Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Костур на спининг ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Костур на спининг ?
Аз последния път, като ходих на Челопечене хванах 10 костура на мепс комета №1 златна на червени точки
за сравнение колегата с който бяхме ловеше на плувка на червей и хвана 3 бр
Имал съм случай на яз. Искър пак с един приятел той на силикон аз на рибе и ги разби направо
за сравнение колегата с който бяхме ловеше на плувка на червей и хвана 3 бр

Имал съм случай на яз. Искър пак с един приятел той на силикон аз на рибе и ги разби направо

Цикадите са истината... 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
-
- новобранец
На яз.искар каде точно ходите за костур ?
Щъркела , Шипоченския , устието на Искъра, има един строеж малко под Филмовата къща , ако си с лодка заминаваи в заливите до Авала 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Едно предложение от мен.Мепс аглия лонг 0 с червена холограмка.Много и налитат разбойниците.
Риболовът не е слука,а наука!

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- вече хвърля и на тежко
Mepps Cyclops малък размер - яз. Душанци
Кастмастер малък размер - яз. Лобош
Кастмастер малък размер - яз. Лобош
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Mepps Cyclops малък размер-те това животно как трябва да се движи.При мен се върти.Дори и при най- лекото подръпване се завърта.С течениe, без все тая.Ще взема накрая да му коригирам формата
и без това нямам уловена риба на него.

Риболовът не е слука,а наука!
-
- вече хвърля и на тежко
На река/течение не съм пробвал, само виждам в леко течение в язовир как се носи настрани докато я водя.vladoto написа:Mepps Cyclops малък размер-те това животно как трябва да се движи.При мен се върти.Дори и при най- лекото подръпване се завърта.С течениe, без все тая.Ще взема накрая да му коригирам форматаи без това нямам уловена риба на него.
Ако не си достатъчно бавен - се върти. Според мен не трябва да допускаш да се върти де

Вместо да му коригираш нещо си - вземи ми я подари че моята вчера остана в едни тръстики

ПП: При мен изненадващо резултатен се оказа кастмастера. Освен добър размер костури на малкия модел си хванах и щука на Душанци на големия размер - доста прилична, малко под 2 кила, на равномерна проводка.