Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
В неделя заминавам за няколко дни по работа, но в събота може да спретна едно риболовче на шаран. Енчев, уловената риба може ли да се връща във водата? Питам защото наскоро ходих на един язовир където уловената риба задължително се взима, а аз и без това рядко ходя на платено...
П.П. И аконякой мисли да ходи, да се обади поне да се запознаем...
П.П. И аконякой мисли да ходи, да се обади поне да се запознаем...
-
- новобранец
Може да се връща няма проблем
Здравейте колеги ,да питам знаете ли каде се продават живи рибки за стръв и на каква цена доло - горе. Мерси предварително 

Хвани и пусни !
Скоро търсих и не намерих из града. Отиваш на конския плаж, вземаш кука 16-18 и бял червей и си хващаш облез за нула време. Ако не знаеш, облеза умира много бързо и трябва да му се сменя често водата. За пренасяне на дълги разстояния се продават кофички със помпички на батерии.famee написа:Здравейте колеги ,да питам знаете ли каде се продават живи рибки за стръв и на каква цена доло - горе. Мерси предварително

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
kasabinho написа:Скоро търсих и не намерих из града. Отиваш на конския плаж, вземаш кука 16-18 и бял червей и си хващаш облез за нула време. Ако не знаеш, облеза умира много бързо и трябва да му се сменя често водата. За пренасяне на дълги разстояния се продават кофички със помпички на батерии.famee написа:Здравейте колеги ,да питам знаете ли каде се продават живи рибки за стръв и на каква цена доло - горе. Мерси предварително
Отивате до Чифлика (езерото) там ще ви продадът. Има едно корито под стената , там има много малки таранки (от там ще ви извадят ) За цени идея си нямам .А вариянт Б е да идете до Щръклево (езерото) с кука 16-18 стръв бял и ще си набавите доста стръв

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
Щуката е откачила, взема на всичко, но лошото беше времето един гаден вятър, че наистина трудно се набавя жива стръв на място.
За майтап щях да се снимам с един див дунавски шаран около 10кг, но просто очите му вече липсваха и беше почнал да намирисва, ненадейно го докара течението до нас, незнам от какво е издал багажа, но ни напълни окото.
За майтап щях да се снимам с един див дунавски шаран около 10кг, но просто очите му вече липсваха и беше почнал да намирисва, ненадейно го докара течението до нас, незнам от какво е издал багажа, но ни напълни окото.
Евентуално от токnicki4 написа:Щуката е откачила, взема на всичко, но лошото беше времето един гаден вятър, че наистина трудно се набавя жива стръв на място.

Много е вероятно това. За съжаление все още има бракониери които го използват.
Фидер:

17,5 кг с кофата без тези в живарника.
Дънни:

4 кг.

10 кг.
Такива манчоци не си купувайте:

Амурчето му разказа играта. Добре, че имаше бекъп.
Имаше и благинки:

НАСЛУКА!

17,5 кг с кофата без тези в живарника.
Дънни:

4 кг.

10 кг.
Такива манчоци не си купувайте:

Амурчето му разказа играта. Добре, че имаше бекъп.
Имаше и благинки:

НАСЛУКА!
-
- новобранец
днес-05.09,-на конския плаж под рига ,за 8 часа-2 платики 

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Дунава си даде доволно, не си спомням от кога не съм имам такъв улов на Дунава и толкова разнообразие от видове на едно място. Спининг: 3бр. - Щуки(мерни) и 5бр. писалки(пуснати); 2бр. распери и един костур.
Директен: 8бр. - Скобара(0,5-1кг бр.), 5бр. - платички и дребни червеноперки, а да не забравим и облеса за мезе.
Дънно: 1бр. Шарко 1кг.
Снимки нямам, бях зает да ловя риба и предпочитам да не предоставям дъвка за някои хора.
Директен: 8бр. - Скобара(0,5-1кг бр.), 5бр. - платички и дребни червеноперки, а да не забравим и облеса за мезе.
Дънно: 1бр. Шарко 1кг.
Снимки нямам, бях зает да ловя риба и предпочитам да не предоставям дъвка за някои хора.
-
- вече хвърля и на тежко
Касметлия, аз съм пък капо, за цял ден не пипна 

Колега къде беше това капо?
Някой има ли скорошни впечатления от текето и по-специално таранката кълве ли?
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
Таранката по скоро се УГОЯВА тамdelig написа:Колега къде беше това капо?

Иначе ето една рибка от последния риболов: