Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

река Вардар 11-13.09
река Вардар 11-13.09
Здрасти на всички, най-накрая това лято успях да се отскубна от работа за по-дълъг уикенд и организирахме набързо ходене до гръцко. Отдавна се каним на вардарските бели мрени и не се чудихме дълго на къде. Трима яворовци и още един ентусиаст се понесохме още в петък предиобед. Канене канене и накрая нъцки бели брени
Мястото ни беше сравнително дълбоко за реката и доста бавно което предначерта нашия риболов:

Така изглеждаше мястото, почти без течение и с по-малко живот и издайнически пляскания на риби от колкото ни се искаше. Риболова беше предимна на фидери и дънни пръчки тъй като на плувки излизаха само микрочервеноперчици и каракудки по 10 см. Ей ги френдовете в акция:

Върховете натегнати и през повечето време треперещи от постоянните опити на червеноперките да ни откраднат от куките царевицата и пелетите. На фидер излезнаха 3-4 шаранчета около килото и няколко безсламно нахални кленчока по педя. Истински риболов направихме в събота вечер между 20 и 22 часа. Първи удар на дънарка един шарко 6.3кг.

Еййййййй на малкия в ръцете колко по-голям изглежда... А намръщения рошльо на снимката дето още не се е научил как се държи риба за снимка, съм аз, ама на следващия ден преди първото кафе
Веднага след него последваха 3 бързи между 3 и 4кг дето се паднаха на малкия адаш и бяха първото му бойно шаранско кръщение
. За съжаление след вечерната серия имахме само още 2 шаранчета на другия ден и толкоз. За шарански риболов излета си беше супер, но за съжаление нещо не съм му фен на дънния риболов и като няма плувкарски радости не съм доволен. Ама като включим и доброто прекарване си беше супер от всякъде. Съжалявам за малкото снимки ама нещо все не се сещам да снимам, а и тоя път времето ми беше запълнено с низане на косми и други шаранджийски далаверки. Не че ги разбирам, ама се оказа че работят. Ето това са всичките ни риби, част от които снощи бяха безсрамно изпържени и напълнени по случай старта на шампионската лига:

Поздрав и успех на всички

Така изглеждаше мястото, почти без течение и с по-малко живот и издайнически пляскания на риби от колкото ни се искаше. Риболова беше предимна на фидери и дънни пръчки тъй като на плувки излизаха само микрочервеноперчици и каракудки по 10 см. Ей ги френдовете в акция:

Върховете натегнати и през повечето време треперещи от постоянните опити на червеноперките да ни откраднат от куките царевицата и пелетите. На фидер излезнаха 3-4 шаранчета около килото и няколко безсламно нахални кленчока по педя. Истински риболов направихме в събота вечер между 20 и 22 часа. Първи удар на дънарка един шарко 6.3кг.

Еййййййй на малкия в ръцете колко по-голям изглежда... А намръщения рошльо на снимката дето още не се е научил как се държи риба за снимка, съм аз, ама на следващия ден преди първото кафе

Веднага след него последваха 3 бързи между 3 и 4кг дето се паднаха на малкия адаш и бяха първото му бойно шаранско кръщение

Поздрав и успех на всички

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: река Вардар 11-13.09
Хехе,излета си е мечта за всеки риболовец който посещава Вардаро.Не всеки успева да излъже Вардарските шарани

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Е за тия шарани , чудеса съм готов да направя ! Те като амури бе ! Направо ме върнаха в детството ми !!!
Ашкоолсам пичове , и наздраве

Ашкоолсам пичове , и наздраве

Върл Shimano фен!
-
- и господ не е толокова добър
Kaкви хубави риби имате, ти в гръцкоNikola Polizovski написа:Хехе,излета си е мечта за всеки риболовец който посещава Вардаро.Не всеки успева да излъже Вардарските шарани![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Нали знаеш ИЛИЙКА,моето си е мое чуждото е общо,така и НИКОЛАsnegk написа:Kaкви хубави риби имате, ти в гръцкоNikola Polizovski написа:Хехе,излета си е мечта за всеки риболовец който посещава Вардаро.Не всеки успева да излъже Вардарските шарани![]()
![]()
![]()

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- вече хвърля и на тежко
Браво !!! Май ше стана фен само на приказки с картинки ,без да хода да виса по наще обезрибени реки

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- научил се да хвърля
snegk написа:Kaкви хубави риби имате, ти в гръцкоNikola Polizovski написа:Хехе,излета си е мечта за всеки риболовец който посещава Вардаро.Не всеки успева да излъже Вардарските шарани![]()
![]()
![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !