Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хубав излет и една добра щука ... .
-
- новобранец
Re: Хубав излет и една добра щука ... .
Браво, много добра щука, иначе и аз oще ползвам тази Germina
-
- кандидат преподавател
Браво и честито за добрата зъбатка .Като ,че ли си прав за старите сопи и макари .И аз съм бил свидетел как удари на стара сопа и скърцаща макара .
Другия път още по голяма
Другия път още по голяма

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Браво колега, честито днеска и аз се записах със първата ми на блесна( и най-голяма досега) 62 см, но моята я изкарах за 20 секунди

- bigfish133
- ще става разбирач
Тея риби осмислят всички валати и те дърпат отново и отново до любимите водоеми (не че казвам нещо ново) . Поздравления !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудесна щука
и трофейна.Евала.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Оооооооо, Митак! 
Отдавна не беше пускал репортаж, но явно си е струвало чакането - мнооооого яка щука!

Отдавна не беше пускал репортаж, но явно си е струвало чакането - мнооооого яка щука!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Много яка щука!Винаги си ни изненадвал с репортажи и добри риби!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала адаш ,страхона риба.А в горното и аз съм се убедил ,старите такъми си вършат работа като са във формаdimitar_ написа: но аз винаги съм вярвал в магията , че голямата риба предпочита винаги най-старата пръчка , най - счупената макара , изгнилото влакно , скъсаният кеп и ..."аджамията"/неопитният/ рибар.
Ето и малко снимки с хубавата щука и верните стари "такъми" ...

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Kолко е голяямааа и има голяма уста... хихи ... браво на теб и успешния излет,желая ти още такива,та ДОРИ И ПО-ДОБРИ 

-
Браво братле.Поздрави на семейството

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- G.Petkov
Здравей колега,
Много хубава щука, ще ти остане спомен за цял живот, въпреки че ще има и много други.
Нещо друго обаче ме заинтригува.И твоята тема и една тема на Киро от Видин / нещо не мога да го нарека Годзила/, а и личния ми опит ме карат да вярвам, че в риболова, като част от живота, съществуват необясними с нищо обстоятелства.
Моят случай – първата ми истинска пръчка – руска, стъклопластика, 1.8 м подарена ми преди близо 40 години,по-късно и сложих макара „Никсе”/дръжката укрепена с тиксо/, така че,комплекта си изглеждаше архаично.Преди години, когато започнах да ходя за щука, нямаше много такъми и използвах и руската. Отиваме с дружинката, от хвърлените 6-8 пръчки ако удари една щука е на въпросната въдица. Ако ударят две, едната е пак на тази. Разместя им местата и удря на руската. Чиста магия – крайните такъми разбира се бяха еднакви. До такава степен бях впечатлен, че се опитах, да пресметна успеваемостта / приблизително/ на руската пръчка спрямо останалите – над 50%. И нямам никакво обяснение.
Отдавна тази пръчка е „пенсионерка”, но ще си я пазя цял живот, защото я чувствам като кадем. Като риболовец и аз съм малко суеверен, но само за това, не вярвам на врачки,пророчества и др .
Много хубава щука, ще ти остане спомен за цял живот, въпреки че ще има и много други.
Нещо друго обаче ме заинтригува.И твоята тема и една тема на Киро от Видин / нещо не мога да го нарека Годзила/, а и личния ми опит ме карат да вярвам, че в риболова, като част от живота, съществуват необясними с нищо обстоятелства.
Моят случай – първата ми истинска пръчка – руска, стъклопластика, 1.8 м подарена ми преди близо 40 години,по-късно и сложих макара „Никсе”/дръжката укрепена с тиксо/, така че,комплекта си изглеждаше архаично.Преди години, когато започнах да ходя за щука, нямаше много такъми и използвах и руската. Отиваме с дружинката, от хвърлените 6-8 пръчки ако удари една щука е на въпросната въдица. Ако ударят две, едната е пак на тази. Разместя им местата и удря на руската. Чиста магия – крайните такъми разбира се бяха еднакви. До такава степен бях впечатлен, че се опитах, да пресметна успеваемостта / приблизително/ на руската пръчка спрямо останалите – над 50%. И нямам никакво обяснение.
Отдавна тази пръчка е „пенсионерка”, но ще си я пазя цял живот, защото я чувствам като кадем. Като риболовец и аз съм малко суеверен, но само за това, не вярвам на врачки,пророчества и др .