Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Как да си оцетя кордата....
Модератор: bobopeli
Как да си оцетя кордата....
Колеги рибари помогнете -имам една корда която е много твърда не се навива правелно на шпулата при замятане често се оплита а е нова и бий желал да я оцветя в кафяв или зелен цвят ако някой знае нещто по въпроса моля да ми помогне. 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Колега pey4o, най-доброто нещо, което можеш да направиш за да разрешиш проблема си се състои в пет прости действия:
1. Навиваш кордата от макарата, на ролката на която си я купил;
2. Изхвърляш я в боклука
3. Заделяш 7-8-10 лева
4. Отиваш в някой приличен рибарски магазин и си купнуваш прилична корда с прилично качество, според начина на риболов , който мислиш да практикуваш
5. Навиваш новата корда на макарата и ловиш
УСПЕХ!!!
P.S. Ако нещо не ти е ясно питай преди да действаш, че риболова не е проста наука и именно затова е форума
1. Навиваш кордата от макарата, на ролката на която си я купил;
2. Изхвърляш я в боклука
3. Заделяш 7-8-10 лева
4. Отиваш в някой приличен рибарски магазин и си купнуваш прилична корда с прилично качество, според начина на риболов , който мислиш да практикуваш
5. Навиваш новата корда на макарата и ловиш
УСПЕХ!!!
P.S. Ако нещо не ти е ясно питай преди да действаш, че риболова не е проста наука и именно затова е форума
Мълчанието е злато, но ние не сме алчни
сл.риб.
ако имаш метална шпула навийй кордата и я потопи във вряла вада може и да се пооправи
- krokibg
- учете се от него
Re: сл.риб.
Сложи и малко йод вътре когато я потапяш във врялата вода,може временно да се оцвети !!!gorgoon54 написа:ако имаш метална шпула навийй кордата и я потопи във вряла вада може и да се пооправи

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе пейчо,не зацепваш ли,че те ебават?я земи тая КОРДА я изфьрли
и си навий друга,бе не мога да разбера отвреме на време кви са тия МАЛОУМНИ вьпроси!и аз тогава имам вьпрос-имате една кооперация с 5 етажа,на всеки етаж има по 4 апартамента,чиято квадратура е средно 80квадрата,вьв секи апартамент живеят средно по 3 човека,сьотношението мьже /жени е 1/2,на тавана има 5 капандури и едно тавансско помещение,отдолу има има 14 мазета по 2 квадрата всяко,има и кабинка с портиер,както и 4 помещения за магазини в приземието..и сега имайки впредвид всичкото ТОВА,искам да знам колко е годишна МАЙКАТА НА ПОРТИЕРА?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- краси12345678
- ще става разбирач
Колеги ,не си позволявайте волности да обиждате човека въпроса му е както всички други въпроси и за мен е напълно нормален.Прецакал се е човека какво да се прави на всеки се е случвало.Слушай Пенчо на времето когато имаше само влакна Прогрес и Леска аз правех така потапях влакното в много гореща вода и във водата поставях йод. Влакното омекваше и придобиваше тъмно жълт цвят. Наслука.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе аз не се заяждам,ако така е прозвучало(мм,да наистина така звучи
)се извинявам,ама верно това са бати вьпросите!!!сега разберете ме правилно-човека чати по нета и се чуди дали да си БОЯДИСА ВЛАКНОТО С ОРЕХОВА ШУМА
демек,21 век сме...пейчо,извинявай ако сьм те обидил,но наистина ми е смешно тия вьпроси0-оня ден гледам "как се лови каракуда,аз сьм на 39",преди това- кьв мп3 плеьр да си купя,вьв форум за уклея мисля,не помня..миии става ми узасно смешно и не мога и аз да не изрься некоя глупост..
пак се извинявам на засегнатите,наслука
п.с. може да си го боядисаш с маркер-има специални,прочети некьде за риболов с ваглер

п.с. може да си го боядисаш с маркер-има специални,прочети некьде за риболов с ваглер

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
прави си с тая корда поводи,па си земи нова за вьдицата
аз например си падам по строфт,както за поводи,така и за основно..а за ваглер си взимам потьващо на колмик или оффф,забравих го-едно такова,макарата му е светлоотразителна,много е известно,ама от време на време забравям...