Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Фидер
Модератор: sapuna
Фидер
http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... ts_id=2782
Имам запитване относно този фидер.Ето няколко въпроса:
1.Колко унции са върховете които вървят с него ?
2.Колко милиметра са широки връхчетата при основата?
3.За каква риба е подходящ ?
Абе изобщо заслужава ли си за тези пари.Ако дадете някое друго мнение ще съм благодарен.
Мерси!
Имам запитване относно този фидер.Ето няколко въпроса:
1.Колко унции са върховете които вървят с него ?
2.Колко милиметра са широки връхчетата при основата?
3.За каква риба е подходящ ?
Абе изобщо заслужава ли си за тези пари.Ако дадете някое друго мнение ще съм благодарен.

Re: Фидер
qno_zloo написа:....вий тозиот 59лв
Може ли линк ?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ей тоя фидер го имах и бях повече от доволен. За тези пари и респективно качеството което получаваш си е меко казано подарък направо.gloupan написа:Ето ти линк : http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... ts_id=2620
Въдицата е прекресна. Удоволствието да се лови с нея е забележително. Ако вземеш това няма да сгрешиш.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Акция до 100 грама. Транспортна дължина 125см. Три части. Три връхчета, но на тях няма ше означения. Теглото също не мога да кажа точно със сигурност, но доста лек ми се струваше поне на мен. Сега фидера е в друг колега от форума и той може да каже какво мисли.
.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Определено не е параболик , но не е и върхова акцията. Всички върхове са със ситни водачи, но са пак по-големи от на другите фидери, които съм виждал/ пък може и на мен така да ми се струва. Бланката е тънка и стилно матирана. Корка е много качествен. Абе според мен за тия пари си е екстра фидера.Сори за забавянето ама сега виждам въпроса към мен.
.

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На мен тези фидери на Адвенчър, не знам защо но ми се струват по скоро хеви мачове, отколкото фидери.
Модела на 3,90 е супер лек и мек, и с тази тънка бланка. Акцията му е 25 гр. То някои мачове имат по голяма акция.
Не знам, може и да греша, но за мен тази пръчка си остава загадка, какъв точно тип въдица е...!
Модела на 3,90 е супер лек и мек, и с тази тънка бланка. Акцията му е 25 гр. То някои мачове имат по голяма акция.
Не знам, може и да греша, но за мен тази пръчка си остава загадка, какъв точно тип въдица е...!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
За Адвенчъра не мога да кажа нищо, защото имах намерение да си взема един, но така и не ме заплени фидер риболова и си минах пак към шаранджийството.

.

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Колега фидера можели да се ползва за бомбарда?svilen_sa6kov написа:За Адвенчъра не мога да кажа нищо, защото имах намерение да си взема един, но така и не ме заплени фидер риболова и си минах пак към шаранджийството.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Може и го ползват доста хора.
.