Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем с Mozilla и форума
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Проблем с Mozilla и форума
Аз все още не мога да вляза през Mozila Firefox някой идеи?
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Влез в настройките на мозилата и махни отметката"блокиране на сайтове, докладвани като атакуващи"Roshav_Doktor написа:Аз все още не мога да вляза през Mozila Firefox някой идеи?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ммм да...това е решението.Вчера тъкмо пуснах коментара си в темата и хоп-блокирана.До сега се лутах да видя как да махна тая проклета отметка.snegk написа:Влез в настройките на мозилата и махни отметката"блокиране на сайтове, докладвани като атакуващи"Roshav_Doktor написа:Аз все още не мога да вляза през Mozila Firefox някой идеи?

Сигурен ли си? Защото преди няколко дена се появиха 2 файла в system32/drivers s разширение .sys, антивирусната ги засече, но само до там - не може да ги изтрие по време на работа, при boot scan не може, а баш магията на вируса беше блокирането на safe modeczd написа: ако имаш читава анти вирусна нямаш проблем![]()

Както и да е, сега всичко е OK и дано пак да не го блокват сайта

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
с каква анти-вирусна сиSleeper написа:Сигурен ли си? Защото преди няколко дена се появиха 2 файла в system32/drivers s разширение .sys, антивирусната ги засече, но само до там - не може да ги изтрие по време на работа, при boot scan не може, а баш магията на вируса беше блокирането на safe modeczd написа: ако имаш читава анти вирусна нямаш проблем![]()
Както и да е, сега всичко е OK и дано пак да не го блокват сайта