Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЗАСМЯНОВО
Модератор: Paublo_Eskobar
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.Като влезеш в селото към края се оглеждаш за един паметник в ляво,оттам по черно още 2-3км и си на водоема.Миналата година се плащаше 15лв.Има едно култово място,където цяло лято има 2-3бригади които си го прехвърлят,доста го хранят и даваше риба.ВИЖ ТУК
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Извинявай не видях второто ти мнение.Ами той Камен на кратко обясни.Язовира се намира до с.Блъсково,а селото в близост до Провадия.Миналата година се плащаше 15лв за 2 пръчки.До колкото знам има шаран,амур,таранка ммм поне за тея се сещам сега.Аз бях на откриването му през август и останах доволен(избих си 15-те лева).
-
- новобранец
Включвам се и аз в темата колеги - м/у Храброво и Блъсково (идвайки от Варна) от лявата страна на пътя има един язовир с голи брегове. Там може да се лови САМО с бележка от шефа на напоителни системи Варна (някакво турско име)! Отиваш в офиса на въпросните системи, вземаш бележката и отиваш на язовира. Там плашащ 5 лв. такса и си ловиш. Имало шарани над 3 кг. и бели амури. Цялата тази информация я научих лично от един от пазачите (живеещ в Блъсково) и то съвсем случайно
Виж язовира за който се говори в по-горните мнения, не го зная къде е?!

Виж язовира за който се говори в по-горните мнения, не го зная къде е?!
- Husmen1983
- научил се да хвърля
и последно колеги
някои скоро ходил ли е около варна за риба?на замяново какво става?още 5 лв ли е?там маи не дават да се нощува?хаиди кажете някои местенце около варна че мисините патканите ги изядаха.сърбят ме ръцете да хващам риба.искам да чувам как камбанката звъни.
за сега нямам такъв.