Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАЛИАКРА
В момента вземат едър сафрид,инфо от приятел.
Очертава се утре към обяд и аз да ходя,ще пиша после.

Болата от 13ч до 19ч трима по 8-10 кг на калпак,мешан,пред сухата река,чернокоп НЕ
За да поискаш, трябва да дадеш
- emilh
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес рано рано с Димитрито и чичо Манол решихме да си наловим малко прясна и хрупкава
Бяхме наясно че започваме за по сериозни риби и къде на шега къде наистина наловихме малко мазнички.Рибодаваше от влизането около 7до към 9 посока русалка 10 метра длибина,воблерите се виждат но за протокола зури кристал и магнет сардинки.За сафрида ясно има доста мешан.Малко фотки
URL=http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... Id=8444362]
[/URL]

[URL=http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... Id=8444376]
[/U
Беше чуден ден с много емоции и приятели немога да жалая повече .Поздрави и наслука

URL=http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... Id=8444362]

[URL=http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... Id=8444376]

Беше чуден ден с много емоции и приятели немога да жалая повече .Поздрави и наслука
Рибата къща няма
-
- ще става разбирач
Бравос ,МОМЧЕТА!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

ЕЕЕЕЕЕее кая нямаше ли, че сте ги надърпали тия ?

браво
Проблем с саита и не писах.chipi_ написа:В момента вземат едър сафрид,инфо от приятел.
Дава мешан сафрид,това за вчера.Днес авера на воблер шест паламуда.

Болата-чтевъртък и петък 35-40кг.дребен и едър сафрид(двама души).Повече даваше на дерето.Някои влачеха за паламуд и взеха по няколко риби 0,8-1кг .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Митак,ей сега хептен ми запали задника.
И на бат Емо и дружката му евларка.
Май не си правиш майтап,дето викаш че с две три пръчки работиш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
въй ... аз оня ден се чудих що грацата посдкачала над водата... ама пусто, като нямах воблери и паламудски такъми, та фъряхме за лефери ама не щя, а то паламуди били.
addicted to the wind !
.На Болата бяхме в седем сутринта влачене на чепаре и воблери за около час и половина....без резултат,от там на сетне чепарене като рибата преминаваше от граца в кандидат сафрит до огромни съфриди и чернокоп като на дъното след като му фанахме цаката вадехме постоянно от мутиралите сафриди и така до 11.30ч. когато всичко приключи,деиствието до тук се развиваше пред сухото дере с разлика в метрите дълбочина като при финала бяхме на 26,6 м.
От там на татък тегав риболов,проби на носа и от источната страна-граца,да ама ний не сме за граца, проби и по на изток и на вътре -същата схема,накрая го набарахме /едрия/ от северната страна на носа в плиткача, даваше рядко но само едри риби, като 100тина метра след портата /горе на Калиакра/издребняваше,че там прекарахме остатъка на риболова
Крайния резултат по 8 кила на калпак, като имаме и по десетина оригинални зъбати, Доктора също беше вътре
от рано и през почти целия ден риболувахме заедно,Фишфрена-Марин-Тони също бяха с нас но след обед избраха друга дестинация.....Както и Емо и Жоро, направих едно грозно фото от мивката а по късно
Наско-от Канада ще ми изпрати доста снимки които ще кача
п.п.КРАЙ НА РАННОТО СТАВАНЕ

От там на татък тегав риболов,проби на носа и от источната страна-граца,да ама ний не сме за граца, проби и по на изток и на вътре -същата схема,накрая го набарахме /едрия/ от северната страна на носа в плиткача, даваше рядко но само едри риби, като 100тина метра след портата /горе на Калиакра/издребняваше,че там прекарахме остатъка на риболова
Крайния резултат по 8 кила на калпак, като имаме и по десетина оригинални зъбати, Доктора също беше вътре
от рано и през почти целия ден риболувахме заедно,Фишфрена-Марин-Тони също бяха с нас но след обед избраха друга дестинация.....Както и Емо и Жоро, направих едно грозно фото от мивката а по късно
Наско-от Канада ще ми изпрати доста снимки които ще кача
п.п.КРАЙ НА РАННОТО СТАВАНЕ

За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Питанка ?
Днес или вчера имало ли е проверки на документи в района ?
Сверявам си часовника с някои източници на информация.
Днес или вчера имало ли е проверки на документи в района ?
Сверявам си часовника с някои източници на информация.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА