Язовир Красава - Брезнишко

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Язовир Красава - Брезнишко

Мнение от AzAzEl »

Колеги дайте инфо за този водоем. Намерих сайт с реклама от арендаторите, но незнам дали си заслужава да ходим на място да проверим. Ако някой е ловил там, моля да даде инфо за риболова :)
Мерси предварително!
Tonyto70
новобранец
новобранец

Re: Язовир Красава - Брезнишко

Мнение от Tonyto70 »

paranorm
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paranorm »

в началото на юли бях там с пешо заехме мястото на колегата stefanotis вдъхновени от неговите постижения.. то други свободни места нямаше де
аз работих на фидер и 7м whip пешо също.резултата беше че язовира се опразни до към 14ч видяхме само една риба да вадят колегите отсреща въпреки тежката артилерия която бяха натопорчили
аз извадих едно шаранче към кило след упорито мятане на фидера и 'мандарини' с прашката до нещо като островче където дълбочината бе не повече 1.00м пешо нищо :shock:
извода:собственичката е много любезна природата е страхотна пикника се получи но риболова не.рибата беше наплашена и групирана в плитчините кофти е че и никви други риби не пипнаха :?:
дано съм бил полезен наздраве :drinkers:
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...
Изображение
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Наистина красиво гьолче,но рибата там е мираж...освен слънчаците де :D
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
magichko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magichko »

прясно инфо ? пише че е зарабитен преди седмица и преди това пак
Изображение
emilien1984
новобранец
новобранец

Мнение от emilien1984 »

някой има ли прясно инфо за водоема?
bigbfg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbfg »

Здравейте съфорумници искам да споделя с вас какво ми се случи на последния излет на Красава-Брезнишко.Отидохме в събота преди обяд и разпънах пръчките след дълго чакане на никой нищо.Без да преувеличавам имаше над 50-60 платени въдици и нито една извадена риба.(Като не ловя само аз не ме е яд значи не им разбирам.)Не знам какво ни накара да ги пробваме на плувка в плиткото в едни шавари.Каво да ви кажа за половин час -гол след гол.Резултата ни беше 12 шарана по около 2-3 килограма.Явно се разчу и ето ти го арендатора-каза че ни е стига толкова риба и ни ИЗГОНИ от шавара.След 15мин. донесе прясно боядисани табелки РИБОЛОВА ЗАБРАНЕН и ги заби на мястото на което хванахме ние.Явно го достраша да не му изловим рибата.Като цяло се хванаха още 3-4 риби на целия яз.за тия 2 дни като не смятам нашия улов.В неделя дойдоха двама и се запътиха към въпросния шавар и останаха изненадани.Изгони и тях-те споделиха че предната седмица не е бил този регламента и приключват с Красава.Да не забравя да спомена че в неделя сутринта човека пусна риба във водоема-не съм ги броил но 20-30 парчета имаше.Питам се аз когато рибата отиде в дълбокото какви шамандури ще измисли със забрана да се хвърля навътре.Ходил съм на доста пратени водоеми и се убеждавам за пореден път че в Пернишко и от към риболов нищо не става.Та нали това е удоволствието от риболова-Да и намериш цаката.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Дайте малко инфо относно , дълбочината и колко е голям. Какви монтажи, чух че има и сом.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Посетен водоем от мен, уникално очарован съм от самият язовир.
Шест шаранчето около2-3кг. и едно сомче-4.200кг. Две нощувки бяхме, супер си изкарахме.
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Казаха ми че преди седмица били го зарибили с доста щyка.
Дали е така, и дава ли,че тия рибоци ги много yважавам :)
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

:smt023 - така кази и арендатора, но сигурно са по малки.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”