Изразете мнение за Това.

Модератор: sapuna

Аватар
sand0
новобранец
новобранец

Изразете мнение за Това.

Мнение от sand0 »

Здравейте колеги мисля да си купувам въдица и сам се спрял на една с акция от 100-300гр. 3.10м или нещо подобно тя е ефтина около 40 лв има я в зелен цвят и в бял незнам марка но може ли да изразите мнение за нея ако някои има такава и каква макара би и подхождала някоя по ефтинка защото нямам възможност за по скъпа.Благодаря предварително и НАСЛУКА !!!
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Изразете мнение за Това.

Мнение от marto951005 »

Прачката изглежда добра, но с акция 100-300 да не би акули ще ловиш :D :D :D :D :D
избери си нещо с по-малка акция иначе.
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

колега не знам за какво ти е толкова кьс прьт с толкова голяма акция (според мен не можеш да заметнеш повече от 30-40 метра) а за макара аз сьм с Тебен wef - 500
и сьм много доволен, сьбира 0.40 220 метра .Струва около 40лв
Аватар
sand0
новобранец
новобранец

Мнение от sand0 »

Ами на мен ми трябва за Дунава тъи като там течението е голямо и за туй да сложа по тежко олово и да мятам хем по на вътре хем да не го отнася течението.Несъм сигурен колко точно метра е но незнам ще гледам по дълъг да е.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Колега,потърси пръчка с горна акция 120-150 максимум. Тази ,която си харесал става за риболов на сом от брега. ПП. Предполагам ,че искаш шаранджийска пръчка за дъно.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
sand0
новобранец
новобранец

Мнение от sand0 »

Колега колко мяташ с него щото ако не се лъжа го имаше и по 3.60 тая пръчка иначе до Тебен wef - 500 е пак супер пръчка 3.60 и мисля че тои е перфектен за там.Извиняваи колега Данев но може ли да по обясниш горна акция тоест нов съм и баш не ги разбирам тез работи
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

За около 15-20лв има Line Winder Hercules Имам един такъв и за тези пари е идеален ,и да го счупиш няма да те е яд .Аз го ползвам за спод макар че знам че няма телескопичен спод и досега не ме е подвел.Здрава въдица за малко пари .
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Според мен си вземи каквато въдица ти хареса . Ако си сериозен и ходиш за риба често сам ще стигнеш до извод каква въдица ти трябва. Гледай да е евтина до 50лв да е здрава с акция 150 до 200. Взимаш един Тебен или Вива(аз съм супер доволен от моите виви) с влакно 0.32 или 0.35 и често ходене за риба. Догодина вече ще знаеш какво търсиш.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
sand0
новобранец
новобранец

Мнение от sand0 »

Я даи някой линк да видя тея виви че много хора за тях ми говорят
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

sand0 написа:Я даи някой линк да видя тея виви че много хора за тях ми говорят
Имам Вива DA4000 слага в малкия си джоб така извесната марка Абу Гарсия Кардинал. По всичко по редене по аванс абе направо ме е яд да използвам Абу Гарсията.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

sand0 написа:Извиняваи колега Данев но може ли да по обясниш горна акция тоест нов съм и баш не ги разбирам тез работи
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... 813f2aaf73Акция,това е максималната тежест,която може да заметнеш с пръта без да го счупиш,но при по-евтините пръчки не е точен. Ако пише до 120гр може и да се счупи при рязко хвърляне,затова ти препоръчах да пише до 150гр,което реално може би ще е 120-130. .Без да отидеш на някой водоем няма да ти се изясни напълно. Добър и евтин вариянт са телескопичните пръчки. Питай и в магазина да ти обеснят по-подробно. Успех с покупката и да пишеш ,какво си хванал след това. :wink:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
sand0
новобранец
новобранец

Мнение от sand0 »

Мерси колеги сега ще преценявам какво ще купя и ще пиша за улова
rumenige
новобранец
новобранец

Мнение от rumenige »

Колега,тук може да прочетеш съвети от колеги които не са и виждали Дунав,"неискам да обидя никои"но този които е вадил поне 3-4 кг.шаран от Дунав знае за какво става въпрос.За там ти трябва плоска тежест поне 150гр.която с пръчка с малка акция е невъзможно замятането.За тази пръчка единствено трябва да е по-дълга 3.60-4.20 и влакно минимом 0.40.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”