Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Re: КАЛИАКРА
Цял ден бяхме вътре днес,нищо не съм видял,че така де,двама имаме 10 кг едър сафрид и граца смесено,като грацата преобладаваше.Чернокоп-много слабо,6-7 броя.КИРО написа:Питанка ?
Днес или вчера имало ли е проверки на документи в района ?
Сверявам си часовника с някои източници на информация.

Сигурен съм,че от всичките 60-тина лодки,които бяха на Калиакра има и други членове на форума,които просто си четат и не казват какво са направили,споделете,никой няма да ви излови рибата

На кви докоменти ве нашия............нищо не съм чулКИРО написа:Питанка ?
Днес или вчера имало ли е проверки на документи в района ?
Сверявам си часовника с някои източници на информация.

За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе вчера един ми се изцепи,че големи проверки направили на Болата за документи,капитански и т.н.,
та да го проверя колко му е пипето.И все едни информации ми дава,дето с моите не се покриват.
та да го проверя колко му е пипето.И все едни информации ми дава,дето с моите не се покриват.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не. Нас (две лодки) специално не са ни проверявали за нищо. Ние двама наловихме 5 кг. (по кантар) смесен сафрид, като преобладаваше дребния, както и десетина чернокопа, хубави. Колегите, двама човека с другата лодка казаха, че имали общо 10 кг. същия калибър.КИРО написа:Абе вчера един ми се изцепи,че големи проверки направили на Болата за документи,капитански и т.н.,
И малко да се отклоня от темата.......Според мен е безмислено да се коментира активноста на форумците, отнасяща се до броя написани постове. Насила хубост не става, както са казали старите хора. Който има какво да напише и когато има желание, ще пише, който не, просто ще си чете. Не може да му се забрани. Между другото Кире, ти го беше казвал вече това, ако се не лъжа.
- КИРО
- Обратна връзка:
Много пъти май съм го казвал.
Карай,всичко опира до човека - не можеш да го промениш.
Карай,всичко опира до човека - не можеш да го промениш.
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Днес,много тегаво,трима имаме около 10 кг.смесено сафрид и граца,като грацата е в повече
.

Вчера на Болата, трима, от 10.30 до 18.30 - 12-15 кг сафрид и един ГОЛЯМ лефер, който точно пред лодката ми отнесе половината чепаре и въза
По обяд вземахме предимно доста едър, после повечето беше граца 

Проверки не съм видял нито вън нито вътре.
Иначе за риболова днес - наистина много тегаво беше... за 9 часа- 7кг от които 5 кг граца и 2 кг едър сафрид, а също и 5 чернокопа.
Като се кротна сутришната вълна към 11 часа, на няколко пъти на около 20-тина метра от лодката посдкачаха едни по-големи риби, ама не можахме да ги извадим и да ги видим от кой модел са.
А сутринта от 7 до 8.30 въртяхме и за паламуди, ама не щя и там.
Нещо трябва да стане с вятъра мисля, и да изгони таз граца и да докара по сериозни риби. То човек остава без ръце да откача тез солети.
Иначе за риболова днес - наистина много тегаво беше... за 9 часа- 7кг от които 5 кг граца и 2 кг едър сафрид, а също и 5 чернокопа.
Като се кротна сутришната вълна към 11 часа, на няколко пъти на около 20-тина метра от лодката посдкачаха едни по-големи риби, ама не можахме да ги извадим и да ги видим от кой модел са.
А сутринта от 7 до 8.30 въртяхме и за паламуди, ама не щя и там.
Нещо трябва да стане с вятъра мисля, и да изгони таз граца и да докара по сериозни риби. То човек остава без ръце да откача тез солети.
addicted to the wind !
- КИРО
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 80#p620936
Погледни бат Емо,Рикошета и другия колега ( не го познавам от снимката ),на какво ги вадят тези големите.
Погледни бат Емо,Рикошета и другия колега ( не го познавам от снимката ),на какво ги вадят тези големите.

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте и от мене относно проверките нямаше такива нито на брега нито във водата .Риба има но е дребна предемно сафрид и кандидат сафрид направил съм снимки ще се опитам да ги кача морето е много кофти качка от всякаде Хванах ме по 8-10кг на човек това е от вчера
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
гледах ги аз тез снимки бат Киро и на кво ги вадят видях. Даже и с подобни залъгалки и аз кръжах, ама не съм майстор. Мога само евала да им кажа на момчетата. Направо им се кефя с цяло сърце...
addicted to the wind !
- КИРО
- Обратна връзка:
Ееее,те са си признати майстори.
И аз съм далеч от тях,ама нали се учим ве ?
И аз съм далеч от тях,ама нали се учим ве ?
-
- ще става разбирач
Вчера и аз бях на Болата но за 6-7ч почти 7 кг риба,аве зор голем и аз въртях с воблери и големи чепарета но нищо.Вчера нямах комп за това казвам днес,не че някои днес е ходил там предвид времето,но според мен това беше със сафрида там мисля,че започват зъбатковците!!!Но не се знаее никога ,там е пътяат на рибата!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- КИРО
- Обратна връзка:
Не се кахъри бре,сафрида и чернокопа си вървят заедно.
Изчезне ли изведнъж обаче сафрида,значи баш леферчо е в района.
Да минава по-бързо тази седмица,че да паля матора и аз.
Изчезне ли изведнъж обаче сафрида,значи баш леферчо е в района.
Да минава по-бързо тази седмица,че да паля матора и аз.
Днес на Болата от 8.30 до 14.00, пред буната (на около 1000м) - 3.3 кг смесено едър сафрид и граца. Рибата беше пръсната и се завърташе през половин час. Колегата ми, и той е горе-долу колкото мен 2.5-3 кг. Само ние се въртяхме там.....повечето лодки които влязоха (около
бяха пред носа.....дано да споделят как е било при тях. Вълнението при влизане беше около бал, след това стана около два и нагоре - не беше кой знай кво...това е от мен, успех на тези които ще ходят там утре!

0885022272 / 0885897615