Слаковци - информация

Модератор: Кърцата

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Слаковци - информация

Мнение от pacho69 »

Привет на цялото рибарско войнство. Абе решил съм хем да си почина, хем да натопя плувката, и от всичко което разгледах съм се навил в Петък да отскоча доСлаковци. Досега не съм ходил там и всякаква информцаия ще ми бъде полезна - каква манджа да приготвя, на какво мога да се надявам, .....?
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
ivo44a
новобранец
новобранец

Re: Слаковци - информация

Мнение от ivo44a »

Ако ще ходиш там е добре да идеш през седмицата (от вторник да четвъртък)....... :axe:
Чувал съм от вътрешен човек, че от петък до неделя хвърлят някакви неща във водата и рибата не кълве, другото което е, че през почивните дни има яко хора и рибата се плаши много....това го знам от личен опит.
Ходил съм и през почивните дни и през седмицата, разликата е огромна.....УСПЕХ!!!!!!!!! :D
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

Егати и мошенниците :!: :!: :!:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

ivo44a написа:Ако ще ходиш там е добре да идеш през седмицата (от вторник да четвъртък)....... :axe:
Чувал съм от вътрешен човек, че от петък до неделя хвърлят някакви неща във водата и рибата не кълве, другото което е, че през почивните дни има яко хора и рибата се плаши много....това го знам от личен опит.
Ходил съм и през почивните дни и през седмицата, разликата е огромна.....УСПЕХ!!!!!!!!! :D
Направо уби всичко детско в мене и май ме разкандърдиса? Ще изчакам още някой пост и ще сменя май дестинацията... :oops:
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Ами колегата е прав аз само ще допълня че като отидеш през почивните дни като плащаш въдиците и питаш има ли риба отговора винаги е един и същ (вчера имаше земетресение и днес рибата некълве) :shock: :shock: :shock:
ancoi
новобранец
новобранец

Мнение от ancoi »

Не отивай там от 3 год. не е пусксана риба -сигурна информация.
barim
новобранец
новобранец

Мнение от barim »

ancoi написа:Не отивай там от 3 год. не е пусксана риба -сигурна информация.
Aбе чак от 3 години не е, ама въпроса е че пускат по малко и вероятността да хванеш нещо е горе-долу колкото и на всеки един НЕплатен гьол.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ancoi написа:Не отивай там от 3 год. не е пусксана риба -сигурна информация.
:D :D :D :D :D
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Мерси на всички, разкандардисахте ме и вече съм си начертал новата дестинация - София-Стара Загора - Дъбово (Зимница, Ветрен,Шаново). Тъкмо ще пробвам аджиба какво е туй воблер и има ли полза от него на Тунджата откъм Заарско. Като се върна ще метна един репортаж...
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз знам хора които по всяко време и при всякакви условия хващат промишлени количества риба. :wink:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

drebens написа:Аз знам хора които по всяко време и при всякакви условия хващат промишлени количества риба. :wink:
Сигурно има такива, но дестинацията вече е начертана и след час заминавам по живо по здраво, чааак до Неделя, дано имам късмет, ма и да нямам си нося ракия.... :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”