ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от tiho_roev »

Морски Риболов.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

sardina написа:Голям кеф вчера и днес. Бях с брат ми на Кранево. Вчера основно вървяха платерини и по-малко зарган , а днес обратното. Като резултат: вчера над 20 заргани и 30 платерини (половината над 35 см). Днес от 8.30 до 13.00 часа над 40 заргани и 10 платерини. Тъй-като риба хванах достатъчно, реших последния 1 час да си припомня старото време, когато нямаше бомбарди и зарган се ловеше на плувка. Изкарах 13-годишна плувка, но я оборудвах с флуорокарбонов повод и въпреки, че не хвърлях на повече от 40 метра успях да изкарам 7 заргани. Между другото видях доста хора, на които не им е много ясно как точно се лови зарган - имам предвид такъмите. Като се почне от пръчките и се стигне до куки с номер 10 и по-големи. Дано попрочетат нещо, защото в този форум е написано достатъчно.
Колега , на коя буна беше застанал?
Аз също бях там в неделя , заедно с един приятел , но на нашата буна човек ,който да изкара 40 заргани не видях. :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Бях на първа буна и както съм написал бях с брат ми и улова е от двама ни. Аз като хвана повече от 10 риби спирам да ги броя и не мога да кажа колко съм хванал, но зарганите са със сигурност повече от 25.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

Струва ми се ,че халюцинираш мен :lol:
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

vankata88 написа:Струва ми се ,че халюцинираш мен :lol:
Не знам как трябва да разбирам забележката ти. Мисля, че в този форум човек споделя преживяваниятя си и черпи информация и не е нужно да доказва на всеки усъмнил се в успешния му улов. За мен изминалия уикенд ще си остане като един от хубавите и със сигурност ще го помня, а за Вас Вие ще си решите. Пожелавам Ви същия късмет, какъвто имах аз и дано да се видим по буните.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

vankata88 написа:Струва ми се ,че халюцинираш мен :lol:
Направих си труда да ти прочета мненията - и имам молба.
Повече да не пишеш в тази секция.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

Приемам забележката!Само ще чета
ivojekov_vet
новобранец
новобранец

Мнение от ivojekov_vet »

Днес сутринта на трета буна много вятър, десетина упорити риболовци и малко риба - по 4-5 бр. на човек. Излязоха и няколко много добри платерини.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D :D Днес на Перлата в Приморско много труден риболов риба имаше но имаше и бая вълни заливаха кажи речи половината кей и незнам дали някъде остана сухо място по мен взимаше добре но червиите ни бяха кофти и една по-големиочка вълна ни изненада и отнесе едната доза червиичета но в крайна сметка аз се прибрах с 11 зизита за 5 часа риболов а авера ми и баща му към 20-30 зизита двамата но много мокреж нямам снимков материал щото си намокрих телефона но добре че не се прецака трайно щото тамън го изплатих :D :D :D Наслука на всички :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
krasi81

Мнение от krasi81 »

Pe6o_Tikvata написа::D :D :D Днес на Перлата в Приморско много труден риболов риба имаше но имаше и бая вълни заливаха кажи речи половината кей и незнам дали някъде остана сухо място по мен взимаше добре но червиите ни бяха кофти и една по-големиочка вълна ни изненада и отнесе едната доза червиичета но в крайна сметка аз се прибрах с 11 зизита за 5 часа риболов а авера ми и баща му към 20-30 зизита двамата но много мокреж нямам снимков материал щото си намокрих телефона но добре че не се прецака трайно щото тамън го изплатих :D :D :D Наслука на всички :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Грацки поздравления за риболова макар и труден

п.п Относно червеите ходи на краставицата и си вземаи хубав червеи м-н Рибар там работи колегата Lokal :wink:
goshohr
новобранец
новобранец

Мнение от goshohr »

на кои магазин точно са хубавите червеи :)
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

krasi81 написа:
п.п Относно червеите ходи на краставицата и си вземаи хубав червеи м-н Рибар там работи колегата Lokal :wink:
Той Локал едва ли е "производител". Предла това което му доставят търговците на едро. Веднъж стръвта е "екстра" качество, друг път е "не се сърди човече" така, че самият магазин не е критерий за качество на точно този продукт. Така поне стоят нещата във Варна, предполагам и в Бургас е същата работа. Успех!
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

tatkoogi написа:
krasi81 написа:
Той Локал едва ли е "производител". Предла това което му доставят търговците на едро. Веднъж стръвта е "екстра" качество, друг път е "не се сърди човече" така, че самият магазин не е критерий за качество на точно този продукт. Така поне стоят нещата във Варна, предполагам и в Бургас е същата работа. Успех!
Абсолютно си прав. Сега прегледах двете дози, които си взех днес - жалка работа, развали ми се настроението за риболова утре. Ама така е, като само ги отвориха, без да ги разровят. Другият път задължително щателно преглеждане. И ми прави впечатление, че от 2 седмици в Бургас съм взимал от 3 магазина и от всеки е такова положението.
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

kkiryazov написа:
tatkoogi написа:
krasi81 написа:
Абсолютно си прав. Сега прегледах двете дози, които си взех днес - жалка работа, развали ми се настроението за риболова утре. Ама така е, като само ги отвориха, без да ги разровят. Другият път задължително щателно преглеждане. И ми прави впечатление, че от 2 седмици в Бургас съм взимал от 3 магазина и от всеки е такова положението.
Не се оплаквай толкова :D , в събота добре си дърпаше зарганите на Германката :wink: .
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

hgtod написа:Не се оплаквай толкова :D , в събота добре си дърпаше зарганите на Германката :wink: .
Разкрит без бой :D . Определено се получи добър риболов. Ти беше колегата от ляво на мен предполагам.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”