Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

трофеен Лаврак (Морски вълк)
Модератор: nkolev66
Re: трофеен Лаврак (Морски вълк)
Прав си Булти, след влизане в морето никога не може да си капо. Дори и само общуването с него е достатъчно удоволствие. Като сте били толкова наблизо с птичките любовни, не те ли поканиха да се включишБулти написа:........................

...ми аз си имам видър в къщи ...на сина ми като малък му викахме - Видърко , от книжката " Жабокът и Видъра "...дано не чете в момента 

- niki_fire1977
- новобранец
http://yfrog.com/nfpetkoslavrakaj
Нещо му стана на лаврака. Взе да излиза където иска , когато иска и когато не иска пак излиза. На снимката е един колега, който както си седял на плажа и влязъл във водата и хоп.........Лаврак. Плувал си спокойно до него. Без да бяга. Хванал го леко , и хоп в торбата. И това по средата на лятото. Тегло - 5,800кг. Място, "Вромос", някъде по средата на плажа. И какво става. Ние го търсим, фърпуни-мърфуни, един тон железа, въоръжени до зъби, кокани-мокани, плавници-млавници, маски, шнорхели-морхели, неопренчета разни, пък той излиза все при хора, които най-малко очакват да се срещнат с този дзвер. Колегата даже не знаеше какво е. Кефал ли е или нещо друго. Не бил виждал такова чудо. Е, какво мога да кажа, който има късмет си има късмет. Който няма, снимки бол във форума. Не ни остава нищо друго освен да съзерцаваме и
.
. Затова пожелавам късмет на всички фърпунджии и слука с такива лаврачета........Е може и някой заблуден гофус да речем 
Нещо му стана на лаврака. Взе да излиза където иска , когато иска и когато не иска пак излиза. На снимката е един колега, който както си седял на плажа и влязъл във водата и хоп.........Лаврак. Плувал си спокойно до него. Без да бяга. Хванал го леко , и хоп в торбата. И това по средата на лятото. Тегло - 5,800кг. Място, "Вромос", някъде по средата на плажа. И какво става. Ние го търсим, фърпуни-мърфуни, един тон железа, въоръжени до зъби, кокани-мокани, плавници-млавници, маски, шнорхели-морхели, неопренчета разни, пък той излиза все при хора, които най-малко очакват да се срещнат с този дзвер. Колегата даже не знаеше какво е. Кефал ли е или нещо друго. Не бил виждал такова чудо. Е, какво мога да кажа, който има късмет си има късмет. Който няма, снимки бол във форума. Не ни остава нищо друго освен да съзерцаваме и

- Jack Daniels
- разбира нещата
Тоя лавракис от Вромос ще го е хваналата радиацията сигурно 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- niki_fire1977
- новобранец
Да, радиация. Ташак. Значи аз требе да съм умрел досега и да светя като неонова лампа.Jack Daniels написа:Тоя лавракис от Вромос ще го е хваналата радиацията сигурно