Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
капоtoffifee77 написа:Някой да е направил нещо днес на Галата или Траката, че се точа за утре
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
rif_58rif_58 написа:капоtoffifee77 написа:Някой да е направил нещо днес на Галата или Траката, че се точа за утре
Пич,второ мнение и нещо не ми харесваш.
Пред Галата и Траката си има успехи.
Имай едно на ум,че си на мерника ми.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
КИРО написа:rif_58rif_58 написа:капоtoffifee77 написа:Някой да е направил нещо днес на Галата или Траката, че се точа за утре
Пич,второ мнение и нещо не ми харесваш.
Пред Галата и Траката си има успехи.
Имай едно на ум,че си на мерника ми.

Направо ме е страх да напиша нещо

На Агалината СВАДБАААААА с много голяма рода се бе заформила. За 3 часа направих около кило граца . Имаще и няколко добри чернокопа. Преобладаваха бруталните оплитания от начинаещи Чепаристи .

- alex_vp
- научил се да хвърля
по кое време бяхте на агалината колега?
закъснях към 10 бях там. Сутринта имало и едър сафридецalex_vp написа:по кое време бяхте на агалината колега?
Болата-пред нос Калиакра.От 9.00 до 12.30 часа 3 кг едър и среден сафрид,чернокоп около 15 см,малко граца и 2 хубави карагьоза.Всичко,без грацата беше на дъното,а тя кълвеше на 3 метра от повърхността.Много от лодките бяха набити в брега,от южната страна на носа,там не ходихме.За първи път ловим на толкова плитко,без улов на дракон.Морето бе с пръсната вълна-2-3 бала,с,сз.Никой не въртеше за по-сериозна риба,но миналата седмица е вряло от гюмюш,имало е и много пилета,май ще чакаме паламуд.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
Сори, повтарям инфото и тук, но на Рубин му скъсват задника - много и едър сафрид 

- 1000n
- разбира нещата
Liubak и Mi7chell, напълно сте прави и вчера се убедих лично, че от външната страна на вълнолома, човек в момента може да улови десетки и дори стотици пъти повече граца отколкото на Морска Гара!
Не така стои въпросът относно карагьоза, но за 1 или 2 от последноспоменатите риби, не си заслужава да си губи човек времето.
Още повече, че и иларията я има много повече отвън и това беше причината да се преместя на вълнолома, а вашите препоръки ги чета чак сега, малко преди да напиша тези редове.
Така, че хора, четете форума, а недейте само да пишете!
Та вчера имам около кило граца!
Наслука на всички! 

Измъчен риболов по Бургаско. Хубави, но редки сафриди около мидарниците на Св. Иван, трябва да се търсят пасажите със сонар. Доста дребосък на Биволите.
И за N-и път ще кажа - На синоптик.бг - НЕ ВЯРВАЙТЕ. Даваха 3-3.5 м/с, а вятъра беше...да си такова мамата. Поне 7 м/с с пориви вероятно до над 9 м/с. Здраво ме продуха и едни красиви вълни по метър и половина на обръщалото на Бургаския Залив....ужас! Следобеда малко миряса морето, но и рибата я намаше.
Цялата работа за кило сафрид от 7 до 17 часа. Поне миди си взех.
И за N-и път ще кажа - На синоптик.бг - НЕ ВЯРВАЙТЕ. Даваха 3-3.5 м/с, а вятъра беше...да си такова мамата. Поне 7 м/с с пориви вероятно до над 9 м/с. Здраво ме продуха и едни красиви вълни по метър и половина на обръщалото на Бургаския Залив....ужас! Следобеда малко миряса морето, но и рибата я намаше.
Цялата работа за кило сафрид от 7 до 17 часа. Поне миди си взех.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- новобранец
Айде и от мене малко инфо . Днес с лодка пред Ной около 300 м пред буната с един приятел от 10 до 14.30 общо 10кг сафрид Мешено граца и много едър 3-4 хариба и 6-7 чернокопа.Най добре ядеше на зелено чепаре флуорокарбон 8ца.
И аз бях там 5кг от 15h до 18h.Предимно едър сафрид и тук там някоя граца.tetrapodov написа:Айде и от мене малко инфо . Днес с лодка пред Ной около 300 м пред буната с един приятел от 10 до 14.30 общо 10кг сафрид Мешено граца и много едър 3-4 хариба и 6-7 чернокопа.Най добре ядеше на зелено чепаре флуорокарбон 8ца.
хиляди благодарности на Мънцата за точната и навременна информация.днес направихме най добрия улов на сафрид за 2010г.пред Рубин.Много и едър.
Хилядите благодарности са за Киро, инфото дойде от него, от Тошето и Сави същоdido66 написа:хиляди благодарности на Мънцата за точната и навременна информация.днес направихме най добрия улов на сафрид за 2010г.пред Рубин.Много и едър.

- toffifee77
- новобранец
Отчет и от нас. Аз съм съпругата. Също пред НОИ, от 16ч. до 19.30 4-ма човека към 14-15 кила предимно едър сафрид и 7 хариба. В началото и в края го чешехме около Траката. Няма нищо общо с грацата от предните дни. Голямо изживяване, много лодки и весели рибари. Харибите излизаха и по 2 на веднъж. За щастие и на моето чепаре
Наслука.

Колеги РАЯ се е преместил край Варна
))))))