За Габрово и региона?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ETW_You_
новобранец
новобранец

За Габрово и региона?

Мнение от ETW_You_ »

Здравейте колеги, очертава ми се ходене другия уикенд до Габрово и двата дни ще са ми свободни. Някой да има някаква информация за яз. Смирненски или за Янтра. Или някой друг водоем... Въобще място където да се направи някакъв риболв на леко. Както и дали има магазинче в Габрово за стръв да не влача от София. Предварително благодаря на отзовалити се! Всякаква информация ще ми е полезна защото никога не съм ходил по този край за риба.
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За Габрово и региона?

Мнение от ROSEN_GB »

На Смирненки ми казаха че вървяла сулката. И Мечки. Имало три мечки.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
ETW_You_
новобранец
новобранец

Мнение от ETW_You_ »

Нямам дебело влакно за мечки :(
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

еми не искам да те разочаровам ама в последно време май нищо не върви така особено по язовирите... рибата на реката е капризна и си кълве когато иска ...ама има доста платени гьойчета на които не знам какво кълве ама все пак ще има някаква слука :D а относно стръвта има поне 4-5 магазинчета и не е проблем ... не сме чак толкова изостанали стръв да нямаме :D
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

Зависи какъв риболов търсиш.На Стамболийски инфо от Неделя лично от мене каракуда на плувка бутга много капризно като скобар.По реката на воблер кефал говоря за р.Росица и ВИдима.На яз.Гачевци почти винаги нищо не дава.Ако позастудее се обажда щука.По платените със сигурност ще закачиш някой шаран да вдигнеш адреналина-това са яз.Войново в едноименния квартал малкото изкуствено яз в кв. Жълтеж и яз на Враниловци има и амур.Общо взето това е бедни сме на обекти с добра популация на риба като от София надолу да речем ама к,во да се прави.
ETW_You_
новобранец
новобранец

Мнение от ETW_You_ »

Благодаря ти за информацията Васко! Беше повече от изчерпателен.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

vasko102530 написа:Зависи какъв риболов търсиш.На Стамболийски инфо от Неделя лично от мене каракуда на плувка бутга много капризно като скобар.
Точно в събота и неделя бях на Стамболийскаи,на моста на Крапеца,каракуди бол,пълнеха живарниците,по 10 кг вадеха,шамарчета.
На къса плувка,в репея...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”