трофеен Лаврак (Морски вълк)

Модератор: nkolev66

Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Re: трофеен Лаврак (Морски вълк)

Мнение от Pretor »

Булти написа:........................
Прав си Булти, след влизане в морето никога не може да си капо. Дори и само общуването с него е достатъчно удоволствие. Като сте били толкова наблизо с птичките любовни, не те ли поканиха да се включиш :wink: . Представи си ново същество ВидроБулт или БултиВид :) . Те тогава вече морето ще се обезриби. :drinkers:
Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...ми аз си имам видър в къщи ...на сина ми като малък му викахме - Видърко , от книжката " Жабокът и Видъра "...дано не чете в момента :D
Аватар
niki_fire1977
новобранец
новобранец

Мнение от niki_fire1977 »

http://yfrog.com/nfpetkoslavrakaj

Нещо му стана на лаврака. Взе да излиза където иска , когато иска и когато не иска пак излиза. На снимката е един колега, който както си седял на плажа и влязъл във водата и хоп.........Лаврак. Плувал си спокойно до него. Без да бяга. Хванал го леко , и хоп в торбата. И това по средата на лятото. Тегло - 5,800кг. Място, "Вромос", някъде по средата на плажа. И какво става. Ние го търсим, фърпуни-мърфуни, един тон железа, въоръжени до зъби, кокани-мокани, плавници-млавници, маски, шнорхели-морхели, неопренчета разни, пък той излиза все при хора, които най-малко очакват да се срещнат с този дзвер. Колегата даже не знаеше какво е. Кефал ли е или нещо друго. Не бил виждал такова чудо. Е, какво мога да кажа, който има късмет си има късмет. Който няма, снимки бол във форума. Не ни остава нищо друго освен да съзерцаваме и :drinkers: . :lol: :lol: :lol: . Затова пожелавам късмет на всички фърпунджии и слука с такива лаврачета........Е може и някой заблуден гофус да речем :wink:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Тоя лавракис от Вромос ще го е хваналата радиацията сигурно ;)
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
niki_fire1977
новобранец
новобранец

Мнение от niki_fire1977 »

Jack Daniels написа:Тоя лавракис от Вромос ще го е хваналата радиацията сигурно ;)
Да, радиация. Ташак. Значи аз требе да съм умрел досега и да светя като неонова лампа. :D . Като се сетя колко съм ходил там на плаж. Трябваше доста натръшкани хора да има досега. Пък лавракиса явно му е дотегнал животеца и да иска в торбата. Не, бил е ударен от нещо, не от стрела от харпун, явно от лодка или нещо друго. Въпроса е, че нещо странно става в морето и го кара да се държи така неестествено. По принцип требе да бега, а не да се умилква така на брега. Нещо странно става с това море, с нашето любимо море. Може да не стига кислорода и да се задушава.Дано да не съм прав, но като видя на дъното мъртвилото, риби с обърнати кореми и бозата която е долу и ме стяга нещо в гърлото.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”