Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Розовите ?
Модератор: sapuna
Розовите ?
Въпросът ми е за цветовата гама , която се изписва за потребителите на форума ! Повечето никове са в синьо , което определено не дразни окото на всички нас ! Има обаче едни типове , които са привилигеровани ! Никът на едни от тях е изписан в червено , на други в зелено , някои са в розово . Мене ме интересуват по-конкретно тия пичове , дето са изписани в розов цвят ! Гледам кои са и се чудя защо така ?
Ебати административната простотия 

-
- разбира нещата
Re: Розовите ?
Те са особено,обособени-разколници-отцепници.Едно ниво над обикновения потребител
Много хора бяха и са против ама......даже и теми спряха да пускат за простолюдието...виж първа и втора страница на излетите-ЕДИН в цветно е пуснал тема за непомазаните
скриха се,останаха сами помежду си
Смях в залата...май спряха да ходят за риба 

-
- учете се от него
Аз и затова въобще спрях да пиша в излети, включително и в теми на колеги които уважавам а с някои сме и приятели за което моля да ме извинят!chanio написа:Те са особено,обособени-разколници-отцепници.Едно ниво над обикновения потребителМного хора бяха и са против ама......даже и теми спряха да пускат за простолюдието...виж първа и втора страница на излетите-ЕДИН в цветно е пуснал тема за непомазаните
скриха се,останаха сами помежду си
Смях в залата...май спряха да ходят за риба

Така ще бъде и занапред...до като т.н. "групи" съществуват. От къде накъде, всички "неоцветени" колеги ще бъдем в неравностойно положение- да ни четът, пък да не можем да четем....айде да пътуват и НАСЛУКА...

-
- кандидат преподавател
И от розовите,никой не сере рози
- няма значение,карай да върви,човешка суета
-при много хора напиналката да са различни по външни белези-украса /оперение/ доминира над здравия разум
.И на мен много сутрини ми се ще да си боядисам лявото ухо електриково зелено и да отида на работа обут в лимоненожълт чорапогащник ,ама нещо съм мноо задръстен 

Ами никой в Интернет не е длъжен при регистрцията си в даден риболовен форум , да е верен почитател само примерно на Na riba .com или Fishing mania .com ! На мене с извинение ми е през уя дали инфото идва от тоя или оня форум ! Уважавам еднакво колегите и от двата риболовни сайта и съм сигурен , че са едни и същи 

-
- учете се от него
Ето:chanio написа:......даже и теми спряха да пускат за простолюдието...виж първа и втора страница на излетите
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=7
Явно колегите групово и масово са спряли да ходят за риба, ма по-вероятно е да са минали на схемата: "нащо си е наше, пък чуждото е общо", независимо от уверенията на някои именити форумни дейци(като се създаваха "групите"), че нямало да бъде така с излетите и всичко щяло да си е по старому, само дето инфото за някои много конкретни неща щяло да си е групово

Смешници, с една дума и се чудя тия дето не са в групите що все още пишат в излетите и в инфото за водоемите, след като няма адекватно отношение по тези въпроси от страна на групировките; чак не Ви разбирам колеги...с нормалните никове!!!

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
цветовете колеги са за определени групи,станете член на определена група и ще сте в цвят и вие,

-
- кандидат преподавател
Не ща в група,стига ми да съм член анатомически и фактически във форума 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Бряяяяяяяяяяяя имало тема за нази . Я по спокойно , уж сте големи хора ами и се дразните от детски цветове

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Цъ,не е от цветовете.И между другото хич не е и смешно.Смешното е че "боядисаните" пускате по една-две теми на месец,като част от тях са за платениГеорги Кръстев написа:Бряяяяяяяяяяяя имало тема за нази . Я по спокойно , уж сте големи хора ами и се дразните от детски цветове![]()
![]()
![]()
![]()

Смешното е, че критиката идва от човек с две теми за годината, като едната е за платен водоем!joco написа:Смешното е че "боядисаните" пускате по една-две теми на месец,като част от тях са за платени![]()
![]()
На мен ми се струва, че темите пуснати в Моя риболовен излет от оцветените не са никак малко, особено ако се вземе в предвид, че може би половината от "Розовите", изобщо не посещават този раздел. Доста от членовете на Бургаската група се вълнуват изцяло от Морски и Подводен риболов и имат достатъчно смислени мнения в тези раздели!
Лично мое мнение-направи си ти форум и там определяй правилата. Тука всички сме на гости и се съобразяваме с условията и правилата на домакина!
Лек ден ти желая и без лоши чувства.
Много си прав даже!Ако се върнеш назад,ще разбереш и защо са две,а не повече(обяснил съм коректно в тема,но ти едва ли си я чел).Както и ще разбереш защо хора си изтриха темите и снимките и всичко.И м/у другото-тъй като се чуствам точно "нежелан,но на гости",доста отдавна съм заявил желание ника ми и темите ми да бъдат изтрити.А колкото до условията и правилата-много добре знаеш дали и от кого трябва да се спазват и за кого те не важат.Все пак за 5год.сигурно съм научил нещо.Апропо,никъде не визирам "розови"т.е.Бургаската група.rumci написа:Смешното е, че критиката идва от човек с две теми за годината, като едната е за платен водоем!joco написа:Смешното е че "боядисаните" пускате по една-две теми на месец,като част от тях са за платени![]()
![]()
На мен ми се струва, че темите пуснати в Моя риболовен излет от оцветените не са никак малко, особено ако се вземе в предвид, че може би половината от "Розовите", изобщо не посещават този раздел. Доста от членовете на Бургаската група се вълнуват изцяло от Морски и Подводен риболов и имат достатъчно смислени мнения в тези раздели!
Лично мое мнение-направи си ти форум и там определяй правилата. Тука всички сме на гости и се съобразяваме с условията и правилата на домакина!
Лек ден ти желая и без лоши чувства.
- tiktak
- ще става разбирач
И аз без лоши чувства, ама колко актуална информация има в сафрид 2010 или лефер и чернокоп 2010 за районите на юг от бургас? Да не говорим за паламуда, че там грифа е топ сикрет.rumci написа: Доста от членовете на Бургаската група се вълнуват изцяло от Морски и Подводен риболов и имат достатъчно смислени мнения в тези раздели!
ми като няма сафрид и чернокоп да пишем в темите, че няма ли?! ей сега ше напиша!
а паламуд дали мога да хвана на въдица? от брега?!