Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: На лафче за подводния риболов

Митак, лафът е от един разказ на гениалният български писател Чудомир.

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тониии,казвай кога ще е следващата Поморийска,
че да включвам казана на фараонска скорост.
Изкарахте пак по една от мене - ще се отчета както се полага де.
че да включвам казана на фараонска скорост.

Изкарахте пак по една от мене - ще се отчета както се полага де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес голям шок, една котка ми извади ангелите
Направил съм си засадата изпънат до един камък а от лявата ми страна открит. Нали си гмуркам още с летния неопрен и краката голи, та лежа си аз и по едно време усещам движение от ляво, завъртам главата и
голяма котка точно до рамото ми( казвам ви не съм пъзльо, но не го пожелавам на никой да му се случи) как така дойде не знам, ако не се бях стреснал щях да я нацеля добре ама нали ми изкара ангелите и я лепнах в крилото. След няма и 30 сек. си замина почти невредима. Бахти гадното извънземно
Можех да я целуна толкова близо беше, сигурно крилото и е било над мен. Иначе рибата се групира и си пострелях доволно, едри риби ври 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
...такива спомени за цял живот остават ...
Абе Миро, любовнико, уж цуни гуни с котараната, пък и тегли една стоманена стреличка в крилцето.
Без майтап, котките по възможност ги целете в главата, защото почти на всички ни се е случвало да си имаме проблеми под водата с тях. Ударени ли са, хич не са безобидни тези писанки.

Без майтап, котките по възможност ги целете в главата, защото почти на всички ни се е случвало да си имаме проблеми под водата с тях. Ударени ли са, хич не са безобидни тези писанки.

Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ванка ако трябва да бъда честен с теб( не иска да я виждам!) това чудо ако го бях ударил правилно сигурно бая време щях да я вадя. Ако видя пак хич няма да я стрелям 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ха Миро,много ми е познато чувството,тия дни съм видял 6 броя.Първата която ми ритна харпуна ме изкара до кръста над водата.Тъкмо се намествам аз на дъното и скривам харпуна в водораслите и харпуна ми подскочи с което и аз разбира се.Била е под харпуна гадта така рязко тръгна че сякаш ми гръмна харпуна.Не беше голяма между другото 15 кила.adventurebg написа:Днес голям шок, една котка ми извади ангелитеНаправил съм си засадата изпънат до един камък а от лявата ми страна открит. Нали си гмуркам още с летния неопрен и краката голи, та лежа си аз и по едно време усещам движение от ляво, завъртам главата и
голяма котка точно до рамото ми( казвам ви не съм пъзльо, но не го пожелавам на никой да му се случи) как така дойде не знам, ако не се бях стреснал щях да я нацеля добре ама нали ми изкара ангелите и я лепнах в крилото. След няма и 30 сек. си замина почти невредима. Бахти гадното извънземно
Можех да я целуна толкова близо беше, сигурно крилото и е било над мен. Иначе рибата се групира и си пострелях доволно, едри риби ври

...чувал съм за Морска котка , ударена на Отманлий , на Стрелбището
, която разходила колегата до Острова и обратно
...накрая я искарали откъм Нефтеното пристанище ...60 кг
...за случая ми разказа пича , дето държи кафето там на плажчето

Бе ора тея пущини колко големи ставатБулти написа:...чувал съм за Морска котка , ...60 кг...

Доста батка доста глеми ги има.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
47 килограмова съм виждал изкарана на мрежи.А като вадех рапани навремето една с изумяващи размери ми изкара акъла.Преди 2 години ударих една 12 килограма,ама не на много добро място и си провалих риболова,направи ми стрелата на нищо .
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Момчета, днес направих една разходчица до Северното Черноморие- до Дуранкулак кажи-речи... Шабла, Тюленово, Камен бряг, Болата, Русалка, Калиакра -невероятна природа, невероятно море!!!
Предлагам да се отвори една тема за значимите и станали нарицателни в подводния риболов места, в която старите майстори като Манук, Шуменеца, бате Гойко, бате Владо и други като тях споделят впечатления и опит.
Между другото, минах през Кичево и мислех да звънна на бате Киро, ама като се сетих, че насила ще ме пои с "Кичевска течна граната" и ще ме тъпче с мезета, се уплаших ...
Предлагам да се отвори една тема за значимите и станали нарицателни в подводния риболов места, в която старите майстори като Манук, Шуменеца, бате Гойко, бате Владо и други като тях споделят впечатления и опит.
Между другото, минах през Кичево и мислех да звънна на бате Киро, ама като се сетих, че насила ще ме пои с "Кичевска течна граната" и ще ме тъпче с мезета, се уплаших ...

И аз съм за подобна тема...за съжаление не мога да споделя някакъв голям опит и наблюдения, но все пак. Около болата е много приятно да се гмури стига да има добра видимост. Иначе си е доста рибно откъм кефалови. Лошото е, че на север бреговата ивица не позволява много достъп до водата. Бих се радвал ако някой сподели информация... също от рода аджеба как да се стигне до зиливите под нос Калякра. Залива на юг е май доста рибен... ама дали е позволен достъпът там е дръг въпрос.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тоше, не се сърди приятелю.
Имах няколко важни срещи и времето ми бе разчетено до минути... На връщане сигурно имам снимки на всяка камера по пътя, за да успея да се върна навреме ...
Ще се реванширам!

Ще се реванширам!