Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Варна - срещу Полиграфиятаjoniko написа:Колеги някой може ли да ми каже има ли от къде да си купя червеи в 6 сутринта?

-
- научил се да хвърля
Извинявам се за спама!!!Някой знае ли дали тази стълба ще се въстановява,или мястото ще си остане някакъв вид наблюдателница?А.Христов написа:Сравнително близо до стълбата, която демонтираха (посока фара).felippemassa написа:Колега къде беше застанал
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре от 6 съм на вълнолома ако ходи някой да се обади 

-
- ще става разбирач
По принцип трябваше да пиша в темата"Илария",защото за това тръгнах ама първата уловена риба беше зарган и затова съм тук .Вчера сутринта от 06:30 до 12:00 на първа буна улових 4бр.зарган(единия много добър-"каиш")десет средни иларии и 5бр.чернокоп.Чернокопа поне за мене много добър-13-15см,опасе ми две куки.Лових на бавно потъваща бомбарда ама колеги вземаха и на бързопотъващи(от онея черните) и на плаващи.Имам снимки на фотоапарата,но компа нещо прави проблеми и не мога да ги прехвърля,имам и свидетели.
вчера на Шабла на паметника - 16 заргани/2 дребни останалите -средни/ и 7 дребни платерини. Мъка.
Днес във Варна и околоностите отидох за риба и хванах тези риби
малко ме напече слънцето ама поне съм доволен от релийййза.

и ето и едно Зарче

и ето и едно Зарче

- gregory69
- новобранец
- Обратна връзка:
Най-после и аз да се запиша със зиги за тази година. Сутринта от 6.30 до 8.30 (после на работа) на лимонадения цех в Поморие хванах на плуваща бомбарда едно зарганче и изтървах още едно. Може да е само едно, ама е ТАЗГОДИШНО. Да се надяваме скоро да увеличим прогресивно бройката.
По-добре сутрин да търсиш в "Google Earth"къде си пил снощи, отколкото да гледаш в "YouTube" как си се излагал вечерта...
Ако знаеш откога чакам такава "мъка" и мен да ме споходи! Ти си първия похвалил се с толкоз зизита до момента.cavdo написа:вчера на Шабла на паметника - 16 заргани/2 дребни останалите -средни/ и 7 дребни платерини. Мъка.
"Днес във Варна и околоностите отидох за риба и хванах тези риби малко ме напече слънцето ама поне съм доволен от релийййза".
Вчера в Пелеюгияла 6 зизи и 2 или.

Днеска в Несебър от 7:00 - 9:00ч. хванах това:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
На панорамния път от страна Сл. бряг, други хванаха по повече
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
На панорамния път от страна Сл. бряг, други хванаха по повече
-
- новобранец
Днес 8.00-11.00 на бургаският мост, на чепаре 7-8 граци и ПЪРВОТО зарганче за сезона( и за мене де, щото от скоро съм риболовец
). Мина доста хубаво пасажче, ама не успях да закача още. Колегата до мене имаше късмета и дръпна на чепаре две зизи-та наведнъж.

Това е днеска от мен,на вълнолома от 09:00 до 11:30 на бавно потъваща бомбарда

dimitur70 написа:"Днес във Варна и околоностите отидох за риба и хванах тези риби малко ме напече слънцето ама поне съм доволен от релийййза".

Аз съм вече изнервен в търсене и чакане да се появи тази риба
Обикалях 2 дни по северното черноморие слаби резултати... 12 броя и то дребно което пусках обратно да си ходи и средно. Редки единични удари . Това е . Добре че имаше граца за ловене, че да не се прибирам без риба 

Днес сутринта между 6.00 и 8.00 часа на моста в Бургас извадиха няколко заргана на чепаретата за граца.
Среден и дребен размер.
Среден и дребен размер.