Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Искър
Модератор: Кърцата
яз.Искър
Привет колеги утре се качвам на Искъра за 3 дни.Някакви отзиви от там.Ще бъда около Филмовата.Ще пиша като се прибера.Поздрави.........
Re: яз.Искър
С една дума ще ти опиша положението колега ..... ТРАГЕДИЯ...pivolei написа:Привет колеги утре се качвам на Искъра за 3 дни.Някакви отзиви от там.Ще бъда около Филмовата.Ще пиша като се прибера.Поздрави.........
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Това ме "Обнадежди",но нали затова е интересно любимото на всички ни хоби,а и ден с ден не си приличат.Все пак благодаря..........
В Неделя на фидера един клен и една читава бабка,останалото е за стръв
На плувка само дребни перки и чат пат уклей 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Колега видя ли дали някой около теб ловеше костур на рибка и какъв беше резултата,ако е имало такива колеги...........
- MITKO70
- кандидат преподавател
Като цяло положението на язовира беше трагедия тази година,като изключим един период след забраната ,когато вървеше бяла риба на рибе.От година на година язовира се обезрибява,много празни пространства на сонара ,никакви риби.А зарибяване тази година,някой да е чул нещо

Всичко може,но не всеки го можe.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Доста слаба година, ако изключим дребните платички, които се ловяха масово, нищо интересно 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....Искъра го точът главоломно, за 10ч. стойките ми бяха на сушата, хора никакви, тролингджий никакви, става единствено за питник.
Цяла нищ, цяла сътрин какволи не им готвих и не искат крайния резултат 10 риби, 2 големи платики и 1 добра каракуда.
Мисля че след месец ще се оправи и пак ще има риба.
Цяла нищ, цяла сътрин какволи не им готвих и не искат крайния резултат 10 риби, 2 големи платики и 1 добра каракуда.
Мисля че след месец ще се оправи и пак ще има риба.
- jorro11
- ще става разбирач
Аз също направих няколко излета на "Филмовата къща" за костур като резултата е прогресивно намаляващ на 14-ти 50,на 16-ти около 30,на 19-ти 15.Всичко на рибка и от брега.За известно време смятам да преустановя излетите до по-добро време или да се насоча към други видове.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
И аз бях там преди 3 дена - определено си загубих времето. Не мога да разбера какво става с този язовир тая година 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
chirusa_bg написа:Доста слаба година, ако изключим дребните платички, които се ловяха масово, нищо интересно
За неможачите толкова

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
..при мен е от силните години.kabaero написа:И аз бях там преди 3 дена - определено си загубих времето. Не мога да разбера какво става с този язовир тая година
На щъркела не дава,инфо от днес,около 30 човека в залива,риба нема-само некой уклей заблуден,костурче по 10см

Риболовци.