Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Снимките в галерията
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Снимките в галерията
Бачо, Бачооо. ...... няма оправия с теб

...аз да запитам само : за кво ми е тва чаталче с памук ве

-
- научил се да хвърля
В този форум всички сме равни, а вие от групите сте по равни. Може би това има предвид Бачо Илия, като предлага чаталче с памук, та равните да могат да го крепят на по равните. Но те, карловците, от край време си имат малко по особен поглед към нещата. 

- barutchiata ©
- Администратор
Аз пък ще ви кажа, че такова понятие по равни няма.Чисто и просто едни четат по задълбочено какво предлага форума като цяло, а други си търсят конфликти.Ето какво пише в Въпроси/Отговориvasko943 написа:В този форум всички сме равни, а вие от групите сте по равни.

http://forums.nariba.com/faq.php
Потребителски нива и групи
Какво е Администратор?
Какво е Модератор?
Какво е Потребителска Група?
Как да се присъединя към Потребителска група?
Как да стана Модератор на Потребителска Група?
Какво е Потребителска Група?
Потребителските групи са средство за обединяване на потребител. Всеки потребител може да участва в няколко групи (за разлика от други форум системи) и всяка група може да има индивидуални права. Така администраторите могат лесно да назначат няколко потребители за модератори на форум, или да дадат достъп на група потребители до личен (скрит) форум, и т.н.
Как да се присъединя към Потребителска група?
За да се присъедините към дадена потребителска група, кликнете на линка Потребителски групи в началото на страницата; ще видите всички потребителски групи. Не всички групи са отворени за членове, някои са затворени, а при някои членовете са скрити. Ако групата е отворена, можете да изискате членство като кликнете на съответния бутон. Модератора на групата трябва да одобри молбата ви. Той може да се свърже с вас за детайли. Моля не се обвинявайте модератора ако не ви приеме в групата, със сигурност има причини за това.
Как да стана Модератор на Потребителска Група?
Потребителските групи се създават от администраторите, които избират и модератора на групата. Ако искате лична потребителска група, ня която да сте модератор, би трябвало да се свържете с администраторите. Пратете им лично съобщение например.
И като финал ви моля да четете по задълбочено във форума за вашите права какво можете и какъв е редът да го направите.Ще ви помоля също да не се водите по акъла на тоя или оня без да мислите, и да се подавате на емоции.Големи хора сте, не се излагайте.
-
- разбира нещата
Никога не съм се водил по нечий акъл,а емоцийте ги преглътнах с пубертета.....групите си остават за мен,глупаво явление у форума,колкото и пъти да препрочитам правилата....немож убеди хората в неубедителното.Винаги,по-голямата част,от съфорумците ще са противЩе ви помоля също да не се водите по акъла на тоя или оня без да мислите, и да се подавате на емоции.Големи хора сте, не се излагайте.

- barutchiata ©
- Администратор
Като са ти глупаво явление групите, просто не членуваш в тях и си ок!chanio написа:Никога не съм се водил по нечий акъл,а емоцийте ги преглътнах с пубертета.....групите си остават за мен,глупаво явление у форума,колкото и пъти да препрочитам правилата....немож убеди хората в неубедителното.Винаги,по-голямата част,от съфорумците ще са противЩе ви помоля също да не се водите по акъла на тоя или оня без да мислите, и да се подавате на емоции.Големи хора сте, не се излагайте.пусни анкетата,ако не вярваш
сори за спама,не е баш по темата