Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
Бачо Илия написа:Дано да си първия с конфискувана лодка- пожелавам ти го от все сърцеtoyo1 написа:Повече от мене за язИскър само в групата ще се пише .![]()
![]()

Бачо,кво ти стана бе,да не си махмурлия нещо

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...аз го подкрепям, Бачо.
А тебе с водолази да те търсятБачо Илия написа:Дано да си първия с конфискувана лодка- пожелавам ти го от все сърцеtoyo1 написа:Повече от мене за язИскър само в групата ще се пише .![]()
![]()

Последно промяна от toyo1 на Сря Сеп 01, 2010 6:34 pm, променено общо 1 път.
Понеже ми стана съвестно че къщата ми е ИЗВЪН ВОДОДАИНАТА с всички документи от днеска съм собственик на четри декара и половина в Шипоченския залив на ПЪРВА ЛИНИЯ и ще права ВТОРА БАЗА но тоя път в РАЗРЕШЕНОТО .qno_zloo написа:...аз го подкрепям, Бачо.

- krokibg
- учете се от него
toyo1 написа:Понеже ми стана съвестно че къщата ми е ИЗВЪН ВОДОДАИНАТА с всички документи от днеска съм собственик на четри декара и половина в Шипоченския залив на ПЪРВА ЛИНИЯ и ще права ВТОРА БАЗА но тоя път в РАЗРЕШЕНОТО .qno_zloo написа:...аз го подкрепям, Бачо.Мерси на всички доброжелатели (ОГРАДАТА ЩЕ Е 1,80м )

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...тебе винта ти да те прегазиtoyo1 написа:А тебе с водолази да те търсятБачо Илия написа:Дано да си първия с конфискувана лодка- пожелавам ти го от все сърцеtoyo1 написа:Повече от мене за язИскър само в групата ще се пише .![]()
![]()
(КОЛЕГА СИ ВСЕ ПАК)също от все сърце

Колега ЗАВИСТТА ХОДИ ПО ХОРАТА
И за в Гърция се оглеждам за къща че лаврака е станал 20евро килото
(но аз ще ги ловя за кеф ) не съм от хората които си обръщат разхода за излета върху кг.риба за да знаят с КЛКО СА НА ДАЛАВЕРА
ПП.Другия вариант е хората на които съм нарязал мрежите да са от форума и за тово да мъркат НО И ЗА НАПРЕД ЩЕ ГИ РЕЖА

Разбрах кои от кои е
Ако може КЛЮЧ на темата

toyo1 написа:Разбрах кои от кои еАко може КЛЮЧ на темата

Риболовци.
Какво общо има със забраната за лодките ?Даи малко сега и за озоновия слои.lusienn написа:toyo1 написа:Разбрах кои от кои еАко може КЛЮЧ на темата
![]()
Нищо не си разбрал-тоя язовир има история и спомени на много колеги-повечето не са живи

toyo1 написа: И за в Гърция се оглеждам за къща че лаврака е станал 20евро килото(но аз ще ги ловя за кеф ) не съм от хората които си обръщат разхода за излета върху кг.риба за да знаят с КЛКО СА НА ДАЛАВЕРА :

Що апиш бе Тольо

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много болни хора се навъдиха в тоя форум, душевно болни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.