Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
-
- новобранец
Re: Сезон 2010
От неделя.... - севтосване на новите плавници
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
А......я си влизайте със старите плавници,че то така като е тръгнало за нас няма да остане риба
Браво за сефтето батка.

...Браво Стиви !!!steve написа:От неделя.... - севтосване на новите плавници
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво и честито за улова и новите плавници
аз съм със същите пантофи и фибростъкло пера и за сега съм много доволен, но като съм в плиткача си слагам старите
Кажи си мнението за твоите, как се преставят 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 20 години са вече но още ми вършат работа. 

...те та оставят , но ти не ги оставяш
...Браво Насе !!!

Да не си помислите сега че съм голям майстор ей , на 1 метър дълбочина вие повече щяхте да навържите на кукана. 

-
- новобранец
Здр.,adventurebg написа:Браво и честито за улова и новите плавнициаз съм със същите пантофи и фибростъкло пера и за сега съм много доволен, но като съм в плиткача си слагам старите
Кажи си мнението за твоите, как се преставят
1-вото усещане беше малко странно - да не са ми паднали перата до като съм влизал в големите вълни

после морето като че ли ми се видя нещо плитко на познато място

на повече от 7-8 метра нямаше къде да сляза ,а и голямо клатене беше в морето ...
тепърва ще се доказват.... , и ще искат по сериозно пазене...
това е за сега , пък и морето далечко ми идва....

Стив
Здравейте колеги, най-накрая и аз да взема една риба като хората
Но всичко по реда си. Сутринта обърнах всички магазини за да търся морски червей, чак на Автогарата открих. Оттам на вълнолома. Пак като вчера се започна една сеч на илария на бомбарда. Хванах към 30 риби, ама ми писна. Клекни, стани, зареди и т.н. Викам на колегата писна ми отивам на Ной. Тъкмо стигнах Хоризонт и звъни телефона. ,, Аз съм Владо Станков и ти изпратих пневматичния харпун по Еконт, ама куриера не може да те намери.'' Викам му, аз отивам да гмуркам , да ми се обади по късно. Обаче , помислих си че ако отида на Ной ще се забавя, и хайде на първа буна. Тъкмо се облякох и мои колеги от службата се появиха. '' Ние ще те гледаме' . Викам си къвто съм карък сега ще ме гледат и ще разправят на цялата служба какъв калпав харпунджия съм. Влизам аз, а те двамата на буната отгоре и ме гледат. Първо гмуркане на около 5 метра, видимост около 2 метра, тъкмо излизам нагоре и на метър от мен едно животно.Рибата се движеше на 40 см. от повърхността. Стрелям, усещам че почва да дърпа яко. Излизам поемам въздух, но радоста е голяма, викам на ония, ,,Ударих едно голямо''- и се гмуркам. Кратка борба с рибата докато я хвана и горе. Пеленгас. Надупчвам го през главата и на кръста. Оттам нататък една риба не видях. Боклуджа и илария бол, ама едро няма. Викам си стига толкоз за днес. Оттам на офиса на Еконт и си взех новото 70 см. Креси. Помолих служителя там да претегля рибата на техния кантар,точно 1350гр.Вече съм горд собственик на пневматик.
Ами това е. Ако някой помогне за снимките-в галерията ми са-ще почерпя. Другио път па.

Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво барета, другата да е поне 3 кг
честито за кресито 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Браво и от мен , хубава рибка. И аз ходих днес да гмуркам но нали съм новобранец избързвах с изстрела и ми оставаше само да махам за довиждане на големите риби. Пусти адреналин
.