Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо бе, Булсатком?
Модератор: dantho.mihov
Re: Защо бе, Булсатком?
национална телевизия друг път
по националната телевизия на никоя държава не дават новини на друг език
темата трябва да се преименува защо бе бнт
по националната телевизия на никоя държава не дават новини на друг език

темата трябва да се преименува защо бе бнт
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
поставете си въпроса,ами ако не беше булстата ,кой тогава щеше да го предава мача,най лесно е да се плюва срещу кабеларките 

Не е луд този дето яде баницата ,а онзи който му я дава.
Според мен Булсата нямат вина.Държавата е виновна.Някой е взел голям рушвет от цялата работа.

Above us only sky
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Когато не е ясно какво става всичко е ясно
някой е глътнал паричките и толкова. А това, че Булсат са си мърльовци е вярно. Лично помня като прекарваха на един приятел как ЗАЕ*АХА кабелите на пода и казаха "Всичко е готово" 

Останалите две телевизии БНТ и PRO BGribolovcho написа:поставете си въпроса,ами ако не беше булстата ,кой тогава щеше да го предава мача,най лесно е да се плюва срещу кабеларките

-
- научил се да хвърля
Всички Гостувания колега!!!!!kkiryazov написа:ТV+ ще излъчва всички мачове на националният отбор по футбол за тези кфалификации.
Това, че те са закупили правата - ами пазарна икономика. Щом другите телевизии са допуснали това да стане - булсат какво са виновни?
п.п. аз не съм техен абонат и това може и да е за добро ( визирам предните кфалификации, където отбора игра мега яко )
Домакинствата са по канал 1
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Eдин съвет към всички които вече ненавиждат Булсат( като мен) в момента върви някаква промоция" безплатна исталация и едим месец безплатно, после решаваш дали искаш или не, и на каква тарифа) Та... обаждате им се , и след месец като ви се обадят да попитат на коя тарифа минавате им теглите една каруцарска с кеф и да идват да си взимат циганиите
-
- новобранец
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
-
- сериозен играч
Нямам думи!Това може да стане само в БГ!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- сериозен играч
Гостуванията на ЦСКА и Левски в Европа по ТВ+
05 септември 2010 | 18:15
Гостуванията на ЦСКА и Левски в груповата фаза на Лига Европа срещу Бешикташ, Рапид (Виена), Порто, Спортинг, Лил и Генк ще бъдат предавани от цифровата телевизия ТВ+. Това обявиха представители на самата телевизия. Домакинските двубои на сини и червени ще се излъчват по БНТ, която има право на първи избор в този турнир.
Както е известно, в общественото пространство избухна страхотна полемика, защо мач като Англия - България се предава по телевизия, която не се излъчва свободно в страната. В последствие се оказа, че за този мач борбата е била между ТВ+ и Канал1, като наддаването е било спечелено от първите. Другите две телевизии, претендиращи за голямо влияние в обществото - бТВ и Нова, изобщо не са и питали за цената на най-гледаното събитие за тази година в България. Т.е. цената на срещата дори да е била 5 лева, те не са проявили желание да я предават.

05 септември 2010 | 18:15
Гостуванията на ЦСКА и Левски в груповата фаза на Лига Европа срещу Бешикташ, Рапид (Виена), Порто, Спортинг, Лил и Генк ще бъдат предавани от цифровата телевизия ТВ+. Това обявиха представители на самата телевизия. Домакинските двубои на сини и червени ще се излъчват по БНТ, която има право на първи избор в този турнир.
Както е известно, в общественото пространство избухна страхотна полемика, защо мач като Англия - България се предава по телевизия, която не се излъчва свободно в страната. В последствие се оказа, че за този мач борбата е била между ТВ+ и Канал1, като наддаването е било спечелено от първите. Другите две телевизии, претендиращи за голямо влияние в обществото - бТВ и Нова, изобщо не са и питали за цената на най-гледаното събитие за тази година в България. Т.е. цената на срещата дори да е била 5 лева, те не са проявили желание да я предават.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Поне 80% от българите в чужбина са с Булсат,,пък и тук сами си нагласяме и чиниите и кабелите,,тези ,които можем ,а на тези,които не могат им помагаме,защото няма кой друг и пак сме доволни,че имаме бг-тв
.Като са мърлячи работниците на Булсата и не си вършат добре работата оплачете се на шефовете им
Това,че двама пича,които са дошли да ви прекарат инсталацията и не са си свършили добре работата,,,,не е виновна фирмата.
Аз вече 5-та или 6-та година съм пълен пакет на Булсат и нямам никакви проблеми.
Благодарение на тях съм осведомен за това какво се случва във България и се чувствам,че съм си в къщи

Аз вече 5-та или 6-та година съм пълен пакет на Булсат и нямам никакви проблеми.
Благодарение на тях съм осведомен за това какво се случва във България и се чувствам,че съм си в къщи

- Don4o_62
- учете се от него
Аз бях на една кабелна с кабел
,и беше пълна тъпня.Хем лошо качество,хем нищо за гледане.Минах на Булсатком,както и много други градски,и съм страшно доволен.Качеството е супер и има много повече програми и т.н..Кво сте я заплюли не знам.Имало жици по земята,на другите няма ли. Поговорката на крив х-й другото му пречи,май тука и е мястото
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Айде не с такива аргументи. Хората не са длъжни да ти правят ремонт. Слагането на канали е допълнителна работа и се заплаща допълнително. Ако викнеш водопроводчик да ти смени тръба или да сложи нова, после да не вземе да ти налепи плочките а?Saxon написа: Извиках ги преди няколко години да ми пуснат в апартамента, че като взеха да се мяткат едни кабели през три стаи...викам им, момчета, тази простотия няма как да стане, донесете кабелен път, да се закове по первазите и да скрием кабелите. Нямали такава практика....като нямате, събирайте си нещата, и да ви няма....не стига, че ми осраха терасата с грозната си антена, ами и жилището ми ще опашат с кабели.
А по темата, не съм грам съгласен само тия тъпаци да дават мачовете. Това е монопол, а монопола е гадост. Трябва да разследват всички в БФС за корупция и престъпления по служба. И да влизат в затвора както е редно.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Що ли ми се чини че в случая има нещо по-лично немеющо нищо общо ни с монтажниците , ни с антените а с някой , някога работил в ХобиТВ
А по темата - "който плаща , той поръчва музиката" са казали хората а Булсат съответно са си платили и тъй .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов