Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Слаковци - информация
Модератор: Кърцата
Слаковци - информация
Привет на цялото рибарско войнство. Абе решил съм хем да си почина, хем да натопя плувката, и от всичко което разгледах съм се навил в Петък да отскоча доСлаковци. Досега не съм ходил там и всякаква информцаия ще ми бъде полезна - каква манджа да приготвя, на какво мога да се надявам, .....?
По-голям шаран от рибаря няма...
Re: Слаковци - информация
Ако ще ходиш там е добре да идеш през седмицата (от вторник да четвъртък).......
Чувал съм от вътрешен човек, че от петък до неделя хвърлят някакви неща във водата и рибата не кълве, другото което е, че през почивните дни има яко хора и рибата се плаши много....това го знам от личен опит.
Ходил съм и през почивните дни и през седмицата, разликата е огромна.....УСПЕХ!!!!!!!!!

Чувал съм от вътрешен човек, че от петък до неделя хвърлят някакви неща във водата и рибата не кълве, другото което е, че през почивните дни има яко хора и рибата се плаши много....това го знам от личен опит.
Ходил съм и през почивните дни и през седмицата, разликата е огромна.....УСПЕХ!!!!!!!!!

-
- вече хвърля и на тежко
Егати и мошенниците

Направо уби всичко детско в мене и май ме разкандърдиса? Ще изчакам още някой пост и ще сменя май дестинацията...ivo44a написа:Ако ще ходиш там е добре да идеш през седмицата (от вторник да четвъртък).......![]()

Ами колегата е прав аз само ще допълня че като отидеш през почивните дни като плащаш въдиците и питаш има ли риба отговора винаги е един и същ (вчера имаше земетресение и днес рибата некълве)

Не отивай там от 3 год. не е пусксана риба -сигурна информация.
-
- новобранец
Aбе чак от 3 години не е, ама въпроса е че пускат по малко и вероятността да хванеш нещо е горе-долу колкото и на всеки един НЕплатен гьол.ancoi написа:Не отивай там от 3 год. не е пусксана риба -сигурна информация.
-
- фен клуб-скобар
ancoi написа:Не отивай там от 3 год. не е пусксана риба -сигурна информация.

Мерси на всички, разкандардисахте ме и вече съм си начертал новата дестинация - София-Стара Загора - Дъбово (Зимница, Ветрен,Шаново). Тъкмо ще пробвам аджиба какво е туй воблер и има ли полза от него на Тунджата откъм Заарско. Като се върна ще метна един репортаж...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз знам хора които по всяко време и при всякакви условия хващат промишлени количества риба. 

Сигурно има такива, но дестинацията вече е начертана и след час заминавам по живо по здраво, чааак до Неделя, дано имам късмет, ма и да нямам си нося ракия....drebens написа:Аз знам хора които по всяко време и при всякакви условия хващат промишлени количества риба.