Какъв е смисълът ...

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Какъв е смисълът ...

Мнение от КИРО »

snegk написа:Това с инфото за морето е нож с две остриета.Хващал съм много килограми сафрид пред Влас, на ачика, на другия ден го намерихме чак на Емине.Затова, че ако кажа на някой, че сафрида е на Емине, а той се е завъртял в Слънчев бряг, какво правим.Нали се сещаш, че за всичките тези километри ще изям бая псувни :D
Прав си братле.
Ама оня ден изчаках 30 мин,и тогава подадох ифото.
Мисля че който дойде тогава,не е съжелявал.
ОБАЧЕ,вчера аз чаках инфо,за да знам как да си отреагирам днес,че и по-късно трябваше да влизам.
Да - ама не.
От Мънцата,Тошето,Добрия и т.н.,си имах инфото,
ама как е пред Галата,Траката,Почивка и пак т.н - нънци братле,нищооооо тук.
Аз пак си го набарах сафрида,сонара ти говори сега
Изображение

Изображение

Изображение

Нон стоп това показваше днес.
Много викат,че рибата дом няма.
Може би,си мисля аз.Чакайте си я тогава.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мънцата

Мнение от Мънцата »

snegk написа:Това с инфото за морето е нож с две остриета.Хващал съм много килограми сафрид пред Влас, на ачика, на другия ден го намерихме чак на Емине.Затова, че ако кажа на някой, че сафрида е на Емине, а той се е завъртял в Слънчев бряг, какво правим.Нали се сещаш, че за всичките тези километри ще изям бая псувни :D
Илийка, никой няма да те псува, ако кажеш че ДНЕС си хванал еди къде си. Онзи ден да каже Киро колко лодки бяха в морето преди неговото инфо предадено от мен, и колко лодки бяха след това. Точно него ден аз нямах намерение да влизам, но благодарение на инфото влязох и направихме сума риба, за кефа да не коментирам - това се случва много рядко и този ден ще ми държи влага цяла зима.
dido66 написа:хиляди благодарности на Мънцата за точната и навременна информация.днес направихме най добрия улов на сафрид за 2010г.пред Рубин.Много и едър.
Така, това беше преди два дни - влез сега и виж от тогава как се развиват темите Сафрид 2010 и С лодка в морето. И те така ...
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Мани мани тука мноого се писа за това.Неам нерви веке :D То се крият като плахоци бре и на сладко и на солено.
Мене наи ме радва всички да знаят да дойдат и да ловиме ловиме,тогава атмосферата е празник,ама нейде не го разбират.
Който иска пише които не ще,да е жив и здрав да чете.
Според мене си е до човека,таквоз не мойш оправи.,то си е характер.
Изображение
dido66
новобранец
новобранец

Мнение от dido66 »

моето мнение колеги е, че има смисъл.В момента забелязах,че точно 19 човека четат тази тема.Рано или късно все някой ще драсне нещо.Ставаме все повече ЗАРИБЕНИТЕ.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Идеята е много проста и изпълнима,и показана от Мънцата.Стои си в офиса-телефона звънка-риба има еди къде си.Веднага пише ,риба се вади пред ......Толкова ли е сложно незнам.Това не е платено гьолче с 12 места.Впрочем аз пък искам да питам,какво значи
-доказвам се
-без корист
-и не на последно място имам приятели и без резерви вярвам в тях.
Позналите себе си,знаят колко е готино.
А сега де? :roll:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...все си мисля , че нас споделящите инфо , ни мислят за АБДАЛИ ...на практика в Морския риболов се оформят две основни , форумни и затворени групи - първо се заформи Го-фишинга, с преобладаващо варненско присъствие и после бургаската група в На рибата ...аз членувам и на двете места :D ...като почнат хората масово да пишат ТУК , тогава ще почна и аз...омръзна ми приятелите ( не от форумите ) да ми викат : " Аве , Будала , трай си ве ! "...и донякъде са прави :D

:drinkers:
rif_58
новобранец
новобранец

Мнение от rif_58 »

