Калаващица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

pani4eto
новобранец
новобранец

Калаващица

Мнение от pani4eto »

Дайте инфо за Калаващица!Знам че е арендован,и че миналата година не даваха да се лови.Интересува ме в експлоатация ли е за спортен риболов и какви са условията.Там някой от Стрелча няма ли да подаде информация?Писах в темата за Пазарджишки регион,ама нънци!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: Калаващица

Мнение от borislav58 »

Има от Стрелча как да няма сигурно си от по новите в форума и затова не се познаваме .Калаващицааа значи арендован е водоема от неколко години зарибен с шаран сом амур и всички други плевелни и хищни риби .Таксата е 5 лв на 1 бр. въдица .Останалото като шаран амур сом се плаща, плевелните риби са бонус . Ако още нещо питаш то най добре е на лични.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
pani4eto
новобранец
новобранец

Мнение от pani4eto »

Много благодаря ,колега!Информацията е напълно достатъчна.Пак благодаря и на слука!!!
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

Аз имам информация че този язовир е с нови арендатори и в следващите няколко години ще е забранен......поне за такива като нас де....Някакви дебеловрати са го арендовали,зет ми беше ходил преди месец горе-долу и не са го пуснали да припари до язовира...... :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”