Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изровено от мрежата...
Модератор: dantho.mihov
Изровено от мрежата...
Седя и чопля из мрежата...и какво намерих...на най-калпавите воблери...най-арни риби излизат...дори и бибанчета...малко по-големи от воблерчетата...

Имам цял куфар с такива китайски воблери, които още не съм натопил във водата.....ще взема в събота да помятам на тях...може и аз да имам слука на канала на новоселци или на Грудовска река...
междо другото миналото лято на китайски ментета имах най-добрите "морски" сулки...

Имам цял куфар с такива китайски воблери, които още не съм натопил във водата.....ще взема в събота да помятам на тях...може и аз да имам слука на канала на новоселци или на Грудовска река...

междо другото миналото лято на китайски ментета имах най-добрите "морски" сулки...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
ЕХ, ЩО ИЗЛЕЗНА СЕГА ТАЯ СНИМКА С БИБАНА
МИНАЛАТА СЕДМИЦА КОЛЕГАНА puntakis В ЕЙ ТАЯ ТЕМА ( http://forum.nariba.com/viewtopic6840.html ) ПИТА КАК БИБАНИ НА ЩУКАРСКИ ТАКЪМИ! ЯВНО НЕ ВЯРВАШЕ, А КАК ДА ДОКАЖЕМ БЕЗ СНИМКА 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За да не ходиш да плашиш рибата в Новоселци ще ти разкрия една тайна.Вчера минавах по пътя Горно Езерово-Долно Езерово.Вече към Долно Езерово видях едно каналче и ми направи впечатление че във водата нещо шава!Спрях върнах се и какво да видя канафката широка към 2-3 метра ври от риба.Изглежда има и някаква хищна риба вътре защото дребните рибки подскачаха отгоре.Видях и доста по-големи гърбове!
Аз сигуно ще пробвам там в неделя!Ама ще е хубаво някой друг да е пробвал преди мен и да каже какво има там
Аз сигуно ще пробвам там в неделя!Ама ще е хубаво някой друг да е пробвал преди мен и да каже какво има там
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като я има наистина кълве...Що нямам снимки от преди 2 години някъде.Беше юлска жега пък аз точно по обяд скитам по Тунджа с мепсовете в гонене на кефалите...На едно място в бистрата вода ясно се виждаше ято риби които гонеха блесната,ама не бяха кефали...При първия удар излезе средна по големина бабушка.След това последваха и още удари...Може да ви е смешно ама е факт.
освен това на кука на 8 на торед съм вадил каракудка с размер на кука номер 5
И още какви ли не безумици диказващи че когато е гладна...КЪЛВЕ:)

Последно промяна от Big^Fish на Съб Мар 17, 2007 12:10 am, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!