Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Crazyty »

ем аз дочух или ме излъгаха или са били големи късметлии , напълнили една кофа с шаранаи калибар 1кг - 1,5кг.Нали говорим за този язовир който преди време беше развъдник
jekito22
новобранец
новобранец

Мнение от jekito22 »

Ми този дето са два малки един до друг миналата година го отвори за риболов
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

fastman написа:Като svilen_sa6kov ! Щом има хора тук, дето вземат по 15 риби.... Аз бях до тук с форума!
Колега не се стягай чак толкова аз съм повече от сигурен че 95% от колегите в този форум биха постъпили като мен.Да не говорим че някой биха постъпили и по зле
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

rado25 написа:
fastman написа:Като svilen_sa6kov ! Щом има хора тук, дето вземат по 15 риби.... Аз бях до тук с форума!
Колега не се стягай чак толкова аз съм повече от сигурен че 95% от колегите в този форум биха постъпили като мен.Да не говорим че някой биха постъпили и по зле
:shock: :shock: :shock: Е това направо ме разби - ами по тая логика като 95% от селяните в Цонево са мрежари, то и ти ли като ходиш на тоя язовир си носиш 1-2 километра мрежичка и лондичка за рибата, или по-зле може и на ток да си минал.
Колега 95% от четящите и пишештите в тази тема може да са месари както казваш и затова отдавна съм казал, че плаче за ключ защото е вреднаи то доста, служеики да информира хора като теб и въпросните 95%, кое място дава риба - за да го обезрибите.
Относно форума нищо не ти дава право да обвиняваш хората в тизи форум в твоите месарски пристрастия/ че щели да постъпят като теб, че и по зле/ - в този форум има доказали се истински РИБАРИ и ХОРА, а месарите си личат с по две до десет мнения единствено и само в тази тема - за да получат някоя идейка за място което да опустушат с набезите си и участието им във форума се изчерпва до тук. ТОВА НЕ СА СЪФОРУМЦИ - ТОВА СА ПАРАЗИТИ В ПРЕКРЕСНИЯ НИ ФОРУМ.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Съгласен съм с тебе бате Сашо , Земайте риба колкото ще ядете а не си пълнете фризерите.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Някой има ли прясно инфо за нивото на яз.Цонево?Дали вече е в нормата, или все още е до ръба?За Одринци ми трябва същата информация. :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
ilko iliev
новобранец
новобранец

Мнение от ilko iliev »

Здравейте! Камба и мен това ме интересува. Планирам и аз един петъчен излет тази седмица. Някой да даде инфо за цонево, моля?
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

На Цонево нивото на водата е паднало с три - четири метра и рибата се влияе вече по активно от захранката.Това е моето наблюдение от района на Чудните скали , бях там на 03.09. Излиза предимно бабушка , платика и каракуда като бабушките и платиките са среден рамер.Приключих риболова с около пет или шест килограма риба ,която повечето плува обратно във водоема за догодина. :) :D :wink:
stbozhanov
новобранец
новобранец

Мнение от stbozhanov »

На Засмяново, в неделя - много хора, много мрежи, много таранка и малко сулка, но дребна. :)
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

На Ген.Киселово не ходете,нови собственници и нови правила, забрана за риболов, това по инфо от жителите на селото, има табели по всички подстъпи към язовира че риболова е забранен.
astra1
новобранец
новобранец

Мнение от astra1 »

В неделя на венелин само таранка 3 броя по кило и двеста ,днес сряда само един амур 3 кила ,нещо на последък много слабо и разочароващо.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Айде още един язовир може да се смята за отписан - Брестак.
Трета поредна седмица капо. Като го отвориха на първи юли, вреше от риба - на където се обърнеш нещо рови, скача, върти, пляска. Кълвеше нон стоп където и да хвърлиш, на каквото и да хвърлиш.
Сега, два месеца и половина по-късно, трета поредна седмица капо. А тоя път и целия язовир беше капо. Никой не се разписа. Не се вижда дори някъде да скочи, да завърти.
Факта, че през седмицата не дават да се лови, ме навежда на мисълта, че тогава я дерат с мрежи мощно. Щото откак го отвориха са 10 седмици, значи 20 дни се е ловило. По 30 шарана да са напускали водоема на ден - това са 600 (макар да по-малко от 30, щото там всичката риба трябва да се плаща по 5 лв/кг). А в началото имаше поне 3000-4000 риби (според пазача 10000, но с пазачите .... нали....). Та 600 риби по-малко не могат да се усетят чак толкова.
Говорих и с един колега, който всяка седмица е там - и той вика последните три пъти - капо!!. Също е на мнение, че язовира е обран или че го тровят с нещо, за да не кълве. Но аз това не го вярвам, защото поне щеше да се забелязва присъствие на риба.
Та така, това си е мое мнение и може да греша тотално в наблюденията и изводите си, но за мен този язовир е поредния обран бостан.
Ако сте мераклии - вървете, но си имайте едно на ум.
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

Това е от днес на развъдниците на Николаевка по точно седмия. Риболова бе доста успешен. Всички риби ми удареха на инлайн монтаж на косъм с по три царевици накисната: Изображение Изображение Изображение Изображение Наслука
Аватар
tomata82
новобранец
новобранец

Мнение от tomata82 »

колеги от деса минава за тоз шуменски язовир бил на края награда ма на кои краи ? :D
В чакането му е майката!!!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

tomata82 написа:колеги от деса минава за тоз шуменски язовир бил на края награда ма на кои краи ? :D
На тоя край дето се излиза за Бургас / пътя за Дибич/. Това е като караш по булевард Рижки проход в дясно зад сградата на Лифтком и СВА -нама как да не ги видиш тия двете сгради. Ако идваш от Варна и продължиш но околовръстния за Преслав и влезеш в Шумен от последната възможна отбивка за града се качваш директно на булевард Рижки проход и язовира ти се пада веднага от лявата страна.
Дано да съм те упътил.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”