Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Върхов водач за катана
Модератор: sapuna
Върхов водач за катана
Някои има ли представа от къде,или дали изобщо може да се намери оригинален водач за катана BX TR 7GT че я сполетя удар в дърво и се отскубна върховия водач.В представителя за България никъде не видях дали предлагат резервни части,обиколих цял Пловдив и навсякъде ми казват: -Такива малки водачи нямаме.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Върхов водач за катана
...колега това фидер ли е, кво е.
А цяло връхче е от 30 до 60лв. за Шимано.
Мога да накарам моя човек да ти го оправи , той има ателие за такива работи, ама сме от София.
А цяло връхче е от 30 до 60лв. за Шимано.
Мога да накарам моя човек да ти го оправи , той има ателие за такива работи, ама сме от София.
Не е фидер,води се теле троут.Тои при удара в дървото се отскубна само водача и лошото е че скъсах в същия момент и не можах да си намеря водача.Иначе върхът си е здрав но лошото е че водача е много малък,може би 1мм или 1.1мм
Между другото гледам че шиманотата и доста други пръчки са с водачи Fuji но в нета никъде не се продават,или поне аз не мога да намеря?! 

И като си сложиш друг водач , какво ще стане 

аз имам същия проблем не е ли оргиналниа водач върха не се прибира до краи и почти винаги се чупиМитев написа:И като си сложиш друг водач , какво ще стане
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....тубос с ограничител, ще го спаси.
- orion30
- разбира нещата
Почти във всеки рибарски магазин продават сикови водачи на цена от 1.20-3.5лв.
Взимай един плюс няколко капки лепило и си свиркай. Забрави ги тез "оригиналните" водачи.

Взимай един плюс няколко капки лепило и си свиркай. Забрави ги тез "оригиналните" водачи.

Въпроса е че от 5 магазина само в един намерих сик с такива размери,и пак хлопа малко. 

-
- и господ не е толокова добър
Aми отрежи малко върхаCatana написа:Въпроса е че от 5 магазина само в един намерих сик с такива размери,и пак хлопа малко.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
vasi_1977 написа:аз имам същия проблем не е ли оргиналниа водач върха не се прибира до краи и почти винаги се чупиМитев написа:И като си сложиш друг водач , какво ще стане

Тои е с два подвижни,ако го клъцна няма ли да се получи малко грозно?snegk написа:Aми отрежи малко върхаCatana написа:Въпроса е че от 5 магазина само в един намерих сик с такива размери,и пак хлопа малко.![]()

- orion30
- разбира нещата
Катанчо, повечко лепилце сложи, щом хлопа.
Ако пък и това не помогне навий малко от конеца на ръчната макара на баба ти./използва се за закърпване на съдрани гащи/.

Ако пък и това не помогне навий малко от конеца на ръчната макара на баба ти./използва се за закърпване на съдрани гащи/.

Ориончо,мерси колега,намерих си подходящ водач,препилих го малко и пасна като гащи на дупе.orion30 написа:Катанчо, повечко лепилце сложи, щом хлопа.![]()