Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: САФРИД - 2010
вторник и сряда на германката по има-няма половин кило сафрид и граца мешано.стоеше се от 6 до 11ч.рехава работа.чух за пристанището ,че започнала да излиза граца по-сериозно но не съм видял лично,защото съм в отпуск.ще пиша като имам наблюдения.
Качествени чепарета Borkata

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Боре,ще избие и при вас.Ама си иска търсене да знаеш.
Ако си от брега - може и да няма.
Тук поне даляните са почти капо от към сафрид - ама граца вадят бол.
Бръснарчетата пораснаха,и му разказват играта на сафрида по всички вертикали и хоризонтали.
Тази година ( след като си пуснах лодката ) делфини не съм виждал още.
Ако си от брега - може и да няма.
Тук поне даляните са почти капо от към сафрид - ама граца вадят бол.
Бръснарчетата пораснаха,и му разказват играта на сафрида по всички вертикали и хоризонтали.
Тази година ( след като си пуснах лодката ) делфини не съм виждал още.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Преди-3 дена на маслен нос-граца и дребен сафрид-3 кила, след него паламуда-100 кила по другите лодки

Риболовци.
-
- учете се от него
lusienn написа:.......след него паламуда-100 кила по другите лодки![]()

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Колега нещо не успях да ти проследя мисълта!lusienn написа:.......след него паламуда-100 кила по другите лодки![]()
Зарганолог
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има ве - какво не разбра ? паламуд деMi7chell написа:Колега нещо не успях да ти проследя мисълта!lusienn написа:.......след него паламуда-100 кила по другите лодки![]()
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте колеги.Бате Киро и аз ловя в този район (Агалина -Колкита) и рибата , както съм писал и преди и да я търсиш пак я няма , в смисал малко си е още тука при нас .На излет по не повече от кило -две ,не че се оплакваме доволно си е за това време .Поздрави
с надежди да слезе по-бързо и при нас рибето .Живи и здрави всички
.P.S.Колегата Люсиен май имаше предвид че по всички лодки е имало около 100-тина кила паламуд.Оня ден в Крайморие (не знам дали от даляна или мрежарски )имаше няколко каси паламуд съвсем нормален .

Не ве не успях да проследя словореда на изречението.100 кила общо от всички лодки ли има в предвид колегата?
Зарганолог
Което също не е никак малко
........Днес май пред компа ще ловим рибоците 

-
- учете се от него
На пристанището само ветър и десетина граци 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Същото и в залива + хубава вълна. Колегата има и два чернокопа.Киро относно делфините днес те бяха на Лодос и си похапваха на койтолук рибка.strijok написа:На пристанището само ветър и десетина граци
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Дали ще имам успех на морска гара с директен 5 метра на чепарета
На морска гара имаше бая народ но дали хващаха нещо незнам. Аз направих три тигела от фара до петрол - 5 граци и един хариб.marto951005 написа:Дали ще имам успех на морска гара с директен 5 метра на чепарета
През деня не знам как е било на Морска гара, но както дочух от разговори между рибарите - само някоя-друга илария. Вечерта между 8 и 10 без нещо грацата кълвеше добре на червей, въпреки силния страничен вятър. Дълбочината, на която проявяваше активност, беше различна - от метър и половина до 5-6 метра. Извадих и три иларийки по 22-23 см., един хариб - около педя, и едно чернокопче. Колежката до мен вадеше добре и на клатене. Чакахме я (рибата де) докъм 11, после бихме камшика.
Тази вечер на Галата добра граца. В Залива и към Почивка чат пат по някоя рибка.Успех на всички