Мънцата написа:
Илийка, никой няма да те псува, ако кажеш че ДНЕС си хванал еди къде си. Онзи ден да каже Киро колко лодки бяха в морето преди неговото инфо предадено от мен, и колко лодки бяха след това. Точно него ден аз нямах намерение да влизам, но благодарение на инфото влязох и направихме сума риба, за кефа да не коментирам - това се случва много рядко и този ден ще ми държи влага цяла зима.
dido66 написа:хиляди благодарности на Мънцата за точната и навременна информация.днес направихме най добрия улов на сафрид за 2010г.пред Рубин.Много и едър.
Така, това беше преди два дни - влез сега и виж от тогава как се развиват темите Сафрид 2010 и С лодка в морето. И те така ...
От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Днес на Дружба-буната сафрида беше така. :D

Изображение

Всъщност още ли вярвате в Дядо Мраз. :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

orion30 написа:Днес на Дружба-буната сафрида беше така. :D

Всъщност още ли вярвате в Дядо Мраз. :D
Това като някаква позиция ли да го приемаме, или просто си спамиш ...
Мънцата

Мнение от Мънцата »

rif_58 написа: От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373
Прочетох ти първия "пост" .... След него втория - много изчерпателно инфо наистина :wink: . Та всеки на мястото на Киро би те скастрил. А на днешното инфо /много полезно при това/ мястото му е тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=31770 - но няма проблем, ще се научиш.
Ами продължавай със сериозни постове и съм убеден, че и Киро и останалите ще променят мнението си :wink: И благодаря, че вземаш отношение по темата /за разлика от много други/.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Абе има човеци нормални,но,като седнат зад компютъра стават други :lol: след време ще го изучава медицината.
А сега де? :roll:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

rif_58 написа: От 3 дни чета и на първото инфо Киро ме скастри. Всеки ден съм в морето.От него си вадя хляба.Казвам това което за мен е напълно вярно.От два дни в залива и на фичоза по няколко лефера на мрежите.Телефона ми е 0886315373
Ами първия път цитира един голям пост за чернокопа,а отговора ти бе една имотикона само.
Втория път на въпрос - имаш отговор - КАПО.
Често нови потребители по този начин трупат мнения ( абе мислят че по този начин ще станат модератори ),затова още в началото им правя забележки.
Ако си се обидил на това - извинявай де,карез не гоня.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Моряка написа:Идеята е много проста и изпълнима,и показана от Мънцата.Стои си в офиса-телефона звънка-риба има еди къде си.Веднага пише ,риба се вади пред ......Толкова ли е сложно незнам.

Не е сложно Ванка ама защо само едни и същи хора да го правят тук: по конкретния случай ,тогава и на мен ми звънаха да ми кажат че има риба пред Ной и на кого на кого като ниамам комп звънах на Савата(имаше работа) следващия които знам че е пред комп е Мънцата и така
Ама има хора които получават информация и са съфорумници но не драскат и 1 РЕД ами си палят лодките и гас

п.п. Пак повтарям НЯМАМ лодка но това не ми пречи да давам информация за рибата в морето,повечето знаят защо имам инфото де :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
rif_58
новобранец
новобранец

Мнение от rif_58 »

Мънцата написа:
Прочетох ти първия "пост" .... След него втория - много изчерпателно инфо наистина :wink: . Та всеки на мястото на Киро би те скастрил. А на днешното инфо /много полезно при това/ мястото му е тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=31770 - но няма проблем, ще се научиш.
Ами продължавай със сериозни постове и съм убеден, че и Киро и останалите ще променят мнението си :wink: И благодаря, че вземаш отношение по темата /за разлика от много други/.
Сега се уча и моля за извинение ако някъде греша.С ваша помощ напред.
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Само един-единствен път съм влизал с лодка в морето-голям кеф беше.Редовно чета за излетите с лодка,ако спрете да пишете ко ша прая незнам :(.Лично аз ако влизах в морето бих писал каде и какво се взема,все пак никой не може да хване рибата на другия нали?
Публикувай отговор

Обратно към “На раздумка за морето!”