Розовите ?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Розовите ?

Мнение от simo72 »

Пичове , чета темата , и се чудя , и не разбирам защо продължавате да се дърляте за глупости. Има си правила , и след като не е забранено , не виждам проблем в това , хората да се групират , било то по райони , или по интереси. В края на краищата , живеем в демократични времена . И си мисля , че едва ли някои от групите , ще откаже инфо на колега който не е в дадената група. Но според мен , това е според който както си го е направил. Затова , нека бъдем по- толерантни един към друг , и да се държим като зрели хора -РИБАРИ , а не да се нападаме и заяждаме като деца !
Нищо лично към никой !
Моите уважения към всички !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

joco написа:............доста отдавна съм заявил желание ника ми и темите ми да бъдат изтрити....

Едва сега разбирам, че искаш да ти изтрият профила и веднага ти изпълнявам желанието.Редно е обаче като искаш да ти се изтрие профила да ми пуснеш едно ЛС.Така във темите пуснат пост няма как да го забележа.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Никът Trias в електриково зелено дали е нормален за обикновен потребител на форума или е по-добре да е в розово - Trias ? :oops: Щото на мене може да ми е кеф ника ми да е оцветен в подобаващ ми на ъкъла цвят , ама ако всеки иска ,като мене ще настане леко объркване ! :rolleyes:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Чудя се докога ще плюеш баце?Това явно ти доставя удоволствие, щото гледам го правиш методично.То не бяха типове, то не беше Административна простотия.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Trias написа:Никът Trias в електриково зелено дали е нормален за обикновен потребител на форума или е по-добре да е в розово - Trias ? :oops: Щото на мене може да ми е кеф ника ми да е оцветен в подобаващ ми на ъкъла цвят , ама ако всеки иска ,като мене ще настане леко объркване ! :rolleyes:
Електрик бяло ? :smt017
мигащо
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

barutchiata © написа:Чудя се докога ще плюеш баце?Това явно ти доставя удоволствие, щото гледам го правиш методично.То не бяха типове, то не беше Административна простотия.
Приеми моите извинения баце ! Натисни бутона за изтриване на темата и готово ! Давай там и с Банн - опцията ! Поздрави !
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Trias написа:Никът Trias в електриково зелено дали е нормален за обикновен потребител на форума или е по-добре да е в розово - Trias ? :oops: Щото на мене може да ми е кеф ника ми да е оцветен в подобаващ ми на ъкъла цвят , ама ако всеки иска ,като мене ще настане леко объркване ! :rolleyes:
А бе пич , кво ти става бе ?!?! Аз сега се прибирам , и като влизам във форума , и кво да видя ?!?!?!?!
А бе , ходи си пии некъде , и не се прави на ....... , да не казвам какво !
Ако искош да си по- специален , драж се като мъж . Ако не , ...... то май всички видяхме за какво става въпрос !
Не те познавам , и съответно - нямам нищо лично към теб . Но с държанието си , ДРАЗНИШ !
Дано да не си ме разбрал грешно !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Добре де, защо никой не обясни на заяждащия се тип, че цветните никове са собственост на група хора от едно населено място, групирали се по личен интерес и симпатия. Ако искаш да си в розово(за Триас говоря), пускай по-честичко постове как е морската риба на твоя такъм и ще станеш член на "розовата" група.
А другия по-горе, който каза, че нямало инфо за сафрид, чернокоп и паламуд....защо ли не съм виждал неговия опит споделен в морския раздел? И не само, че не е споделил нищо, ами явно не е и чел. Поне 10-а човека пишем редовно вътре резултатите от риболова си.
Ако целта е безпричинно заяждане....намери си хоби човече! ;)
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

оцветените всъшност са група,малка в групата и форум във форума-например бургаската група дето ходи на юг от бургас е всъшност бургаска групичка,една миниатюрна част от огромната група...нищо повече.Важни са големите групи-сините.същото е и за сливенски,софийски и други така наречени групи...ама те били от голямото доброутро-розови ,карамбозави и ала бала.само се занимавате с глупости :wink:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Моля темата да се заключи !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Свалям ти шапка!Един глас винаги ми е казвал, че си готин пич. 8)
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”