Сезон 2010

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Сезон 2010

Мнение от justinian »

Браво Джаки!!! :smt023
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Спомен за цял живот.......
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

6++++++++ за гофана Веско!!!
И ти влезе в майсторския клас.
Завидях ти, не много благородно...
Сега ако се обадиш да го изядем, направо влизаш във висшата лига. :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Бравоооо, направо КЪРТИ, евала за късмета а и майсторски си го целнал като гледам :D Пораздуй малко, със сигурност е било интересно, дай малко инфо за случката :D
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Поздравления! Ето до какво води редовната употреба на виски :wink: :D .
Изображение
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

adventurebg написа:Бравоооо, направо КЪРТИ, евала за късмета а и майсторски си го целнал като гледам :D Пораздуй малко, със сигурност е било интересно, дай малко инфо за случката :D
Хубав, слънчев ден, без вятър и вълни, идеално за ....плаж ;) Оставих домочадието да си плажува а аз тръгнах към скалите. Още с първото гмуркане нанизах кефал, помислих си – добре започва. Плувайки на 30-40м покрай брега продължаваха да се стрелкат платерини и кефали, но дребни, Приближавайки едно така да се каже бурунче гмурнах / там е някъде към 4м дълбочината/ и по дъното се придвижвах към един камък, в момента в който почти стигнах до него видях огромния силует на рибока да се движи бавно и величествено . И сега се чудя как не изгубих самообладание а се прицелих спокойно точно зад главата му и стрелях. Последва яко опъване на харпуна и почнах бясно плуване след него и нагоре . След има –няма 5 сек. харпуна олекна. Гледам от повърхността че гофанчо полегна на дъното но се ужасих че беше на средата на стрелата, веднага гмурнах върху него като с лявата ръка хванах стрелата отпред за да не измуши а с тялото си го затиснах и последва най-яката прегръдка която някога съм правил. Измуших го към кордата и притискайки го яко към тялото си отпраших към скалите на плиткото.Учудих се че не оказва никаква съпротива, явно изсрела се е оказъл смъртоносен. На плиткача вече го доумъртвих и седнах да си почина. Трябваха ми поне 10 мин. да се почувствам нормално и изведнъж се сетих за нещо което тогава веднага забравих : Сутринта, пътувайки насам, спускайки се по пътя към Отманли виждам една бяла жигула и една крехка женица маха с бяла кърпичка.Веднага отбих и спрях - спукали гума, мъжа и инвалид, не могат да я сменят, смених им гумата., приказваме си кой какъв и защо такъв, те отивали на къщичката си, аз за риба и т.н., накрая те ми предлагат пари, аз естествено отказвам и жената ми пожелава – ГОЛЯМА РИБА ДА ХВАНЕШ МОЕТО МОМЧЕ !!!!!........... и сега какво , казах си,току-що влезах и да излизам ли............неееее, за релакс пообиколих плиткача и чукнах още 2 кефалчета  Наистина голям късмет че срещнах това добиче, голям късмет че го целнах точно къде трябва, явно пожеланията на женицата се сбъдват, непременно трябва да я потърся да ми пожелае джакпота от тотото :D Живея в краставицата, и като се прибирахме, минаваме край магазин Щука,между 10 и 11 вход на блока, като наискачаха рибарите, то не бяха снимки и възклицания, оказа че наистина малко хора са виждали такъв дърт чернокоп :D
Последно промяна от Jack Daniels на Пон Сеп 20, 2010 10:28 am, променено общо 2 пъти.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Pretor написа:Поздравления! Ето до какво води редовната употреба на виски :wink: :D .
...редовно, но качествено и по малко :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Значи си направил две добри неща през този ден. Още едно поздравление. Започвам и аз да се оглеждам за спрели коли край пътя :D
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Още веднъж поклон за постъпката ти,
и за удара след това.
Ве пускай тотото,докато лястовичката ти е на рамото бре.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Отдавна не съм слагал улов тука, но и реално нямах хич време за море това лято. Сега мръднах за няколко дни към егейско и ето една от рибите които намерих там още първия ден

