Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

SOS - Има ли проблем в сайта ???
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
SOS - Има ли проблем в сайта ???
Защото ,днес при опит да влезна прочетох това :
Консултацията е осигурена от
Safe Browsing
Страница за диагностика на forum.nariba.com
Какво е текущото регистрирано състояние на forum.nariba.com?
Сайтът е регистриран като подозрителен - посещаването му може да доведе до повреда на компютъра ви.
Част от този сайт бе регистрирана поради наличието на подозрителна дейност 1 път/и през последните 90 дни.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От 149 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 3 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-15, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-15.
Злонамереният софтуер се хоства на 2 домейн/а, включително antituta.ru/, blamesllek.com/.
1 домейн/а изглежда функционират като посредници за разпространение на злонамерен софтуер към посетители на този сайт, включително tomas-carpio.sk/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS9070 (ITD).
Функционирал ли е този сайт като посредник за по-нататъшно разпространение на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни forum.nariba.com не изглежда да е функционирал като посредник за заразяване на други сайтове.
Хоствал ли е този сайт злонамерен софтуер?
Не, този сайт не е хоствал злонамерен софтуер през последните 90 дни.
Какво е довело до това?
В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение.
Следващи стъпки:
Върнете се на предишната страница.
Ако сте собственикът на този уебсайт, можете да поискате да му бъде направена проверка посредством Google Инструменти за уеб администратори. Повече информация относно процеса на проверка е на разположение в Помощния център за уеб администратори на Google.
Моля някой да даде отговор . Защо Google открива опасности в сайта и ако е така да се вземат мерки за любимия сайт на много хора.
Консултацията е осигурена от
Safe Browsing
Страница за диагностика на forum.nariba.com
Какво е текущото регистрирано състояние на forum.nariba.com?
Сайтът е регистриран като подозрителен - посещаването му може да доведе до повреда на компютъра ви.
Част от този сайт бе регистрирана поради наличието на подозрителна дейност 1 път/и през последните 90 дни.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От 149 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 3 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-15, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-15.
Злонамереният софтуер се хоства на 2 домейн/а, включително antituta.ru/, blamesllek.com/.
1 домейн/а изглежда функционират като посредници за разпространение на злонамерен софтуер към посетители на този сайт, включително tomas-carpio.sk/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS9070 (ITD).
Функционирал ли е този сайт като посредник за по-нататъшно разпространение на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни forum.nariba.com не изглежда да е функционирал като посредник за заразяване на други сайтове.
Хоствал ли е този сайт злонамерен софтуер?
Не, този сайт не е хоствал злонамерен софтуер през последните 90 дни.
Какво е довело до това?
В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение.
Следващи стъпки:
Върнете се на предишната страница.
Ако сте собственикът на този уебсайт, можете да поискате да му бъде направена проверка посредством Google Инструменти за уеб администратори. Повече информация относно процеса на проверка е на разположение в Помощния център за уеб администратори на Google.
Моля някой да даде отговор . Защо Google открива опасности в сайта и ако е така да се вземат мерки за любимия сайт на много хора.
Последно промяна от batstiv на Чет Сеп 16, 2010 10:12 am, променено общо 1 път.

Re: SOS --- Има ли проблем в сайта ???
Да не би да е заради аватара ти
Абе куме ,тук деца влизат.То бива,бива ,но това на нищо не прилича

Абе куме ,тук деца влизат.То бива,бива ,но това на нищо не прилича

Не е от аватара. Аз нямам и ми излиза същото съобщение. Докато не смених браузъра не ми даде да чета форума.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
През ГуглеХромето не излиза , инак и през Мозилата и през ИЕ8 даво че сайта е "атакуващ" .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Точно в Google Chrome дава това съобщение ,нали е браузър на Google , на Internet Explorer 9 не отчита проблем. Само за форума ,за началото на саита -не.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: SOS - Има ли проблем в сайта ???
мноо ви е сложна терминологията повечето рeбарe които познавам биха треснали монитора с левачката при проблем
иначе при мен и двата браузъра мурзилката и експлореро са ок сигурно щото винаги отказвам ъпдейтити

иначе при мен и двата браузъра мурзилката и експлореро са ок сигурно щото винаги отказвам ъпдейтити
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
И мен от днес не ме пуска с мозилата,ползвам интернет експлорера.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С опера работи 
Ама трябва да се позачисти от глупости ( вируси ) домеина ...

Ама трябва да се позачисти от глупости ( вируси ) домеина ...

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- сериозен играч
С Гугъл съм и ми излиза така 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
И аз чета същото .........буболечки ли има ........що ли ........
- Skorpi
- сериозен играч
И на мен ми излизат тия неща Страницата е докладвана като „атакуваща“!
Страницата nariba.com е докладвана като „атакуващ“ и беше блокирана.
Атакуващите страници се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.
Някои от тези страници го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това.
Страницата nariba.com е докладвана като „атакуващ“ и беше блокирана.
Атакуващите страници се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.
Някои от тези страници го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е няма ли кой да даде отговор?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
На мен също ми излиза предупреждение с мозила, че сайта е опасен, ама във всеки Windows си има Интернет Експлорър, отварям го с него и няма ядове
И няма ли да оправите проблема?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ъхъ , с Експлорера през ХП немаш ядове ама я го пробвай през Вин 7shtilio написа:...ама във всеки Windows си има Интернет Експлорър...

Гугъл Хрома през Вин 7 запецва само в теми в които са писали определени потребители които явно са донесли без да знаят нещо от .ру и пр. докато през ХП не ще да зафане ич сайта .
Виж Мозилата си забива насекъде без забележки

Решението е просто ама требва Саше да седне да си поцъка на некои забрани ама дали ще е тая година божа работа .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов