Защо бе, Булсатком?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Защо бе, Булсатком?

Мнение от Saxon »

Какво става пак в тая скапана държава? Кой позволи на тия цървули от булсата да купуват мачовете от Лига Европа, да не говорим за Англия-България, след като 80 % от желаещите няма как да го гледат в домовете си? Аз нямам и няма да си пусна Булсатком, просто защото са нагли, тъпи и некадърни!
Извиках ги преди няколко години да ми пуснат в апартамента, че като взеха да се мяткат едни кабели през три стаи...викам им, момчета, тази простотия няма как да стане, донесете кабелен път, да се закове по первазите и да скрием кабелите. Нямали такава практика....като нямате, събирайте си нещата, и да ви няма....не стига, че ми осраха терасата с грозната си антена, ами и жилището ми ще опашат с кабели.
Не знам законово как стоят нещата, но не би трябвало смешни кабеларки като Булсатком да имат право да излъчват европейски мачове, след като не могат да осигурят национално покритие!

П.П. Трудно се сдържам да не напиша няколко стабилни псувни, но имам сериозен респект към модераторите, Господ здраве да им дава :D !
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Защо бе, Булсатком?

Мнение от icho_87 »

Не си на 100% прав... като напишеш и някоя псувня обаче ще удариш 100-така :axe: само в наща "държава" може да има такова нещо. и ония цървул Боби Михайлов дето им е дал правата........ мърлявщина отвсякъде.....
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Гаврата е пълна ,още повече че ТВ+ нямат необходимата техника да предават мачове на живо - достатъчно камери,ПТС и т.н.Факт е обаче ,че са предложили най-висока цена от всички телевизии участвали в търга -ПРО БГ , БНТ и ТВ+ :evil: За картинката която предава въпросната кабеларка се плаща трасе на чужда ТВ и се слага логото на ТВ+ - в конкретния случай довечера от СКАЙ СПОРТС 2 :idea: ПЛАЩАНЕТО ДВА ПЪТИ НА ЕДИН МАЧ И НИСКИЯ ПРОЦЕНТ ГЛЕДАЕМОСТ МИ НАВЯВАТ МИСЛИ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

ТV+ ще излъчва всички мачове на националният отбор по футбол за тези кфалификации.

Това, че те са закупили правата - ами пазарна икономика. Щом другите телевизии са допуснали това да стане - булсат какво са виновни?

п.п. аз не съм техен абонат и това може и да е за добро ( визирам предните кфалификации, където отбора игра мега яко )
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Ето какво намерих:
Националите ни гостуват на Англия утре от 22:00 часа в първия си мач от евроквалификациите. Повече от половин България обаче няма да може да гледа двубоя по телевизията. Причината е, че срещата ще бъде предавана по цифровия канал ТВ+ за абонатите на "Булсатком". Безумна работа. Националната телевизия БНТ 1 за пореден път се изложи сериозно, като сега не посмя да брои пари за важен мач, с който България стартира в евроквалификациите. И то с Англия, срещу които не сме играли повече от 10 години.

След проверка на БЛИЦ стана ясно, че правата за двубоя държи фирмата "Спортфайв", базирана в Германия. Тя притежава маркетинговите права на повече от 250 клуба и над 30 федерации. "Спортфайв" е дългогодишен медиен и маркетинг партньор на българския национален отбор. И въпреки това не бе направено така, че да могат всички фенове на футбола у нас да гледат гостуването на "Уембли" пред телевизионния екран.

От "Спортфайв" първоначално са пожелали над 200 000 евро, за да осигурят сигнал от Острова. По-късно са отстъпили и сумата е паднала до 120 бона. И те обаче се оказали непосилни за Националната телевизия - тази, на която плащаме данъци. Напоследък обаче за БНТ 1 стана традиция да загърбва важни мачове. Най-пресен пример са двубоите на ЦСКА и Левски от Лига Европа.