Изображение

Изображение
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Jack Daniels написа:
adventurebg написа:Бравоооо, направо КЪРТИ, евала за късмета а и майсторски си го целнал като гледам :D Пораздуй малко, със сигурност е било интересно, дай малко инфо за случката :D
Хубав, слънчев ден, без вятър и вълни, идеално за ....плаж ;) Оставих домочадието да си плажува а аз тръгнах към скалите. Още с първото гмуркане нанизах кефал, помислих си – добре започва. Плувайки на 30-40м покрай брега продължаваха да се стрелкат платерини и кефали, но дребни, Приближавайки едно така да се каже бурунче гмурнах / там е някъде към 4м дълбочината/ и по дъното се придвижвах към един камък, в момента в който почти стигнах до него видях огромния силует на рибока да се движи бавно и величествено . И сега се чудя как не изгубих самообладание а се прицелих спокойно точно зад главата му и стрелях. Последва яко опъване на харпуна и почнах бясно плуване след него и нагоре . След има –няма 5 сек. харпуна олекна. Гледам от повърхността че гофанчо полегна на дъното но се ужасих че беше на средата на стрелата, веднага гмурнах върху него като с лявата ръка хванах стрелата отпред за да не измуши а с тялото си го затиснах и последва най-яката прегръдка която някога съм правил. Измуших го към кордата и притискайки го яко към тялото си отпраших към скалите на плиткото.Учудих се че не оказва никаква съпротива, явно изсрела се е оказъл смъртоносен. На плиткача вече го доумъртвих и седнах да си почина. Трябваха ми поне 10 мин. да се почувствам нормално и изведнъж се сетих за нещо което тогава веднага забравих : Сутринта, пътувайки насам, спускайки се по пътя към Отманли виждам една бяла жигула и една крехка женица маха с бяла кърпичка.Веднага отбих и спрях - спукали гума, мъжа и инвалид, не могат да я сменят, смених им гумата., приказваме си кой какъв и защо такъв, те отивали на къщичката си, аз за риба и т.н., накрая те ми предлагат пари, аз естествено отказвам и жената ми пожелава – ГОЛЯМА РИБА ДА ХВАНЕШ МОЕТО МОМЧЕ !!!!!........... и сега какво , казах си,току-що влезах и да излизам ли............неееее, за релакс пообиколих плиткача и чукнах още 2 кефалчета  Наистина голям късмет че срещнах това добиче, голям късмет че го целнах точно къде трябва, явно пожеланията на женицата се сбъдват, непременно трябва да я потърся да ми пожелае джакпота от тотото :D Живея в краставицата, и като се прибирахме, минаваме край магазин Щука,между 10 и 11 вход на блока, като наискачаха рибарите, то не бяха снимки и възклицания, оказа че наистина малко хора са виждали такъв дърт чернокоп :D

Евала и за постъпката и за улова, явно си добър човек а те не останаха много! :smt023 Още по голям гофан да забодеш :wink:
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Пефектен истрел, страхотно зготвен :D за компанията не знам, но на мен ми иде да дойда и да ти помогна с вечерята :lol: :lol: :lol:
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Браво Юли! :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Jack Daniels написа: – ГОЛЯМА РИБА ДА ХВАНЕШ МОЕТО МОМЧЕ !!!!!...........
...пожеланията и думите , ако са от сърце , верно променят околната среда и събитията , изпитал съм го лично на гърба си ...обяснението тук :

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=40&t=37219

...БРАВО ДЖИМБО , БРАВО ЮЛИ , БРАВО БАРЕТА....ма най -много браво на Джимбо...баси късмета
:drinkers:
Malashenko
новобранец
новобранец

Мнение от Malashenko »

Здравейте и от мен :mrgreen: Най-сетне се завърнах!
За тези 30 и кусур дни застрелях около 10 попчета и 4 кефала (малки сигурно и с бавни рефлекси :lol: ) Повечето време гледах във водата как около мен преминават цели пасажи с малки рибки, уви нямам такива миниатюрни стрели :?
Явно пособията ми -> Изображение не са за Черно море.
Но и не съжалявам! Голяма тръпка беше, а и то сега излизат рибоците вече :D Дано сезон 2011 бъде по-благосклонен през месеците август-септрември.
Поздрави на всички, и който тепърва му предстоят гмуркания НАСЛУКА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”