Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Орешец, Хасковско
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Орешец, Хасковско
Не съм ходил на този хубав язовир от 5-6год, беше със свободен статут. Ако някой има актуална информация- ще му бъда благодарен.
-
- разбира нещата
Re: Орешец, Хасковско
Преди 10тина дни хванаха бракониер от Добрич ,който биел рибата с ток там
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=38667

Язовира е свободен за риболов,за съжаление рибата е доста наплашена от бракониери,излизат епизодични каракуди
-
- ще става разбирач
Преди две седмици ходихме да видем ква е хавата няма никаква риба цял ден стояхме кво ли не пробвахме и няма няма а и нямаше никви хора само ние бяхме.
Информацията е верна. Няма ги ония риби от миналите години.Сега само епизодични дребни каракуди
ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
-
- ще става разбирач
Благодаря, колеги! Отписваме го и него! Хубави спомени имах от там.
-
- новобранец
Привет на всички
Израснал съм на този язовир и съм от селото...Рибата е много,много намаляла.Но който
иска едър костур-това е язовира. Преди месец улових 4бр,от 1 до 1,400кг и много дребни костури.Каракудата
е дребна 100-150гр и всичко кълве на малка рибка/гупа/. Шарани има малко на брой и са с размери между
10 и 22кг.Миналото лято намерихме умрял и подут шаран който претеглихме...22кг.
Излизат малки сомчета,които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПУСКАЙТЕ!. Имам това лято едно сомче 2кг.на малка рибка
и 150м разпъване на въдици... Това от мен! Успех

иска едър костур-това е язовира. Преди месец улових 4бр,от 1 до 1,400кг и много дребни костури.Каракудата
е дребна 100-150гр и всичко кълве на малка рибка/гупа/. Шарани има малко на брой и са с размери между
10 и 22кг.Миналото лято намерихме умрял и подут шаран който претеглихме...22кг.
Излизат малки сомчета,които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПУСКАЙТЕ!. Имам това лято едно сомче 2кг.на малка рибка
и 150м разпъване на въдици... Това от мен! Успех

-
- ще става разбирач
Преди години там ми е чупил кука №2 предполагам шаран, защото беше на накисната царевица, но не съм съвсем сигурен, защото пък след това изкарах 4кг. сомче, също на царевица.
Посещавам водоема от 1985 г.Беше мечта за въдичарите.Сега е обрасъл с водни треви и без сонар е трудно да се намери чист участък.Бракониерите в съдеиствие с местния лесничеи изловиха всичко прилично.Сега може да се търси едър костур на рибка.Има трофеини шарани и сомове но без специална подготовка не става.
- enduro51
- ще става разбирач
има ли актуално инфо от близките дни , смядам да направя излет но нямам никва представа кое е удачно и кое не като цяло , уклей става ли за костур или му е голям залък
Мерси предварително