Яз. Овчарица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Браво на момчетата начесали сте здраво крастата и най пресна информация давате дори е докоментирано с много зависливи снимки за некой колеги който доста ще се раздразнят БРАВО 6 . Само не разбрах как се влиза в това СТУДЕНОТО казаха ми че се плаща по15лв има ли нещо верно или ..............
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Браво добър улов.
Барутчията писа,че не е доволен от излета на Овчарица,а вие rikosheth сигорен ли сте,че той е ловил на СТУДЕНОТО.
Разликата от ТОПЛОТО и СТУДЕНОТО е огромна,все едно сте на различни водоеми
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Гаранция-Франция :wink: Не мога да съм сигурен (все пак поста не е мой), но по снимките които виждам и местата които познавам ми изглежда да е студеното. Все пак тук има колеги които доста по добре познават язовира и биха могли да кажат.
Всъщност въобще не съм сигурен , че трябваше да пусна този линк но не се стърпях, защото винаги се кефя като видя в действие колеги вярващи и приели идеята за "Хвани и пусни" като своя рибарска философия!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Колега Велчев,не е писал Барутчията,а аз.Определено времето бе кошмарно.Разпънах въдици в 6,45 на моста/топлото/.Около 8 ,30 стана страшно.Вятър и вълни.Водата заля моста и нямаше никаква перспектива да се стои.В дъното до каналите имаше няколко човека,от които единият бе момче от галерията ни/не казвам от форума,тъй като никога не съм чел негов пост/-Skilio му е ника.Снощи отново прегледах галерията и се убедих,че бе той-http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=506
Около 9,30 се изместих по ръкавите,но и там положението бе същото.Момчета на палатка от три дни бяха с 4-5 каракуди в живарника си.Звънях за инфо по каналите и скендерите-същата работа.Не бих изминал 300км и в краен смисъл да ловя каракудки на р.Тунджа,ако имаше някакъв смисъл.
Към горните снимки и инфо към тях си оставам резервиран!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Sapuna 1971 извинявай,че те обърках с БАРУТА.
Специално за излета ти бях пуснал лично съобщение,незнам дали си го получил,преди да тръгнеш.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Няма нищо колега,не съм го получил,но все пак ти благодаря.Овчарица ми е любимо място и никога не бих злоупотребил с информацията.Вярно,в последно време не съм много редовен там,но чета всичко свързано с интерес.
Наслука момчета!
Изображение
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Ok на др форум...
Последно промяна от daniel_g на Сря Мар 14, 2007 9:08 am, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

daniel_g написа:sapuna1971 Кога ще ме заведеш да направим един риболов на Овчарица ? Може би когато рибата се активизира повече :) Ами тук в района ? Таз събота и неделя запланувал ли си някъде излет ?
Дидко,по тези въпроси-в другото форумче,нали,или на лични!?!?!? :wink:
Изображение
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

препоръчвам ти да четеш неговите постове ,и като го видиш да се вслушваш в съветите му ако искаш да хванеш риба .позволих си да кача негови снимки в моята галерия от 4 март
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ali baba написа:препоръчвам ти да четеш неговите постове ,и като го видиш да се вслушваш в съветите му ако искаш да хванеш риба .позволих си да кача негови снимки в моята галерия от 4 март
То риба на рампата за снимки,колкото си щеш!Спрете се вече!
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: ,и аз имам снимка със 87 кг сом на Овчарица и то хванат на рампата от една каса :lol: Тогава бяха в изобилие и можеше да си избираш от склада/след като са ги извадили от мрежите/ който сом,амур,бяла риба или шаран си искаш за снимка. :lol: :lol: :lol: Никога няма да кача снимка на риба която лично не съм хванал или ако има такава тя ще е със обяснение за човека уловил рибата.Има един одговор - РЕКЛАМА.За тези колеги който си ги хващат сами и се снимат моите адмираций,но за другите то си е за тяхна сметка :lol:Така че Сапунче,не се коси и живота да продължава :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

не разбирам защо трябва да правя реклама на човека ,просто искам да потвърдя една вярна информация .които не е хванал ,да не се отчаива ,търпение само .ще се опитам да намеря саита на колегата скилио със всичките му излети там .изтривам снимките от галерията ми защото смятам че е некоректно без негово разрешение да качвам негови снимки .
успех на всички
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Мисля, че колкото е повече информацията толкова по добре! А коя е достоверна и коя не, гледайте снимки, четете какво са написали колегите и всеки сам да преценява.
До тук постовете си се стремя да давам информация която лично съм видял или споделена такава от колеги, които във времето са доказали , че може да им се вярва. Нямам никакво желание нито финансов интерес да пратя някои за зелен хайвер на 100 и повече километри ей така.
За мен риболова си е маниакално удоволствие и възможност за пълен релакс и срещи с интересни хора и приятели!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Овчарица.

Мнение от Диканаров »

Колеги , няколко дни неможах да съм в контакт с Вас защото местихме офиса и нямахме интернет. Информацията е от миналият петък 16.03. Четирима колеги на синът ми на Овчарица са ловили три дни. Два дни само едно канално сомче. На третият ден сеч! Един амур 18кг, един див шаран 12кг. един 6кг. десетина шарана между 1.5 и 3кг. и десетина канални сомчета между 1.5 и 2 кг. Ловили са на царевица, като захранката им е била също само царевица. Синът ми си умря от мъка, защото и той е щял да бъде с тях, но семейна причина го е задържала в къщи. Получил е по ЖСМ снимки, които ми показа. Страхотен излет! :lol:
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

каде по то4но са ловили на стената или на студеното
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”