рибата си иска доста хранене и стрелба на червей.
И накрая .......за мен-релийз,а за изумените братя роми на 10-ина метра от мен - резил .....

Това е от мен.Бъдете живи и здрави и наслука!!!!!!!!

Вълнението ме накара да отделя повече внимание на фидера

Понеже риболова на този водоем често е непредвидим и рибите-доста капризни,бях им приготвил една доста апетитна манджа

Мондиал-универсал,млян коноп,бисквитена галета,една запарка от кюспе и едро смляно царевично брашно и бял червей за мезе.
Рибките не закъсняха да уважат трапезата,която им бях приготвил.Естествено - обичайните заподозрени

Чаушан също има в изобилие - ако търсите точно такъв риболов,може да се направи количество.

На фидера излизаха каракуди-шамарчета.

Естествено,има и от тия досадници - имах случай да хващат червея във въздуха.И за беля,трябва да се правя на хирург-гълтат чак до стомаха.

Имах и приятна изненада - ей тоя хлапак.

Сигурно беше умрял от глад ......че беше налетял на 2 бели червейчета на кука 16.
Това е ........получи се много приятен риболов ......рибата си иска доста хранене и стрелба на червей.
И накрая .......за мен-релийз,а за изумените братя роми на 10-ина метра от мен - резил .....

Това е от мен.Бъдете живи и здрави и наслука!!!!!!!!

Re: Ръжево Конаре - вятър и някое рибе.
Екстра излет си спретнал,адмирации за релииза
п.п Опитай да свалиш върха на фидера почти до водата,при такова време ще ти предимство откъм индикиране на кълването.

п.п Опитай да свалиш върха на фидера почти до водата,при такова време ще ти предимство откъм индикиране на кълването.
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- ще става разбирач
Хубав излет ,а и репортажа е супер !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
гуслар написа:Хубав излет ,а и репортажа е супер !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Екстра излет.Хубаво е,че е останала някоя риба там.Поздрави.
TICA FAN
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Много добър риболов

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , това не е ли точно 3-тата дупка ? Защото аз ги броя 1-ва - тази най голямата , която е най близо до Ръжево Конаре , 2-ра - следващата , която е с много дървета в нея и 3-та - тази на която ти си ловил . Пък може и да бъркам нещо . Иначе поздравления , хубаво е , че все още се хваща нещо . Успехи !!!
- ignatov78
- ще става разбирач
Пак е добре ,направил си някое рибе. 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Колега bigfish133 на втората дупка бях.Третата дупка се падаше зад гърба ми.Разделя ги една дига.Ако погледнеш в http://maps.google.com/ третата дупка на картата едва започва да се пълни.Та - според картата съм на втората дупка.Минах през гората,заобиколих цялата трета дупка и паркирах откъм реката.Там се ходи малко и се излиза на южния бряг на дупката.
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , наистина си прав - сега погледнах в Мапса и разбрах грешката си . Просто имаше една пътечка , която съм отбелязал в червено и дели дупката на две и аз я броя като втора и трета , а то си е една дупка . Успехи !!!

Колеги,на колко километра от Пловдив се намират тези водоеми?Билет от ИАРА върши ли ми работа за там?
- tsvetkoff
- ще става разбирач
На около 30 км. от Пловдив се намират дупките в посока Карлово.Важи само билет от ИАРА.