Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Има ли проблем със сайта?
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- kodek
- ще става разбирач
Има ли проблем със сайта?
При опит да отворя
nariba.com Мозилата блокири и изписва това:
Какво е текущото регистрирано състояние на nariba.com?
Сайтът е регистриран като подозрителен - посещаването му може да доведе до повреда на компютъра ви.
Част от този сайт бе регистрирана поради наличието на подозрителна дейност 4 път/и през последните 90 дни.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От 173 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 12 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-17, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-16.
Злонамереният софтуер се хоства на 3 домейн/а, включително blamesllek.com/, antituta.ru/, kovertums.com/.
1 домейн/а изглежда функционират като посредници за разпространение на злонамерен софтуер към посетители на този сайт, включително tomas-carpio.sk/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS9070 (ITD).
Функционирал ли е този сайт като посредник за по-нататъшно разпространение на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни nariba.com не изглежда да е функционирал като посредник за заразяване на други сайтове.
Хоствал ли е този сайт злонамерен софтуер?
Не, този сайт не е хоствал злонамерен софтуер през последните 90 дни.
Какво е довело до това?
В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение.
Следващи стъпки:
• Върнете се на предишната страница.
• Ако сте собственикът на този уебсайт, можете да поискате да му бъде направена проверка посредством Google Инструменти за уеб администратори. Повече информация относно процеса на проверка е на разположение в Помощния център за уеб администратори на Google.
nariba.com Мозилата блокира и ми езписва съобщение, че сайта съдържа зловреден софтуер.
nariba.com Мозилата блокири и изписва това:
Какво е текущото регистрирано състояние на nariba.com?
Сайтът е регистриран като подозрителен - посещаването му може да доведе до повреда на компютъра ви.
Част от този сайт бе регистрирана поради наличието на подозрителна дейност 4 път/и през последните 90 дни.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От 173 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 12 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-17, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-16.
Злонамереният софтуер се хоства на 3 домейн/а, включително blamesllek.com/, antituta.ru/, kovertums.com/.
1 домейн/а изглежда функционират като посредници за разпространение на злонамерен софтуер към посетители на този сайт, включително tomas-carpio.sk/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS9070 (ITD).
Функционирал ли е този сайт като посредник за по-нататъшно разпространение на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни nariba.com не изглежда да е функционирал като посредник за заразяване на други сайтове.
Хоствал ли е този сайт злонамерен софтуер?
Не, този сайт не е хоствал злонамерен софтуер през последните 90 дни.
Какво е довело до това?
В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение.
Следващи стъпки:
• Върнете се на предишната страница.
• Ако сте собственикът на този уебсайт, можете да поискате да му бъде направена проверка посредством Google Инструменти за уеб администратори. Повече информация относно процеса на проверка е на разположение в Помощния център за уеб администратори на Google.
nariba.com Мозилата блокира и ми езписва съобщение, че сайта съдържа зловреден софтуер.
-
- разбира нещата
Re: Има ли проблем със сайта?
И при мен е така след последното обновяване на мозилата. Трябва да си спреш блокирането на страници докладващи като "атакуващи" от настройки->сигурност. 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- kodek
- ще става разбирач
Да колега, затова питам? Проблема в мозилата или в сайта е.Цитират се други домейни което наистина е притеснително. Дори се призовава собственика на сайта да направи собствено уточнение.
Нека Администраторите да проверят случая и ако желаят да пуснат инфо.
Засега влизам с експлорера, който е стара версия и не дава съобщение за чужда намеса.
Нека някой знаещ уточни за какво става въпрос.
Нека Администраторите да проверят случая и ако желаят да пуснат инфо.
Засега влизам с експлорера, който е стара версия и не дава съобщение за чужда намеса.
Нека някой знаещ уточни за какво става въпрос.
-
- сериозен играч
Shankulov написа:И при мен е така след последното обновяване на мозилата. Трябва да си спреш блокирането на страници докладващи като "атакуващи" от настройки->сигурност.
Преди небеше така,но сега и на мен ми исписва с Мозилата същия проблем

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тази тема я има вече:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=39079batstiv написа:Всъщност пише ,че преди 3 месеца е имало засечени 2 атаки. От 90 дни нямало проблем със сайта. Интересното е че чак сега дават сайта като опасен ,а не когато е бил проблема . Пълна простотия американска.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- daniel1964
- новобранец
Г-да Модератори задеистваите се.Съобщенията че саита нанася повреди на компютъра са Ваш проблем.Отстранете го
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Г-да Модераторите нема как да се задействат при положение че немат права да ровичкат в админ панела
Такива пълни права доколкото знам имат само Сашо и Иванка коет ще рече че нема да стане толкоз бърже работата
В случаят тези съобщения са колкото и наш , толкова и ваш ( на потребителите ) проблем ! Друг е въпроса коя по ред е тая тема при положение че точно до нея има същата такава 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Това е твое мнение,има си и доставчици и куп други неща.daniel1964 написа:Г-да Модератори задеистваите се.Съобщенията че саита нанася повреди на компютъра са Ваш проблем.Отстранете го
Работя с ИЕ и към БТК,и такива глупости още не съм получавал.
Така че,оставете сайта на мира - повредата не е в нашия телевизор.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- danev69
- сериозен играч
Аз влизам в сайта от 4 различни места . Навсякъде ми дава едно и също,ако влизам с мозилата. Интернет доставчиците са различни. През експлоера се влиза нормално.КИРО написа: Така че,оставете сайта на мира - повредата не е в нашия телевизор.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- сериозен играч
Kире ,изглежда само БТК-то са редовни.КИРО написа:Работя с ИЕ и към БТК,и такива глупости още не съм получавал.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Че има някакъв проблем е сигурно, но сега е момента някой голям мъж да се изпъчи и даде инфо дали използването на сайта е безопасно и какво въобще се случва, позицията на плъх в брашно е неприемлива 

На платено не одим !
-
- ще става разбирач
"Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От 173 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 12 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-17, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-16."
Според мен това са пълни глупости!
Само при Мозилата се случва това! Имам инкталиран и собствения за Гугъл Google Chrome Браузър и няма никакви такива проблеми!
Просто махнете блокирането от настройки/защита или си сменете браузъраІ
И спете спокойно!

От 173 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 12 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-17, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-16."
Според мен това са пълни глупости!
Само при Мозилата се случва това! Имам инкталиран и собствения за Гугъл Google Chrome Браузър и няма никакви такива проблеми!
Просто махнете блокирането от настройки/защита или си сменете браузъраІ
И спете спокойно!

Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
-
- сериозен играч
Киро '' ГОДЗИЛАТА'' е виновен.
От 10 септември насам,напълни сайта със снимки,па мани другото ами почти на всички снимки,се снимал с фаната риба.Много съмнителна работа

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- barutchiata ©
- Администратор
Само Fixxer може да оправи проблема. Казал съм му още вчера. И вместо да обвинявате модераторите за щяло и не щяло прочетете кой какви функции изпълнява. Повярвайте, че ако модераторите можеха щяха отдавна да отстранят проблема.