Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010
Почнаха да се завъртат по южното черноморие, чернокопи по педя. Имаше и подобни изпълнения на чепаретата

Ричи не е по темата ама с къв апарат снимаш........снимките са невероятни...........може и на лични
И за да замаскирам спама,удари на лефчовци и на Болата и пред Варна,изкарани риби няма.........липсващи чепарета и куки-бол

И за да замаскирам спама,удари на лефчовци и на Болата и пред Варна,изкарани риби няма.........липсващи чепарета и куки-бол
За да поискаш, трябва да дадеш
Абе търся аз назад в темата да видя кой е този Ричи със снимките и чак след това ми светна, че май съм аз
.
Със SONY DSC-H10
. Бая куки ми изядоха и на мен разбойниците.

Със SONY DSC-H10

Малии голям срам ще имам да черпя........за кръсник
Извини ме

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има ве ....to6eto69 написа:Ричи не е по темата ама с къв апарат снимаш........снимките са невероятни...........може и на лични![]()

Туй и среден чернокоп го прави
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тази сутрин, на разсъмване отчетохме първи бройки около педя-на бомбарда. Моя график за чернокоп от брега е с проби от 15. 09 и върхово натоварване около Димитровден. Дано другата седмица да имам поводи да пиша в темата 

-
- разбира нещата
Жалко че накиснах фотото ф морето,инъче и снимки щеше да имаТази сутрин, на разсъмване отчетохме първи бройки около педя-на бомбарда.

На къса плувка,в репея...
-
- научил се да хвърля
Тази вечер се разходих по вълнолома,колеги тук таме вадиха добри рибички.
Ураааа и аз си хванах първите чернокопчета, двете по 24-25см , а третото 21см.
Снощи и аз за гУлеми бели -зъбати риби на вълноломът.Преди това си хванах малко граца и от 20ч, лумбур в кюпа. Фъргам със спининга навътре около 40м, чакам нищо, пак фъргам- пак нищо и така половин час Няма я рибата си казвам .
Да, да ама не. Дойде един баш-майстор Митко / не е Добрия/ и ни изнесе безплатен урок по улов на чернокоп от брега.
Е и на мене ми се усмихна щастието на три пъти да взема риба и на четири пъти да я водя и да се откача, като тези изтърваните де, бяха многУ гУлеми. Или рибата не хапи като хората или имам грешно направен такъм. Второто си мисля, че е по-правдоподобно.
В 23ч. ми омръзна от безплатният урок и си тръгнах, подвил опашка покрай Майсторът и за благодарност му оставих всичката ми останала граца.
п.п. - Утре ако не ми мине котка път пак съм там, но този път с 8м. прът на плувка. Там съм малко по-добър - ужким.
Снимка искаме, ще кажете. Абе какви ти снимки в ОО:30 ч.-посреднощ. Всички спят, заслужава ли си за три риби. Булката като нищо щеше да ме изгони от къщи.
Снощи и аз за гУлеми бели -зъбати риби на вълноломът.Преди това си хванах малко граца и от 20ч, лумбур в кюпа. Фъргам със спининга навътре около 40м, чакам нищо, пак фъргам- пак нищо и така половин час Няма я рибата си казвам .
Да, да ама не. Дойде един баш-майстор Митко / не е Добрия/ и ни изнесе безплатен урок по улов на чернокоп от брега.
Е и на мене ми се усмихна щастието на три пъти да взема риба и на четири пъти да я водя и да се откача, като тези изтърваните де, бяха многУ гУлеми. Или рибата не хапи като хората или имам грешно направен такъм. Второто си мисля, че е по-правдоподобно.
В 23ч. ми омръзна от безплатният урок и си тръгнах, подвил опашка покрай Майсторът и за благодарност му оставих всичката ми останала граца.
п.п. - Утре ако не ми мине котка път пак съм там, но този път с 8м. прът на плувка. Там съм малко по-добър - ужким.
Снимка искаме, ще кажете. Абе какви ти снимки в ОО:30 ч.-посреднощ. Всички спят, заслужава ли си за три риби. Булката като нищо щеше да ме изгони от къщи.
-
- научил се да хвърля
Е да де. Те снимките са за пред булката 
Препредай важните части от безплатния урок, моля, че да се просветим и ние.

Препредай важните части от безплатния урок, моля, че да се просветим и ние.
-
- научил се да хвърля
Вярно, кажи повече.На какъв монтаж работеше . Аз си мисля за плувка (по-точно ваглер) и от долу кука тройка а... 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Mайсторите с тройки не работят бре .str.hadjiev написа:Вярно, кажи повече.На какъв монтаж работеше . Аз си мисля за плувка (по-точно ваглер) и от долу кука тройка а...
На стръв са били според мен,ама ба си партизаните са тез двамата.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА

Рибите са малко замръзнали, стояха нощес във фризера.
--------------------------------------------------------------------------------
Това е от снощи на вълнолома-Варна.. Малко е, ама толкова си мога. Малките чернокопчета са по 21 см. , а леФчо 35 см. Трима човека,
баш - майсторите имаха по двадеситина броя чернокопчета, но не и като моето леферче

Само вродената ми скромност ме спря да го вържа на врата си /като гердан/ и да направя два-три тигела по вълнолома.

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Вече никой няма да си позволява да ти вика,,еи оня Любо-метеорологчето,,вече ще викат Любака-добрия