Нови подфоруми!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Нови подфоруми!

Мнение от Local »

Честито колеги!
Вече си имаме 2 нови подфорума.

Въдица и макара

http://forum.nariba.com/viewforum44.html

и Рибарски такъми

http://forum.nariba.com/viewforum45.html

Спазвайте правилата и пишете в правилните раздели.

Поздрави, Красимир.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Какво ще кажете за един "Купува Продава" или нещо подобно?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Това с купува -продава го има като цъкнеш на обяви :lol:
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

по тоя повод ми е интересно защо няма подфорум за Бяла риба, при положение че е една от най-сложните и интересни за хващане ? що не сложите един
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

На мен ми трябва подфорум "Заяждай се на воля"ИзображениеСтига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.ИзображениеНа всичкото отгоре станал бил Local модератор е ми че ти се заяждаш за всяко нещо което напиша!!!Уре ако напиша мръсен виц пак ли ще имам ЛС с гневни реплики?
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ribarina написа:На мен ми трябва подфорум "Заяждай се на воля"ИзображениеСтига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.ИзображениеНа всичкото отгоре станал бил Local модератор е ми че ти се заяждаш за всяко нещо което напиша!!!Уре ако напиша мръсен виц пак ли ще имам ЛС с гневни реплики?
Ами това е рибарски форум пич , а не Intrigi.com ... тук целта ни не е да се зяждаме.... а и сега кажи ми как да ти кажа че спамиш темата... пак ли ще ми кажеш че се заяждам с теб?
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

afgany написа:по тоя повод ми е интересно защо няма подфорум за Бяла риба, при положение че е една от най-сложните и интересни за хващане ? що не сложите един
Ще помислиме по тоя въпрос. :wink: :)
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Рибарин,много си докачлив!Може-би заради снимките с костурите и последвалите ги коментари?Не се набирай-не искам да те обидя!Въпреки всичко наверно трябва да има" интригантски" или "Заяждай се на воля" подфорум за да си пишат хорицата и да си ги чете който го интересува това.Мен лично не ме кефят интриги,ама кой ли ме пита,искам не искам- чета,щото са вкарани на майнината си в някой сомски подфорум например!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Когато ви показах костура всички скочихте срещу мен и от тук нататък вече ще пускам само нагласени снимки с големи риби да ви видя тогава какво ще кажете.А за ръцете в гъза ....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Ribarina написа:На мен ми трябва подфорум "Заяждай се на воля"ИзображениеСтига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.ИзображениеНа всичкото отгоре станал бил Local модератор е ми че ти се заяждаш за всяко нещо което напиша!!!Уре ако напиша мръсен виц пак ли ще имам ЛС с гневни реплики?
Ами пич ако искаш да се заяждаш ,не ти е мястото тук.Има си форуми за всичко и всички,този е за риболов .Колкото до гневните реплики на Локал ..........да ти кажа има защо.
Ribarina написа:Стига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.
Колкото до това как да си гледаме работата ми прилича все едно да ти даваме акъл как да си гледаш гъбите :wink: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Ха честито, имате още един нов подфорум. :lol: :lol: :lol:
http://forum.nariba.com/viewforum46.html
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор