Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закъснял излет на Красава
-
- кандидат преподавател
Re: Закъснял излет на Красава
Сучувствам ти ! Теши се с биричка , път то ще ти мине !!!stefanotis написа:Брат ми не ме питай, мъка, бях на закачалкатаsimo72 написа:Малеее , Стефак , много си изгорял бе друже . Как спа , на мокри весници ли ???
Инак за риболова , отлично !!!
Върл Shimano фен!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То мина вече, трябва да пробвам пак гьолчето.simo72 написа:Сучувствам ти ! Теши се с биричка , път то ще ти мине !!!stefanotis написа:Брат ми не ме питай, мъка, бях на закачалкатаsimo72 написа:Малеее , Стефак , много си изгорял бе друже . Как спа , на мокри весници ли ???
Инак за риболова , отлично !!!
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Много хубаво че сте хванали толкова риба но защо всичката сте я взеле,еи за това ме е яд на повечето рибари.Руснаците отиват хващат за 4 члено семейство риба колкото да стигне за вечеря а останалата риба я пускат,а ние българите колкото хванем вс взимаме и после раздават на кои ли не съседи роднини колеги и тем подобни

До "stefanotis"
Aз сега се обадих на собстженика и ще го пробвам язовирчето. (8 лв. на пръчка за 24 ч. до 5кг риба)
Как ги лови тия риби?
захранка? (шаранска, ама каква)
стръв? (царевица) ок
Въдица, дъно или плувка?
Ако е дъно, как си ги монтирал (куки, прожина)
Има ли много драки? Или е чисто дъното.
Ако е плувка колко грама, с какво прътче си?
В събота ще вали, ще пробвам на дъно (монтаж на въдицата - най-отдоло прожина с 4 куки едната на студиопор за да виси, после слагам 2 куки на каквото кълве)
п.с. Аз съм много начинаещ в риболова (приемам всякъкви съвети, както и магазин, където да ми обърнат внимание относно избиране на нова въдичка)
Aз сега се обадих на собстженика и ще го пробвам язовирчето. (8 лв. на пръчка за 24 ч. до 5кг риба)
Как ги лови тия риби?
захранка? (шаранска, ама каква)
стръв? (царевица) ок
Въдица, дъно или плувка?
Ако е дъно, как си ги монтирал (куки, прожина)
Има ли много драки? Или е чисто дъното.
Ако е плувка колко грама, с какво прътче си?
В събота ще вали, ще пробвам на дъно (монтаж на въдицата - най-отдоло прожина с 4 куки едната на студиопор за да виси, после слагам 2 куки на каквото кълве)
п.с. Аз съм много начинаещ в риболова (приемам всякъкви съвети, както и магазин, където да ми обърнат внимание относно избиране на нова въдичка)
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
екстра рибоци колега
, а кьде мислеше да спиш, в смисьл има ли на язовира нещо като бунгала???

пускайте ги,за да хващате
il4o6o написа:екстра рибоци колега, а кьде мислеше да спиш, в смисьл има ли на язовира нещо като бунгала???
на палатка ще сме, иначе имало шатри.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, като отидеш на магазина, пак си плащаш.tech-house написа:Много хубаво че сте хванали толкова риба но защо всичката сте я взеле,еи за това ме е яд на повечето рибари.Руснаците отиват хващат за 4 члено семейство риба колкото да стигне за вечеря а останалата риба я пускат,а ние българите колкото хванем вс взимаме и после раздават на кои ли не съседи роднини колеги и тем подобни![]()
![]()
Ако си забелязал, там е платено и е на пръчка по 5 кг., ние имахме 3 въдици.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Мнг.е хубаво язовирчето и аз го пробвах
Емо всяка седмица пуска по малко риба но риба има от старите арендатори така разправят месни рибари.Има големи амури над 10кг.щарани от 1кг.до 8-10кг.Не е за изпускане това язовирче.Наслука

m-kar.mobile.bg