Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Общи за морето
На раздумка за морето!
naRiba.com

Форум

Какъв е смисълът ...
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Какъв е смисълът ...
Прав си братле.snegk написа:Това с инфото за морето е нож с две остриета.Хващал съм много килограми сафрид пред Влас, на ачика, на другия ден го намерихме чак на Емине.Затова, че ако кажа на някой, че сафрида е на Емине, а той се е завъртял в Слънчев бряг, какво правим.Нали се сещаш, че за всичките тези километри ще изям бая псувни
Ама оня ден изчаках 30 мин,и тогава подадох ифото.
Мисля че който дойде тогава,не е съжелявал.
ОБАЧЕ,вчера аз чаках инфо,за да знам как да си отреагирам днес,че и по-късно трябваше да влизам.
Да - ама не.
От Мънцата,Тошето,Добрия и т.н.,си имах инфото,
ама как е пред Галата,Траката,Почивка и пак т.н - нънци братле,нищооооо тук.
Аз пак си го набарах сафрида,сонара ти говори сега

Нон стоп това показваше днес.
Много викат,че рибата дом няма.
Може би,си мисля аз.Чакайте си я тогава.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Илийка, никой няма да те псува, ако кажеш че ДНЕС си хванал еди къде си. Онзи ден да каже Киро колко лодки бяха в морето преди неговото инфо предадено от мен, и колко лодки бяха след това. Точно него ден аз нямах намерение да влизам, но благодарение на инфото влязох и направихме сума риба, за кефа да не коментирам - това се случва много рядко и този ден ще ми държи влага цяла зима.snegk написа:Това с инфото за морето е нож с две остриета.Хващал съм много килограми сафрид пред Влас, на ачика, на другия ден го намерихме чак на Емине.Затова, че ако кажа на някой, че сафрида е на Емине, а той се е завъртял в Слънчев бряг, какво правим.Нали се сещаш, че за всичките тези километри ще изям бая псувни
Така, това беше преди два дни - влез сега и виж от тогава как се развиват темите Сафрид 2010 и С лодка в морето. И те така ...dido66 написа:хиляди благодарности на Мънцата за точната и навременна информация.днес направихме най добрия улов на сафрид за 2010г.пред Рубин.Много и едър.
Мани мани тука мноого се писа за това.Неам нерви веке
То се крият като плахоци бре и на сладко и на солено.
Мене наи ме радва всички да знаят да дойдат и да ловиме ловиме,тогава атмосферата е празник,ама нейде не го разбират.
Който иска пише които не ще,да е жив и здрав да чете.
Според мене си е до човека,таквоз не мойш оправи.,то си е характер.

Мене наи ме радва всички да знаят да дойдат и да ловиме ловиме,тогава атмосферата е празник,ама нейде не го разбират.
Който иска пише които не ще,да е жив и здрав да чете.
Според мене си е до човека,таквоз не мойш оправи.,то си е характер.

моето мнение колеги е, че има смисъл.В момента забелязах,че точно 19 човека четат тази тема.Рано или късно все някой ще драсне нещо.Ставаме все повече ЗАРИБЕНИТЕ.
- Моряка
- кандидат преподавател
Идеята е много проста и изпълнима,и показана от Мънцата.Стои си в офиса-телефона звънка-риба има еди къде си.Веднага пише ,риба се вади пред ......Толкова ли е сложно незнам.Това не е платено гьолче с 12 места.Впрочем аз пък искам да питам,какво значи
-доказвам се
-без корист
-и не на последно място имам приятели и без резерви вярвам в тях.
Позналите себе си,знаят колко е готино.
-доказвам се
-без корист
-и не на последно място имам приятели и без резерви вярвам в тях.
Позналите себе си,знаят колко е готино.
А сега де? 

...все си мисля , че нас споделящите инфо , ни мислят за АБДАЛИ ...на практика в Морския риболов се оформят две основни , форумни и затворени групи - първо се заформи Го-фишинга, с преобладаващо варненско присъствие и после бургаската група в На рибата ...аз членувам и на двете места
...като почнат хората масово да пишат ТУК , тогава ще почна и аз...омръзна ми приятелите ( не от форумите ) да ми викат : " Аве , Будала , трай си ве ! "...и донякъде са прави

От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373Мънцата написа:Илийка, никой няма да те псува, ако кажеш че ДНЕС си хванал еди къде си. Онзи ден да каже Киро колко лодки бяха в морето преди неговото инфо предадено от мен, и колко лодки бяха след това. Точно него ден аз нямах намерение да влизам, но благодарение на инфото влязох и направихме сума риба, за кефа да не коментирам - това се случва много рядко и този ден ще ми държи влага цяла зима.snegk написа:Това с инфото за морето е нож с две остриета.Хващал съм много килограми сафрид пред Влас, на ачика, на другия ден го намерихме чак на Емине.Затова, че ако кажа на някой, че сафрида е на Емине, а той се е завъртял в Слънчев бряг, какво правим.Нали се сещаш, че за всичките тези километри ще изям бая псувни
Така, това беше преди два дни - влез сега и виж от тогава как се развиват темите Сафрид 2010 и С лодка в морето. И те така ...dido66 написа:хиляди благодарности на Мънцата за точната и навременна информация.днес направихме най добрия улов на сафрид за 2010г.пред Рубин.Много и едър.
- orion30
- разбира нещата
Днес на Дружба-буната сафрида беше така.

Всъщност още ли вярвате в Дядо Мраз.

Това като някаква позиция ли да го приемаме, или просто си спамиш ...orion30 написа:Днес на Дружба-буната сафрида беше така.![]()
Прочетох ти първия "пост" .... След него втория - много изчерпателно инфо наистинаrif_58 написа: От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373

Ами продължавай със сериозни постове и съм убеден, че и Киро и останалите ще променят мнението си

- Моряка
- кандидат преподавател
Абе има човеци нормални,но,като седнат зад компютъра стават други
след време ще го изучава медицината.

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами първия път цитира един голям пост за чернокопа,а отговора ти бе една имотикона само.rif_58 написа: От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373
Втория път на въпрос - имаш отговор - КАПО.
Често нови потребители по този начин трупат мнения ( абе мислят че по този начин ще станат модератори ),затова още в началото им правя забележки.
Ако си се обидил на това - извинявай де,карез не гоня.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Моряка написа:Идеята е много проста и изпълнима,и показана от Мънцата.Стои си в офиса-телефона звънка-риба има еди къде си.Веднага пише ,риба се вади пред ......Толкова ли е сложно незнам.
Не е сложно Ванка ама защо само едни и същи хора да го правят тук: по конкретния случай ,тогава и на мен ми звънаха да ми кажат че има риба пред Ной и на кого на кого като ниамам комп звънах на Савата(имаше работа) следващия които знам че е пред комп е Мънцата и така
Ама има хора които получават информация и са съфорумници но не драскат и 1 РЕД ами си палят лодките и гас
п.п. Пак повтарям НЯМАМ лодка но това не ми пречи да давам информация за рибата в морето,повечето знаят защо имам инфото де

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Сега се уча и моля за извинение ако някъде греша.С ваша помощ напред.Мънцата написа:Прочетох ти първия "пост" .... След него втория - много изчерпателно инфо наистинаrif_58 написа: От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373. Та всеки на мястото на Киро би те скастрил. А на днешното инфо /много полезно при това/ мястото му е тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=31770 - но няма проблем, ще се научиш.
Ами продължавай със сериозни постове и съм убеден, че и Киро и останалите ще променят мнението сиИ благодаря, че вземаш отношение по темата /за разлика от много други/.
-
- ще става разбирач
Само един-единствен път съм влизал с лодка в морето-голям кеф беше.Редовно чета за излетите с лодка,ако спрете да пишете ко ша прая незнам
.Лично аз ако влизах в морето бих писал каде и какво се взема,все пак никой не може да хване рибата на другия нали?