След отказа на БНТ 1 да предава Англия - България, на хоризонта се появи... "Булсатком". Цифровата телевизия по неофициални данни има около 300 000 абоната. "Спортфайв" и "Булсатком" си стискат ръцете и така гостуванията ни на Англия утре и на Швейцария на 6 септември 2011 година ще бъдат излъчени по ТВ+. Същият канал предава този сезон някои от мачовете на ЦСКА и Левски от Лига Европа, а освен това поднася на българската аудитория срещите от испанската Примера дивисион, от скоро и от италианската Серия "А", на тенис турнирите от серията "Мастърс", както и "Уимбълдън".[/i]

Не се поколебах да драсна една хубава закачка към нещастната ни БНТ :smt021
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Нашия кабелен оператор си ни е пуснал програмата и няма проблем.Виновни са БНТ не Булсаткома :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Само се надявам,някаде из нета да има сайт дато да го излъчва онлайн.То по БНТ-1,останаха само сапунките и новините.Едно свястно предаване нямат начело с Митьо Пипона.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Много добре похарчени пари, бих добавил. Ако сега и оние леваци успеят да играят добре то със сигурност абонатите на Булсат ще се увеличат доста :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

chirusa_bg написа:Много добре похарчени пари, бих добавил. Ако сега и оние леваци успеят да играят добре то със сигурност абонатите на Булсат ще се увеличат доста :drinkers:

Брат, силно се надявам, да не се окажеш прав! Ако повечето са проклети като мен, абонатите на Булсата няма да се увеличат изобщо!
Както написах по-горе, тази кабеларка не заслужава да бъде на пазара! Хората по белия свят отдавна махнаха сателитните чинии, които са си грозни и загрозяват урбана твърде силно. Да не говорим, че в България има около три милиона абонати на различни оператори, и още няколко милиона зрители на ефирни телевизии. Давате ли си сметка, при 300 000 абоната на Булсатком, колко процента от хората ще могат да гледат мача? Не повече от 20%!
Никога не пия карал!

Изображение
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

snegk написа:Нашия кабелен оператор си ни е пуснал програмата и няма проблем.Виновни са БНТ не Булсаткома :wink:
илииката е прав ако бнт си бяха платили те щяха да ги предават но те си избират да дават само домакинствата
ето един линк от които се разбира за кво става на въпрос

http://www.donbalon.eu/exclusive3535.html
които няма булсат да потърси някои свои приятел които има хем ще се видите хем ще пиинете и ще гледате мача после следва разменено гостуване на домакинството го каните вие и всичко е наред :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Прочетох че мача ще може да се гледа направо от сайта на Булсат.Вече дали ще издържи на претоварването си е друг бъпрос :D
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Национален отбор - национална телевизия ( достъпна за всички ).От това по ясно,здраве му кажи.Прав си е ,Саксъка.За какво ни е това БНТ,щом един мач не може да ни осигури?
TICA FAN
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

SONY написа:Национален отбор - национална телевизия ( достъпна за всички ). От това по ясно,здраве му кажи.Прав си е Саксъна. За какво ни е това БНТ,щом един мач не може да ни осигури?
Колеги, по целият свят националните събития се предават по националните мрежи! Виж, когато става въпрос за клубни отбори, особено за великите такива, хората са намерили начин да си събират пари за гледането на всеки мач. Например ChelseaTV продава годишни, месечни, дори индивидуални карти за всеки мач, който излъчва.
Булсатком могат ли да осигурят подобно нещо? Аз нямам против да им платя правото да гледам мача, но те НЕ СА осигурили начин, излъчването им да стигне до дома ми, освен да си закупя от лайняните им грозни антени, и от скапаните им китайски преобразуватели на сигнала!
Затова не бива да имат права да предават такива срещи като днешната!
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

TV+ щели да предават гостуванията, а Канал 1 домакинствата :axe:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Аз също много се ядосах, но реших да ги бойкотирам, както направих и когато закодираха състезанията на Формула 1 преди години. То ако е на пазарен принцип, може да се наложи всяка година да си сменям кабелния оператор, антената и т.н. до безкрайност. Затова бойкот и да го д...т.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”