Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Има шаран, постоянно хващат. Средният размер като гледам е малко над кило. Главно на пружини ловят.bayatov написа:Аз скоро не съм ходил из района , но дочух нещо за шаран ... някой нещо да сподели ?
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
Днеска зад Билата първата ми риба на спининг след 5-6 хвърляния удари на мепс аглия лонг No 3, бях тръгнал с мисълта за бърза разходка на реката, но останах приятно изненадан.Прилагам и снимков материал.

Не съм я теглил, сантиметара показа 62 см.Тъкмо бях решил да се отказвам от спининга заради многото капота, но тази риба ме зареди с нови сили.

Не съм я теглил, сантиметара показа 62 см.Тъкмо бях решил да се отказвам от спининга заради многото капота, но тази риба ме зареди с нови сили.
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Браво колега, скубиш ги тия крокодили
.И аз тия дни ударих един распер 3кг , един 1,6 кг и 1.3кг. И трите на воблер Джако, но със сменени тройки.Оригиналните не струват 

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Теб на Ханово те видях,че ги разбираш нещата във спининга, аз сега започвамБраво колега, скубиш ги тия крокодили.И аз тия дни ударих един распер 3кг , един 1,6 кг и 1.3кг. И трите на воблер Джако, но със сменени тройки.Оригиналните не струват

- S.Koychev
- разбира нещата
Привет на всички, имах 3 почивни дни в които естествено бях за риба
, ден 1-ви реката с.Ханово след водопада където се стеснява вече застанахме от ранни зори до към 10 преди обяд без удар , дънни ,тапи и плувки все едно нямаше риба, от там на запушеното в края на селото , до при вечер само дребни червеноперки
. Ден 2-ри с.Инзово канала изкарахме някоя друга червенопера и решихме с аверчето да отидем на зарибения в селото,отидохме разпънахме по 2 дънни и 2 плувки захранихме и зачакахме за 3 часа имахме 10-на рибки около 5 см
, и помен нямаше от шарана, интересното беше че нямаше пазач и поне спестихме някой лев
.Ден 3-ти зарибения с.Роза от сутринта до към 12 обяд изкарахме по някоя друга каракуда и 2 шаранчета ( 0.5 - 1 кг) общо взето много слаби излети , и днеска вече съм на работа , Ужас.
Поздрави и наслука.

Поздрави и наслука.
Ribarche
- ivelin_1976
- разбира нещата
То голяма каръщина бе Светльо
П.П. на ковачевския язовир - капо, на канала за 4-5 часа в неделя около 15гк. средна каракуда
А как ми се ходи на топлото, маниии 

П.П. на ковачевския язовир - капо, на канала за 4-5 часа в неделя около 15гк. средна каракуда

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Освен риба, днес Хорнета се оказа и добър ловец на себеподобни. Сутринта хванах друг хорнет 5-ца на един колега, а после и още 1 воблер
Клена никакъв го няма, изтървах един и толкова, дори и удар нямаше. За сметка на това щуката е активна.

Клена никакъв го няма, изтървах един и толкова, дори и удар нямаше. За сметка на това щуката е активна.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- dakataegotin
- научил се да хвърля
- ivelin_1976
- разбира нещата
Гошо, шараните нямаше ли ги? Браво за добрият риболов 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

а имаше и шарани но на едни колеги до нас удари при нас само хишник
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
-
- научил се да хвърля
привет колеги. на гребния до авточасти франц циганите пукали шараните от 200 до 1,500 било панаир.аз се каня живот и здраве за неделята 

уникат-без дубликат!!!
да колега на гребния има в момента много шаран но от тези цигани неможе да хвърлиш няма места сичко заето 1 мои приятел утишъл сутрента в 5 чеса сичко било пулно палели огън за да си гледат плувките голяма цигания

- S.Koychev
- разбира нещата
Незнам къде какво ама днеска пак капо
, бях в района под пресевната на Тенево, то не бяха тапи,косми ,жабки еи няма и няма удар направо съм болен вече , някой магия ли ми направи няма такава каръщина.Къде да отида и да хвана вече незнам.

Ribarche