Парашути?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Парашути?

Мнение от Божидар Стойков »

Здравейте колеги. Искам да попитам за така наречените парашути... Позволена ли е продажбата на подобни средства за бракониерство? Понеже има един магазин в който продават свободно, на всеки който поиска. Благодаря предварително
Изображение
Изображение
acho7711
новобранец
новобранец

Re: Парашути?

Мнение от acho7711 »

Да.Гадно е нали? :lol:
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

Продажбата е позволена,забранено е използването.
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Ами колега, интересното е , че са забранени за ползване, но не и за продажба. И аз през лятото видях да ловят с такова :(
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

kocitoto написа:Ами колега, интересното е , че са забранени за ползване, но не и за продажба. И аз през лятото видях да ловят с такова :(
Както и ръчилото и радарчето. Имах спор с проверяващи за ръчило. Убеждаваха ме че трябва да си купя стръв или да си ловя с въдица. Искараха ме бахти браконера заради едно ръчило за стръв.
Иначе за парашутите работата е трагична. :evil: Направо еб-ха майката на реката.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Andrey_76 написа: Имах спор с проверяващи за ръчило...
Кажи им, че ловиш раци, те не са забранени, пък и то за това е РАЧило :wink:
А за парашутите и аз не знам как вече не забраниха да ги продават :rolleyes:
skorpion
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от skorpion »

Рачилото е "мрежест уред" и по нашия край пишат актове за него.
Риболов на раци с непозволени средства.
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Трябва да се забрани и продажбата понеже съм виждал лапета по на 10-12 години с парашути много се дразня като видя някой с парашут направо вътрешно кипя... е*ават майката на рибата...... нямам думи...
Изображение
Изображение
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Ъпсурдите в България нямат край,такова нещо не може да се види по белия свят
Изображение
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Божидар Стойков написа:Трябва да се забрани и продажбата понеже съм виждал лапета по на 10-12 години с парашути много се дразня като видя някой с парашут направо вътрешно кипя... е*ават майката на рибата...... нямам думи...
немога да разбера как с един парашут ще съсипяпят рибата??? аз съм хвърлял 1-2 пъте с 3 см око и се заплитат риби по една педя 1-2 най-много.Защо се прави от мухата слон ,трябва да се наблегне на ,,големите ,, парашутисти които хвърлят мрежи по стотици метри и вадят с килограми . ТЕ Е*АВАТ МАИКАТА НА РИБАТА
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Абе преди месец извадих един парашут от Дунава и до сега не можах да разбера как се ползва :o
:D :D :D
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

pachosz написа:
Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. Парашути да се продават, ама мрежите да забранят :wink:
Последно промяна от kasabinho на Сря Сеп 22, 2010 1:28 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
krasi81

Мнение от krasi81 »

kasabinho написа:
pachosz написа:
Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. Парашути да се продават, ама мрежите да забранят :wink:
Вие двамата с онзи по горе май сте бракониерчета :twisted:виж какво правят такива като вас и после ми кажи че с парашути неможе да се унищожи рибата и дали трябва да се продават

http://vbox7.com/play:3f4d5539
Последно промяна от krasi81 на Сря Сеп 22, 2010 12:23 pm, променено общо 1 път.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

krasi81 написа:
kasabinho написа: Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. Парашути да се продават, ама мрежите да забранят :wink:
Вие двамата с онзи по горе май сте бракониерчета :twisted:
А пък ти май си космонавт. Имах впредвид, че една такава мрежа нанася в пъти много по-големи щети от един парашут. Братле заради такива като теб се раждат конфликти във форумите, и модовете трият мнения. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=3300 Малко логика човек ти трябва над написаното от мен. На мястото където тези ловят тези таранки, хвърли един парашут и една мрежа 100м и после сравни извадената риба и ще разбереш какво съм имал впредвид.
Последно промяна от kasabinho на Сря Сеп 22, 2010 12:31 pm, променено общо 1 път.
Изображение
krasi81

Мнение от krasi81 »

kasabinho написа:
krasi81 написа:
kasabinho написа: Парашута не може да се сравни по нищо, с една мрежа дълга 100м. Парашути да се продават, ама мрежите да забранят :wink:
Вие двамата с онзи по горе май сте бракониерчета :twisted:
А пък ти май си космонавт. Имах впредвид, че една такава мрежа нанася в пъти много по-големи щети от един парашут. Братле заради такива като теб се раждат конфликти във форумите, и модовете трият мнения. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=3300
Щети кажа защо стават конфликтите в форума защото такива паляци като тебе и поне още доста хиляди от регистрираните мъртви души тук трябваше да бъдат наритани много отдавна от админа и стойностните хора нямаше да се отдръпнат да спрът да пишат или изобщо да посещават форума.А останаха такива като теб дами обесняват че парашути трябва да се продават и че стях неможе да се унищожи рибата
Заключено

Обратно към “Бракониери !”