Карнобатски ...

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Карнобатски ...

Мнение от MANYAKA »

Супер.Представяне на ниво.
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

Здрасти , хубав улов , браво :)

Би ли дал малко инфо за това язовирче... частно ли е , какво дава, ходят ли мн хора и т.н. :)

Това предполагам е то. :D

Изображение
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Така като гледам това е язовира. Такса 5 лв. няма ограничение на пръчките. Срещани риби са шаран, амур, толстолоб, сом, щука - друго няма. Рибата която се хване се носи в една вана и който желае може да си купи на пазарни цени. Хора не ходят много, а и слава богу, понеже язовира е малък... Шараните там кълват на всичко: торен, бял, сладка царевица и когато е настървен и на празна кука :) На самия язовир има и кръчма със щкембе чорба и т.н. До язовира има Зологическа градина.

Поздрави и Наслука!
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

Живко Василев написа:Така като гледам това е язовира. Такса 5 лв. няма ограничение на пръчките. Срещани риби са шаран, амур, толстолоб, сом, щука - друго няма. Рибата която се хване се носи в една вана и който желае може да си купи на пазарни цени. Хора не ходят много, а и слава богу, понеже язовира е малък... Шараните там кълват на всичко: торен, бял, сладка царевица и когато е настървен и на празна кука :) На самия язовир има и кръчма със щкембе чорба и т.н. До язовира има Зологическа градина.

Поздрави и Наслука!

Евала.. ашколсум.. ей това се казва добро обеснение... :mrgreen: благодаря ти много колега , ако отида там да видя как е дереджето ще пия една бира за теб :drinkers:
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Дано не съм прав, но долавям леко недоволство от отговора. Надявам се да съм полезен /най-малко, защото съм роден в този град/ - От Бургас се стига по магистралата. Влиза се в т.нар. махала "Галата" и веднага се свива наляво. Язовирът е до зоологическата градина, която не съм посещавал от мн.години, но по време на риболов на въпросния язовир имам чувството понякога, че съм на сафари :-) Най-често се среща шаран. Но въпреки препълнения с риба язовир, успехът не винаги е гарантиран. Щука не съм 'фащал, но съм виждал риби от този вид, обърнали гръб. Явно нещо им е станало тегаво в средата. Доста закачки - гащи, найлони, торбички и др.простотии. Последния път /по Великден/ нямах готовност, че ще ми се закачи сом...ама едър беше и се случи. Ако искаш да се пробваш, няма проблем. Плащаш си, настанява се, хвърляш...и чакаш. Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”